Benmki çarşıya çıktı ya bugün..
hastaneden sonra eve git uzun uzun görüşelim demişti
saat 9 da geldim ben işe geldim doğal olarak 12 de yemeğe çıkar 1,5 a kadar görüşürüz die..
bu yüzden kavga ettik.. kargonu yollıcam geri dedi yolla dedim.. açmasın bu saatten sonra istemiorum
ben çıkıom kızlar görüşüürz
ben çıkıom kızlar görüşüürz
incim benimki askere gitmeden önce bizde böyleydik daha doğrusu ben oto b..k kavga çıkartırdım askerinde kendimi görüyorum mm
incim benimki askere gitmeden önce bizde böyleydik daha doğrusu ben oto b..k kavga çıkartırdım askerinde kendimi görüyorum mm
benımkı askere yıne gııtı yıne kavga edıoz neolcak sımdı bnmkı yontmam lazım
Selamin Hello kizlarrr
Bende eskiden çok ederdim... ama artık uslandım kıyamıyom askımaaa etmiomm:97:
Selamin Hello kizlarrr
babykemm..........:80:
hoşgeldiiinnn bebekimmmm:80:
kızlarr benim askerim son çarşında şuan sabah bir posta nette gördüm işlerini halletmeye gitti şimdi gene gelicek heycan yok diyodum ama onu görünce heycanlandımm
hehe binsin otobüsede bakalım zaman geçecek mi heycandan :86::86:
Çokk teşekkür ediriz güzel dileklerin içinnn
hoşbuldum canım benimmm.:108:
iyiyim canım yaa sen nasılsın?:109:
böyle örneklere bazen o kadar çok ihtiyacımız oluyor ki arkadaşım.zaman zaman hayattan bütün ümidi kesiyoruz.bir daha hiç mutlu olamayacakmış hiç gülemeyecekmişiz gibi geliyor.rabbim seni de kocacığınla bebeğinizi kucağınıza alıp bir ömür aşkla,huzurla yaşamanızı nasib etsin canım.
ne mutlu canım inşallah bizde böyle yiyip bitrcez şafağı sonra da bebiş şafağı beklicez bebeğin ve eşinle bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle
:81: yaşasııınnnnn...
eveeeeettt kısmetse aynen öyle olucak, arada didemle babykemiz de vaaar
selam canıım ama görünmüyo bazırarı yaaa :95:
merhaba... çok teşekkür ederiz, böyle mesajlar bize çok büyük güç veriyor, motivasyonumuzu arttırıyor.. allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
ben de 9 aydır hiç görmedim nişanlımı, dağıtım izninden beri görüşemedik daha da 3 ayımız var, nasıl büyük bir özlem ve acı olduğunu tahmin edebilirsin.. allah hayırlısıyla gelmelerini sağlasın inşallah bizler de sizin gibi başka mutlulukları yaşayalım artık
cok saol cnm ıyı dıleklerın ıçın bızlerı cok ıyı anlıosundur sımdı sana bebegıne ve esıne allah uzun versın hep mutlu olun ınsallah :81:
hehe binsin otobüsede bakalım zaman geçecek mi heycandan :86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?