Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldiniz kızlarrrrr:80::80:

hoşgeldiniz kızlarr

yaa valla son günlerimizde bile bağırıp çağırıyorum kavgaya yer arıyorum resmen yaa

hoşbuldum :88:

mehabbet kız az önce sabah bi posta görüştük mü ne yazmışsın. e görüşmüşsünüz de az mı görüştünüz. ne zaman içeri gircek ki gelir hehalde birazdan...

hoşgeldiniz kızlarr

evt çok tatlı yaa hepsi:92: buna bayıldımmm:89:
yaa valla son günlerimizde bile bağırıp çağırıyorum kavgaya yer arıyorum resmen yaa

kız napsın elini yüzünü toparlıyor işte çocuk boşver dert etme

iyidir şeker senden naber
askerinle nasılsın
iyiyim canım askerimlede iyiyiz şükür
senin asker nasıl yok demi bi problem tatlım?

evt çok tatlı yaa hepsi:92: buna bayıldımmm:89:
Evet o da çok güzell canımm:89:
Seni şafak fena sıkıştırmış şekerim geliyo zaten hep senin bırak son çarşısının tadını çıkarsın çocuk canım kızma bağırma yazık kız../I]

Canım senin meslek ne tam olarak?
Evet smileyler şahanee:82:
evet canımmm

Allah sabır versin çok zor birşey yaşamışlar gerçekten
Zaman geçiyor allahtan zamanla aramız iyi, yaklaşık 1 sene oldu nişanlımı askeriyeye yolcu ettiğim ve son görüşümün üzerinden 9 ay geçti ,düşününce geçen zamana inanamıyorum, bundan sonrasının geçeceğini de bu şekilde inanıyorum..

melabaaa şekerlerr:78:

didemciiim hoşgeldin devrem naber?:86:

yarın ayrılıyor nizamiyesinden ktmde kalıcakmış bir gün inş haber alabilirim oralarda da

ay ne güzel şeyler duyuyorum çıkıyo bitti geliyo, bakalım ktm'de ne kadar kalıcak, nası bi geliş olucak, benimki de öyle gelecek, merak ediyodum bu süreci:26: inşallah çok kalmaz hiç biri o şartlarda

güzel topiğin güzel kızlar merhaba hepinize :79: :78: :87:

hoşgeldiiin Edaaammm :87: nabeeer?

selam kızlaaarrr

selaaaammmmm :80: hoşgeldiinn naber?

ayy iyiyim canım ya aşkımla mesajlaşıyoss mutluyum o yüzdenn:87::93:
Sen nasılsın fıstıkk 3 gün konusmama süreniz bittimi

kız konuşamıyo da mı mesajlaşıyosunuz yoksa mesajlaşmak istediğinizden mi?
ben olsam mesaj yerine sesli konuşurdum

iyiyim canım askerimlede iyiyiz şükür
senin asker nasıl yok demi bi problem tatlım?

[

yok canım şükürler olsun

selaaaammmmm :80: hoşgeldiinn naber?

hoşbuldum iyiyim nolsun ödev yapmaktan sıkıldım şu kk'ya bi bakim dedim
senden naber
:82:

kızlar askım aradı bılet aldırıo abısıne heyecan yaptım

hoşbuldum :88:

mehabbet kız az önce sabah bi posta görüştük mü ne yazmışsın. e görüşmüşsünüz de az mı görüştünüz. ne zaman içeri gircek ki gelir hehalde birazdan...

kız napsın elini yüzünü toparlıyor işte çocuk boşver dert etme

evet kızlar fena sıkıştırıyo ama tamam sabah biraz görüştük ama bana hemen geliceni söyledi ya deseki bidaha hiç giremem tamam ama baştan öle diip bekletmesi sinir ediyo biliyo en sevmediğim şeylerden biri bekletilmek yinede dayanamadım kızdım işte ama zamanımız sınırlı zaten baştan halletseydi işlerini:18:

evt canım bir gün kalıcak ama ktmde bakalım o nasıl bişimiş görcez

Fidescim aşkım doğuda biliyosun 1 ankesör var karakolda ve geçen hafta perşembe gün yıldırım düşmüş o zamandan beri bozuk ve daha yapılması 15 günü bulucakmış..İletişim yollarımız kapanmıştı aşkımda arkadaşının cebinden çaldırıyo ordan arıyorum ama çok iyi çekmiyo tel.Şu an nöbette arkadaşının tellinden mesajlaşıyoruz:78:

yok canım şimdi oda sevinçten ne yapacağını şaşırmıştır üzme kendini boşuna

ayy iyiyim canım ya aşkımla mesajlaşıyoss mutluyum o yüzdenn:87::93:
Sen nasılsın fıstıkk 3 gün konusmama süreniz bittimi

yok canım başlamadı yani gece dönüyorlar ondan aşkımla konuştuk akşam içim rahatladı arayınca:118::112:

Devremmm
Şafağım 99 oldu :92:
Nasılsın bugün daha iyisin dimi canım?

daha iyim canıım saol senden naber nasılsın? süpeeer gözünaydın bitti artık 3 hane yoook :81:
bizim de şafak bugün 87 illere azcık kaldı heyecan yaptım ben de, dün gece de aradı nişanlım konuştuk yarım saat kadar sesi de iyi geliyodu çok şükür

kolay gelsin canıım.. dersler ödevler daha iyidir yaa işte çalışmaktan, burnumuzdan soluyoruz bak 2dkk muhabbet edemiyoruz şurda koşturmaktan :95:

[ı]89-4 devre kımler var kızlar???[/ı]

susuuuuum selam hoşgeldiiinnn :80: naber nasılsıınn?
benim bildiğim 89/4'ler; ben, 03062008(yasemin), Hejar, Didem, babyke, sen :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…