Teşekkürler iiyim tatlım şafak 99
hosbulduk cnm nsaılsın safaklar ne alemde
anladım canım az kaldı gelmelerine zatenn torunlarınkullanıyordu da yakalandık canım şimdi kasım devreleri gelsin diye bekliyoruz onlar gelince istediği gibi rahat kullanacak böyle olmuyordu
Seninki baya bunalmış canım ve de haklı..Sen ona morel ver gelincede gezer tozarsınız kısa zamanda toparlanır devrem sen rahat ol hersey güzel olucak:87:valla dün konusurken söyledim işte şafak oldu 88 bak ne kdr azkaldı illere geliyosun artık az kaldı falan dedim sanırım biraz daha iyi geldi bu konuşma.. o şafak saymıyo çünkü başından beri ben sayıyorum:90:
msjlaşmak süper gelir canım bilirim biz de azcık tattık o zevki, konuşmaktan daha iyi oluyo yazışmak
90/3 üm yaaa ben dahaaaa çok warrrr çokkkkkk:83::83:
cnm 90 / 4 ler gelsın sende rahatla 90/2 lerde rahatlarız artık safaklarda baya azalır :78:
kankam beni görmüooooooooooo :83:yasemin kim devrem :78:
Teşekkürler iiyim tatlım şafak 99
sen nasılsın ?
anladım canım az kaldı gelmelerine zatenn torunların
Seninki baya bunalmış canım ve de haklı..Sen ona morel ver gelincede gezer tozarsınız kısa zamanda toparlanır devrem sen rahat ol hersey güzel olucak:87:
yasemin kim devrem :78:
Canım senin meslek ne tam olarak?
Evet smileyler şahanee:82:
evet canımmm
hoşgeldiiin Edaaammm :87: nabeeer?
kanka kızım nerdesin sen lennkankam beni görmüooooooooooo :83:
hoşgeldinn fıstıkk yemeğini ye çabukköff toplantı vardıı ölüyorum kafam şiştiiidaha yemek bile yemedimmm
evet sorma.. baya feci durumda aslında ama belli etmiycek diy edaha beter yüzüne gözüne bulaştırıyo, 4 senedir sürekli beraberiz sanki anlamıycam ben onun her ses tonu değişimindeki psikolojisini
inşallah canım yaa gelince çabuk toparlansın, sürekli bunu düşünüyorum :26:
03062008 = yasemin :90:
kanka kızım nerdesin sen lenn
dopik dopik sürtüyon bulamıyom seni az gel buraya
eheheh kızım hem başka topiklere bakıom hem aşkımla ilgileniom hem de kankalarımlaaa çok marifetliyim beni alan yani aşkım yaşadı :76:
cnm ben bilişim firmasında çalışıyorum, sunucu, hosting, domain satış ve destek personeliyim. sen hangi şehirdeydin didemcim?
cnmm merhaba, iyilik diyelim. çok uykum var bugün sanki gece hiç uyumamış gibiyim.
sen nasılsın?
kanka kızım nerdesin sen lenn
dopik dopik sürtüyon bulamıyom seni az gel buraya
hoşgeldinn fıstıkk yemeğini ye çabukk
4 sene dile kolay maşallah canım
Bence geldiklerinde aileleri ve sevdikleriyle kısa sürede toparlancaklar canım.
Sen gidcekmiiiisin havalanına canım ben gitmeyi düşünüyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/ic-giyim-gecelik-sabahlik-pijamalar/371595-muhtesem-geceliklerrrr.html
kızlar şunlara baksanızaa :82:
90/3 üm yaaa ben dahaaaa çok warrrr çokkkkkk:83::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?