hoşbulduk canım..
ben ıyıyım haftasonu nısanlımı gormeye gıttım ama su an cok kotuyum hıc gormemıs gıbıyımm
gormek mı ıyı gormemek mı cozebılmıs degılım
Ben şuan o günler gelsin yeterki isterse sıkıştırsın diyorumm...davulun sesi uzaktan hoş geliyor begümcümm
tabi canım askerlik bittikten sonra apayrı bi zaman başlıcak sürekli sırıtkan nefesim olarak dolanıcam..ama bu süreci görüşerek mi görüşmeyerek mi geçirmek gerek bi türlü cevabını bulamıoyurm..görüşmesek kalbime agrılar girio..görüşsek hiç görmemiş gibi oluorum bılemıyorum yaniiBen de çok düşündüm bak bunun cevabını ama her ikisi de kötü, o bi gerçek.. bitmesinde başka çare yok iyi olmak için bu kesin :))
slm kızlarrrr nasısınız
tabi canım askerlik bittikten sonra apayrı bi zaman başlıcak sürekli sırıtkan nefesim olarak dolanıcam..ama bu süreci görüşerek mi görüşmeyerek mi geçirmek gerek bi türlü cevabını bulamıoyurm..görüşmesek kalbime agrılar girio..görüşsek hiç görmemiş gibi oluorum bılemıyorum yanii((
selam canım hoşgeldinn..
iyiyiz sen nasılsın??
ŞafaK 98
BaŞkA Yok
plakalara son 17
tabi canım askerlik bittikten sonra apayrı bi zaman başlıcak sürekli sırıtkan nefesim olarak dolanıcam..ama bu süreci görüşerek mi görüşmeyerek mi geçirmek gerek bi türlü cevabını bulamıoyurm..görüşmesek kalbime agrılar girio..görüşsek hiç görmemiş gibi oluorum bılemıyorum yanii((
selam canım hoşgeldinn..
iyiyiz sen nasılsın??
herkes nireeeee kaçtıııı beee
naber kızlarrrr kim var yok göremiom herkese selam olsunn
beeen varımmm uleynn=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?