Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya limonata gibi ama biraz daha ekşi, bal da koymuyorum içine
bardağım da büyük olduğu için fena geliyor tadı

ama bazıları da var bayılıyor tadına lıkır lıkır içiyor hayret ediyorum doğrusu

balık eti mii üf duru ya ben tam o dediğindenim işte ama zayıflayayım azıcık kemiklerim çıksın ortaya istiyorum
4-5 kilo versem olacak bu iş hadi bakalım çıktım bir yola allah sonumu hayır etsin

benimki de diyorr zayıflarsan burnunu tıkar öyle yedirirm diyor ama yok ben zayıflicam diye tutturdum

Ayy duyguu ne güzel balık etliymişsin işte ne diye bu kadar zahmete giriyorssunn... kemiklerinmi çıksın istiyonn hayret bişeysin yaniii..
sen bukadar uğraş dur bakalım seninki gelince aldırır hiç merak etme verdiklerini

iyi hadi bakalım :)

Git burcum ya tamamen döndü sonuçta seninki istiyormuşta götürmek e annesi de davet etmiş
git niye gitmiyorsun, hem resmi bir dille niyetini belli eder kadın bak bakalım bi tanış

:))
dimi nerdeyse 3 hafftadır bu konu var bakalım inş.bzimkşiiler izin verirde çıkarım dışarı giderim
bişey daha dorucam gittiğinizde elini mi öptünüz?

ayy bana çok tuhaf geliyor ya şimdiden heyecanlanmaya başladım ya :)

Niye tuhaf olsunki cnm çok normal.. heyecan tabiki vardır cnm ama sakin davranmaya çalışş...
ay şimdi kendi kayınvalidemler yıllar evvel tanıştığım gün aklıma geldi hakkaten bende çok komiktim elim ayağıma dolaşmıştı.. şimdi ise gülüyoz hatırlayıp şimdi arkadaş gibi çok samimiyiz maşallah.

bilmem ilk defa böle birşey yaşadığımdan olsa gerek canım
hadi ya allah nazarlardan saklasın daha ii olun canm

bilmem ilk defa böle birşey yaşadığımdan olsa gerek canım
hadi ya allah nazarlardan saklasın daha ii olun canm

Olabilir cnm bende ilk defa ve tanıştığımda çok küçüktüm o yüzden anlıyorum seni... amin cnm inşallah sizde çok çok iyi olursunuz tatlımm..

pasta cila attırdım kendimee duygummm

incim neler yaptın kızz?? bende izne gelmeden yapayım bari az taktik verr

Son düzenleme:
yoook aldıramaz bütün emeklerim boşa gidemeeezz
ya yok kemiklerim çıksın istiyorum işte insan doğası kızım herkes kendinde olmayanı istermiş

ay ne güzel sivilceleriniz var keşke benimde olsa diyen insanlar tanıyorum kızım benimki normal yani
:))
dimi nerdeyse 3 hafftadır bu konu var bakalım inş.bzimkşiiler izin verirde çıkarım dışarı giderim
bişey daha dorucam gittiğinizde elini mi öptünüz?
gidersin gidersin annene de anlat baş iş ciddiye biniyor gidiyorum ben ailesiyle tanışmaya de
annenden gizli gitme bence.

Valla burcum ben bugünüe kadar ne annemin ne babamın ne dedemin ne babaannemin elini öpmedim yani öpsem de sayılıdır.
Bizimkiler el öptürmeyi pek sevmez, hele babam hiç. Ben bunu bir ara paylaşmıştım benimkiyle ama öylesine konu denk gelmişti. Bu da annesine filan anlatmış :) eşşek :)
Gittiğinde elini tuttup ama beni kendine çekti öptürmedi. Normalde öpülür burcucum.
pasta cila attırdım kendimee duygummm
hehehee iyi yapmışsın tatlım iyi iyi yenilinmek güzeldir
deterjan reklamı gibi oldu ayol
kirlenmek güzeldir filan

bak o konuda haklısın cnm şşişmanlar zayıf ...zayıflar şişman fln olmak isterler sürekli.. bizde hep kendimizde olmayanı isteriz... madem bu kadar istiyon kemikli olmayı verde kurtul duygucum bee...

bak o konuda haklısın cnm şşişmanlar zayıf ...zayıflar şişman fln olmak isterler sürekli.. bizde hep kendimizde olmayanı isteriz... madem bu kadar istiyon kemikli olmayı verde kurtul duygucum bee...

bende ona uğraşıyorum durum söylediğin kadar kolay olsa keşkem

ben hep tersini istediğim için kolay gibi geliyor duygu... biraz stres üzüntü bikaç öğünde atlayınca hemen kilo veriyorum.. senin boy kilo kaç cnm?

bende öyle moralim bozuk olunca yiyemem bişey
ama o kadar kolay da veremiyorum ya
1.70 boy 59 kilo tatlım

bende öyle moralim bozuk olunca yiyemem bişey
ama o kadar kolay da veremiyorum ya
1.70 boy 59 kilo tatlım

e canım senin kilo boy oranın süper daha ne istiyorsun yaa..
benim boy 1,65 kilo 58 ki zayıfım diyorum düşün yaniii...
bence zayıflama gayet iyisin görüntünü bilmem ama rakamlara baktığımda ben bi fazlalık göremedim tatlımm:26:

Son düzenleme:

ya açıkcası ben öle pek sevmem el öpmeyi felan
anneme sölemem duygum hayatta izin vermez merak eden gelsin seni kendi evinde görsün diyo bunu daha öncede konuştum o yüzden gizli gidicem malesef

slm kızlar
kız duygu rüyamda bütün gece caroline karısı ile uğraştımmm
hehehee :))) ben de nöriimanla uğraştım
ay ne kadındı öldürdü beni akşam ya gülsem mi yolsam mı bilemedim
öyle de biraz yanlarım var benim onları eritmek amacım belim incelsin yeter bana yan :)
E sende çok öyle sıfır beden değilsin ki niye kilo almak istiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…