bennn geldimmmm
Kavuştum yarime 24 günnn beraberizzz
200ler süper hızlı geçiyo canım..
Bende iyi diyeyiiiiim iy olayım durum..Heycan var tabikide ama stres çok daha fazla bende.
kevserim zaten ya sabır diye diye bugünlere geldim..Bazen bu benim sevglim değil diyorum..Çok agresif oldu 80 gün daha ya sabır çekmeye devam edeceğim başka çaresi yok..Seninki rahatmı yeni yerinde neredeydi buarada?
Zaten sende kendimi görüyorum canım..En sonunda dün isyan ettim..Ben seni 370 gündür bekliyorum bana bağırasın tavır yapasın diye değiil annene arkadaşına git yapsana bu tavrını dedim onlara yapmadığımı nerden biliyosun dedi arkadaslarına ailesine melek bana gelince bağırıyo çağırıyo akşama kadar onun aramasını beklıyorum arayıncada illa kızacagı bişeyler oluyor ya banada yazık değilmi..Sinirlerim çok bozuk mutsuz bi kız oldum çıktım gelceğine sevinemıyorum bile kalbimi çok kırıyo o kalbimi kırdıkça bende hevesimi kaybediyorumah didemcim dün konusuyoduk ya senle forum bakıma girdi sonra da girip yazamadım.. aynı konuydu işte.. benimki de öyle güzelim dün anlatıyodum ya saçma sapan sebeplerden bağırıyo çağırıyo ben de cevap vermemeye çalışıyorum elimden geldigi kadar susuyorum alttan alıyorum ama yanii bende de hal kalmadı, aynen evdekilere iştekilere bağırıp ççağıran sinirli gıcık bi tip oldum ben de( bi de haklı gibi 2-3 gün aramıyo kayboluyo sinir ediyo beni (
bennn geldimmmm
Amin canımmm aminn umarım rahat eder kevsercim görüşürüzaynen canım çare yok biraz belli et belki frenler kendini.benimkide kırklarelinde didemcim oldu yer ii değilmiş savaş kısmına vermişler nasıl oluosa artık sürgün yeri diolar kafayı yemeden gelsem ii dio benide strese sokuo zor geçicek gibi canm..hepimize allah kolaylık versin
ohh ne güzel cnm gözünaydınbennn geldimmmm
sabrediyorum tatlım bukadar sabırlı bilmezdim kendimi..sağolasın durucum canıım benimmİnşallah öyle olur didemcim..
sakin ol tatlım bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinn az daha sabırrr
kadınlar hamamı-11.hafta şeffaf oda oylaması!
ya rezil olmayalım,bi oylayın beni ay:18:
Amin canımmm aminn umarım rahat eder kevsercim görüşürüz
ohh ne güzel cnm gözünaydın
sabrediyorum tatlım bukadar sabırlı bilmezdim kendimi..sağolasın durucum canıım benimm
durum kesinleştimii izn tarihi
Zaten sende kendimi görüyorum canım..En sonunda dün isyan ettim..Ben seni 370 gündür bekliyorum bana bağırasın tavır yapasın diye değiil annene arkadaşına git yapsana bu tavrını dedim onlara yapmadığımı nerden biliyosun dedi arkadaslarına ailesine melek bana gelince bağırıyo çağırıyo akşama kadar onun aramasını beklıyorum arayıncada illa kızacagı bişeyler oluyor ya banada yazık değilmi..Sinirlerim çok bozuk mutsuz bi kız oldum çıktım gelceğine sevinemıyorum bile kalbimi çok kırıyo o kalbimi kırdıkça bende hevesimi kaybediyorumSeninki sinirlenincemi aramıyo canım sen arıyomusun peki?
oh az kalmış durum habi bakalımmm mehtap say sende zamn daha çabuk geçiyo o zaman..Didemcim büyük ihtimal aralık son haftası..inşallah sorun çıkmazzz
Sen benden daha sabırlısın canım ben artık sessiz kalamıyorum karılığını veriyorum dayanamıyorum çünkü eğer içime atarsam bende patlıyo bu sefer..Neyseki az kaldı begümüm inşallah diliyorum karşılığını en güzel şekilde alırız tek dileğim bu canım..Belki o da 2-3 gün aramıyayım ortalık durulsun diye aramıyordur canım ben inanıyorum güzel olucak herşey begümüm..aramamamın sebebi bu işte didemcim... her konuşmada sessiz kalmazsam, idare etmezsem haksız yere sinirlenecek saçma sapan bir sebep bulup konuşmayı birden tatsız hale çevirebildiğimiz için biraz uzak kalalım bi kaç gün konuşmayalım diyorum sonra aradığında da hiç bişey olmamış gibi canım cicim hayatım oluyor.. çok değişik bir psikoloji yaa anlayamıyorsun ne zaman nasıl olacak inan ben de bazen aramasın bugün diyebiliyorum, benim de işyerimde sinirlerim bozulabiliyor ona aksatmayayım diye konuşmak istemediğim zaman oluyor ama hiç bişey belli etmiyorum..
onların da orda yaşadıkları bir olay etkili olabiliyor, senin anlattığın birşeyden de takacak bişey bulabiliyorlar ama belli etmeden konuşamıyorlar direk sana yansıyor.. askere yeni gönderen sevgililere hep diyorum zaten sen güçlü olmak zorunda, herşeyine sana yansıtacak herşeyi sen de bulacak, ne annesine ne arkadaşına sana anlattıklarını sana söyledikerini yansıtmaz, onlara iyim askerlik işte nolsun siz nasılsınız muhabbeti yapar kapar.. inşallah geldiklerinde düzelecek didemim etrafımdakilerle konusuyorum eşlerinin asker zamanı hepsi böyle çekmiş benzersıkıntılar sonra geçmiş, inşallah bizde bu kadar sabretmenin karşılıgını görecegiz, görmemiz lazım(
hoşgeldın cnm nerelerdesin?merhaba kızlar.....
fılavırım,ö.m kutun dolmuş:))
merhaba kızlar.....
oh az kalmış durum habi bakalımmm mehtap say sende zamn daha çabuk geçiyo o zaman..
Sen benden daha sabırlısın canım ben artık sessiz kalamıyorum karılığını veriyorum dayanamıyorum çünkü eğer içime atarsam bende patlıyo bu sefer..Neyseki az kaldı begümüm inşallah diliyorum karşılığını en güzel şekilde alırız tek dileğim bu canım..Belki o da 2-3 gün aramıyayım ortalık durulsun diye aramıyordur canım ben inanıyorum güzel olucak herşey begümüm..
hoşgeldın cnm nerelerdesin?
merhaba kızlar.....
oh az kalmış durum habi bakalımmm mehtap say sende zamn daha çabuk geçiyo o zaman..
Sen benden daha sabırlısın canım ben artık sessiz kalamıyorum karılığını veriyorum dayanamıyorum çünkü eğer içime atarsam bende patlıyo bu sefer..Neyseki az kaldı begümüm inşallah diliyorum karşılığını en güzel şekilde alırız tek dileğim bu canım..Belki o da 2-3 gün aramıyayım ortalık durulsun diye aramıyordur canım ben inanıyorum güzel olucak herşey begümüm..
hoşgeldın cnm nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?