Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız senin kinin şafak çok fazla sıkıştırıyor canım ya belli

incim benimki askere gitmeden önce bizde böyleydik daha doğrusu ben oto b..k kavga çıkartırdım askerinde kendimi görüyorum mm

kızlarr benim askerim son çarşında şuan sabah bir posta nette gördüm işlerini halletmeye gitti şimdi gene gelicek heycan yok diyodum ama onu görünce heycanlandımm

kızlarr benim askerim son çarşında şuan sabah bir posta nette gördüm işlerini halletmeye gitti şimdi gene gelicek heycan yok diyodum ama onu görünce heycanlandımm

hehe binsin otobüsede bakalım zaman geçecek mi heycandan :86::86:

Çokk teşekkür ediriz güzel dileklerin içinnn

Ne demek canım Herşey gönlün(m)üzce olsun hep..

O kadar iyi anlıyorum ki sizi, Allahım hızlıca geçmesini nasip etsin inşallah.. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..

ne mutlu canım inşallah bizde böyle yiyip bitrcez şafağı sonra da bebiş şafağı beklicez bebeğin ve eşinle bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle

İnşallahhh .. Çok teşekkürler.. Hep beraber inşallah..

Tahmin etmeyi geç saçlarım, tüylerim diken diken oluyor düşündükçe.. Gerçekten çok zor, ben atlatamayacağımı düşünmüştüm ama beni birazcık metin olmaya iten bişey yaşadım askere uğurladığım gün.. Nişanlıydık ozaman ben perişan tabi hele son gün, ağladığımı görmesin diye wc ye kaçıp ağlayı ağlayıp geliyorum, teyzesi dediki ne güzel vatani görevini yapmaya gönderiyorsun ve hayırlısıyla döneceğini biliyorsun, ben ne yapayım, birdaha rüyalarım haricinde hiç görmeyeceğim dedi (teyzesinin doğumuna 1 hafta varken eşi kalp krizinden ölmüş,) kızı 14 yaşında ve babasını hiç görmemiş.. okadar kötü oldum ki kızlar sizde böyle durumda olanları düşünün azda olsa rahatlatıyor insanı..
Allah yardımcınız olsun..

cok saol cnm ıyı dıleklerın ıçın bızlerı cok ıyı anlıosundur sımdı sana bebegıne ve esıne allah uzun versın hep mutlu olun ınsallah :81:

Anlamazmıyım.. Çok teşekkür ederim canım... aminnn hepimiz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…