Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk canım..

ben ıyıyım haftasonu nısanlımı gormeye gıttım ama su an cok kotuyum hıc gormemıs gıbıyımm

gormek mı ıyı gormemek mı cozebılmıs degılım

Ben de çok düşündüm bak bunun cevabını ama her ikisi de kötü, o bi gerçek.. bitmesinde başka çare yok iyi olmak için bu kesin :))

Ben şuan o günler gelsin yeterki isterse sıkıştırsın diyorumm... davulun sesi uzaktan hoş geliyor begümcümm

Ben de çok düşündüm bak bunun cevabını ama her ikisi de kötü, o bi gerçek.. bitmesinde başka çare yok iyi olmak için bu kesin :))

tabi canım askerlik bittikten sonra apayrı bi zaman başlıcak sürekli sırıtkan nefesim olarak dolanıcam..ama bu süreci görüşerek mi görüşmeyerek mi geçirmek gerek bi türlü cevabını bulamıoyurm..görüşmesek kalbime agrılar girio..görüşsek hiç görmemiş gibi oluorum bılemıyorum yanii ((

slm kızlarrrr nasısınız

selam canım hoşgeldinn..
iyiyiz sen nasılsın??

canım askerımı gonderdım hakkarının kolarına hıc ıyı degılım aradı cook berbat bı yer burası kafayı yemezsem ıyı falan dedı carsı yokmus hıc ınternet yok telefonunuda almişlar gerı verırler mı bılmıyorum cok kotuyumm

valla görüşme imkanı olanlara sormak lazım tatlım bizim görüşmemiz ne internetten ne de yüzyüze olarak mümkün olmadığı için hiç bilmiyorum, ben birbirimizi unuttugumuzu düşünmeye başlayan biriyim
ama sanırım görüşmeden geçirmek daha iyi askerlik söz konusu olunca.. görüşerek durumu daha beter yapan çok arkadaşım oldu.. bi süre sonra acı çeke çeke alışıyo kalbin de beyninde özlemeye, anlıyo başka çaresi olmadıgını..

herkes nireeeee kaçtıııı beee

ben burdayııımmm.. naber nasılsııın?

ya kızlar kımın topıkde oldugunu goremıyorum odamı degıstı

ay boyle de bı garıp yaa kknın bu halını begenmedım ben

kızlar merhaba....

belki beni hatırlayanlarınız vardır...

bitti bzim askerlik günlerimiz gecen hafta kavuştk...

ama ayrı şehrlerdeyiz...yinede...neyse yanımdaydı 4 gündür bugün uğurladım yine

anca geldim işe,girdim kk ye bide baktım şafak güzelleri birden tıkladım içim bi hoş oldu yaa nasıl alışmışım hemen buraya grmyee

üzülmedim de aslında ama insan bi değişik oluyo yaa:44:

askerliği bile özlüyosunuz vallaha öyle güzel günler yaşadık şaka gbi geldi geçti şimdi iş sonrası isteme vsvs...

değişmiş klüb bi değişilk olmuş sevmedm ama hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…