Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İnşallah öyle olur didemcim..
sakin ol tatlım bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinn az daha sabırrr

Zaten sende kendimi görüyorum canım..En sonunda dün isyan ettim..Ben seni 370 gündür bekliyorum bana bağırasın tavır yapasın diye değiil annene arkadaşına git yapsana bu tavrını dedim onlara yapmadığımı nerden biliyosun dedi arkadaslarına ailesine melek bana gelince bağırıyo çağırıyo akşama kadar onun aramasını beklıyorum arayıncada illa kızacagı bişeyler oluyor ya banada yazık değilmi..Sinirlerim çok bozuk mutsuz bi kız oldum çıktım gelceğine sevinemıyorum bile kalbimi çok kırıyo o kalbimi kırdıkça bende hevesimi kaybediyorum Seninki sinirlenincemi aramıyo canım sen arıyomusun peki?

kadınlar hamamı-11.hafta şeffaf oda oylaması!

ya rezil olmayalım,bi oylayın beni ay:18:

Son düzenleme:
Amin canımmm aminn umarım rahat eder kevsercim görüşürüz
bennn geldimmmm
Kavuştum yarime 24 günnn beraberizzz
ohh ne güzel cnm gözünaydın
İnşallah öyle olur didemcim..
sakin ol tatlım bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinn az daha sabırrr
sabrediyorum tatlım bukadar sabırlı bilmezdim kendimi..sağolasın durucum canıım benimm

kadınlar hamamı-11.hafta şeffaf oda oylaması!

ya rezil olmayalım,bi oylayın beni ay:18:

verdim gitti oyumuuuu...

Amin canımmm aminn umarım rahat eder kevsercim görüşürüz

ohh ne güzel cnm gözünaydın

sabrediyorum tatlım bukadar sabırlı bilmezdim kendimi..sağolasın durucum canıım benimm

bende o sabırdan eser yok didemcim şimdiden izin izin diye yedik kafayı bizz:)

aramamamın sebebi bu işte didemcim... her konuşmada sessiz kalmazsam, idare etmezsem haksız yere sinirlenecek saçma sapan bir sebep bulup konuşmayı birden tatsız hale çevirebildiğimiz için biraz uzak kalalım bi kaç gün konuşmayalım diyorum sonra aradığında da hiç bişey olmamış gibi canım cicim hayatım oluyor.. çok değişik bir psikoloji yaa anlayamıyorsun ne zaman nasıl olacak inan ben de bazen aramasın bugün diyebiliyorum, benim de işyerimde sinirlerim bozulabiliyor ona aksatmayayım diye konuşmak istemediğim zaman oluyor ama hiç bişey belli etmiyorum..
onların da orda yaşadıkları bir olay etkili olabiliyor, senin anlattığın birşeyden de takacak bişey bulabiliyorlar ama belli etmeden konuşamıyorlar direk sana yansıyor.. askere yeni gönderen sevgililere hep diyorum zaten sen güçlü olmak zorunda, herşeyine sana yansıtacak herşeyi sen de bulacak, ne annesine ne arkadaşına sana anlattıklarını sana söyledikerini yansıtmaz, onlara iyim askerlik işte nolsun siz nasılsınız muhabbeti yapar kapar.. inşallah geldiklerinde düzelecek didemim etrafımdakilerle konusuyorum eşlerinin asker zamanı hepsi böyle çekmiş benzersıkıntılar sonra geçmiş, inşallah bizde bu kadar sabretmenin karşılıgını görecegiz, görmemiz lazım (

fılavırım,ö.m kutun dolmuş:))

Didemcim büyük ihtimal aralık son haftası..inşallah sorun çıkmazzz
oh az kalmış durum habi bakalımmm mehtap say sende zamn daha çabuk geçiyo o zaman..
Sen benden daha sabırlısın canım ben artık sessiz kalamıyorum karılığını veriyorum dayanamıyorum çünkü eğer içime atarsam bende patlıyo bu sefer..Neyseki az kaldı begümüm inşallah diliyorum karşılığını en güzel şekilde alırız tek dileğim bu canım..Belki o da 2-3 gün aramıyayım ortalık durulsun diye aramıyordur canım ben inanıyorum güzel olucak herşey begümüm..
merhaba kızlar.....
hoşgeldın cnm nerelerdesin?

valla biiiirr sürü ödevim var ya
birde siteye alışamamıştım girmek istemedim sıkıcı geldi
ödevlerdende sıkıldım bi bakayım dedim....

fılavırım,ö.m kutun dolmuş:))

Boşalttım şimdi megim :))

merhaba kızlar.....

hoşgeldiiinn:)

benim de huyum sonuna kadar kullanırım bir insanın bendeki sabır sınırını, sonra ben de bi patlarım sonra da unutup geri dönemem.. 10 senelik en iyi arkadaşım dedigim kişiyi bile sildim yok ettim hayatımdan.. korkuyorum öyle patlarım diye, inşallah didemcim herşey güzel olucak birbirimize destek olalım sabredelim sonra güzel şeylerden konuşuruz :)
benim nişanlımın huyudur, ani parlar sinirliyken gözü kimseyi görmes sonra bi kaç dakika uzaklaşır bana dokunmayın der, o bi kaç dakikadan sonra hiç bişey olmamış gibi kedi gibi geri gelir ama sen kırılmış kalıyosuntabi onun gibi sıfırlanamıyosun da bunu anlamıyo maalesef..

merhaba kızlar.....

hoşgeldinnn..

tam izin günü belli olsun sayıcam cnmm.. daha şimdiden şöyle yapcaz şura gitcez diye hayaller kuruyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…