ya limonata gibi ama biraz daha ekşi, bal da koymuyorum içineLady üzülme..başarılar cnm biraz kafanı toplamaya çalış...
ayyy o kadar kötü tadı yaniii:18:
bende zayıf değilim ama ben şöyle balık etli olmak istiyorum aşkımda hep al al diyo.. sürekli alıp veriyorumm sabit kalamıyorum bitürlü...
tamamladım duygummm tamamlamammıı
ya limonata gibi ama biraz daha ekşi, bal da koymuyorum içine
bardağım da büyük olduğu için fena geliyor tadı
ama bazıları da var bayılıyor tadına lıkır lıkır içiyor hayret ediyorum doğrusu
balık eti mii üf duru ya ben tam o dediğindenim işte ama zayıflayayım azıcık kemiklerim çıksın ortaya istiyorum
4-5 kilo versem olacak bu iş hadi bakalım çıktım bir yola allah sonumu hayır etsin
benimki de diyorr zayıflarsan burnunu tıkar öyle yedirirm diyor ama yok ben zayıflicam diye tutturdum
iyi hadi bakalım :)
Git burcum ya tamamen döndü sonuçta seninki istiyormuşta götürmek e annesi de davet etmiş
git niye gitmiyorsun, hem resmi bir dille niyetini belli eder kadın bak bakalım bi tanış
:))
dimi nerdeyse 3 hafftadır bu konu var bakalım inş.bzimkşiiler izin verirde çıkarım dışarı giderim
bişey daha dorucam gittiğinizde elini mi öptünüz?
öp tabi burcumm... sonuçta büyüğün senin ve kayınvaliden sayılırr....
ayy bana çok tuhaf geliyor ya şimdiden heyecanlanmaya başladım ya :)
Niye tuhaf olsunki cnm çok normal.. heyecan tabiki vardır cnm ama sakin davranmaya çalışş...
ay şimdi kendi kayınvalidemler yıllar evvel tanıştığım gün aklıma geldi hakkaten bende çok komiktim elim ayağıma dolaşmıştı.. şimdi ise gülüyoz hatırlayıp şimdi arkadaş gibi çok samimiyiz maşallah.
ooy sevgilisi askerden gelirmiiiş, bizimki süslenip bakıma girermiiişş :78:
ay ne güzel bi duygu ya
neler yaptın komple bakıma girdin mi kaporta boya filam
bilmem ilk defa böle birşey yaşadığımdan olsa gerek canım
hadi ya allah nazarlardan saklasın daha ii olun canm
pasta cila attırdım kendimee duygummm
yoook aldıramazAyy duyguu ne güzel balık etliymişsin işte ne diye bu kadar zahmete giriyorssunn... kemiklerinmi çıksın istiyonn hayret bişeysin yaniii..
sen bukadar uğraş dur bakalım seninki gelince aldırır hiç merak etme verdiklerini
gidersin gidersin annene de anlat baş iş ciddiye biniyor gidiyorum ben ailesiyle tanışmaya de:))
dimi nerdeyse 3 hafftadır bu konu var bakalım inş.bzimkşiiler izin verirde çıkarım dışarı giderim
bişey daha dorucam gittiğinizde elini mi öptünüz?
hehehee iyi yapmışsın tatlım iyi iyi yenilinmek güzeldirpasta cila attırdım kendimee duygummm
yoook aldıramazbütün emeklerim boşa gidemeeezz
ya yok kemiklerim çıksın istiyorum işte insan doğası kızım herkes kendinde olmayanı istermiş
ay ne güzel sivilceleriniz var keşke benimde olsa diyen insanlar tanıyorum kızım benimki normal yani
gidersin gidersin annene de anlat baş iş ciddiye biniyor gidiyorum ben ailesiyle tanışmaya de
annenden gizli gitme bence.
Valla burcum ben bugünüe kadar ne annemin ne babamın ne dedemin ne babaannemin elini öpmedim yani öpsem de sayılıdır.
Bizimkiler el öptürmeyi pek sevmez, hele babam hiç. Ben bunu bir ara paylaşmıştım benimkiyle ama öylesine konu denk gelmişti. Bu da annesine filan anlatmış :) eşşek :)
Gittiğinde elini tuttup ama beni kendine çekti öptürmedi. Normalde öpülür burcucum.
hehehee iyi yapmışsın tatlım iyi iyi yenilinmek güzeldir
deterjan reklamı gibi oldu ayol
kirlenmek güzeldir filan
bak o konuda haklısın cnm şşişmanlar zayıf ...zayıflar şişman fln olmak isterler sürekli.. bizde hep kendimizde olmayanı isteriz... madem bu kadar istiyon kemikli olmayı verde kurtul duygucum bee...
bende ona uğraşıyorum durum söylediğin kadar kolay olsa keşkem
ben hep tersini istediğim için kolay gibi geliyor duygu... biraz stres üzüntü bikaç öğünde atlayınca hemen kilo veriyorum.. senin boy kilo kaç cnm?
bende öyle moralim bozuk olunca yiyemem bişey
ama o kadar kolay da veremiyorum ya
1.70 boy 59 kilo tatlım
slm kızlar
kız duygu rüyamda bütün gece caroline karısı ile uğraştımmm
yoook aldıramazbütün emeklerim boşa gidemeeezz
ya yok kemiklerim çıksın istiyorum işte insan doğası kızım herkes kendinde olmayanı istermiş
ay ne güzel sivilceleriniz var keşke benimde olsa diyen insanlar tanıyorum kızım benimki normal yani
gidersin gidersin annene de anlat baş iş ciddiye biniyor gidiyorum ben ailesiyle tanışmaya de
annenden gizli gitme bence.
Valla burcum ben bugünüe kadar ne annemin ne babamın ne dedemin ne babaannemin elini öpmedim yani öpsem de sayılıdır.
Bizimkiler el öptürmeyi pek sevmez, hele babam hiç. Ben bunu bir ara paylaşmıştım benimkiyle ama öylesine konu denk gelmişti. Bu da annesine filan anlatmış :) eşşek :)
Gittiğinde elini tuttup ama beni kendine çekti öptürmedi. Normalde öpülür burcucum.
hehehee iyi yapmışsın tatlım iyi iyi yenilinmek güzeldir
deterjan reklamı gibi oldu ayol
kirlenmek güzeldir filan
hehehee :))) ben de nöriimanla uğraştımslm kızlar
kız duygu rüyamda bütün gece caroline karısı ile uğraştımmm
öyle de biraz yanlarım var benim onları eritmek amacım belim incelsin yeter bana yan :)e canım senin kilo boy oranın süper daha ne istiyorsun yaa..
benim boy 1,65 kilo 58 ki zayıfım diyorum düşün yaniii...
bence zayıflama gayet iyisin görüntünü bilmem ama rakamlara baktığımda ben bi fazlalık göremedim tatlımm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?