Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hosbulduk cnm nsaılsın safaklar ne alemde
Teşekkürler iiyim tatlım şafak 99
sen nasılsın ?

kullanıyordu da yakalandık canım şimdi kasım devreleri gelsin diye bekliyoruz onlar gelince istediği gibi rahat kullanacak böyle olmuyordu
anladım canım az kaldı gelmelerine zatenn torunların
Seninki baya bunalmış canım ve de haklı..Sen ona morel ver gelincede gezer tozarsınız kısa zamanda toparlanır devrem sen rahat ol hersey güzel olucak:87:

kızlara askıma nasıl bır suprız yapsamkı yarın bıde aksam 7 ye kadar ısteyım oof o gelcek artık yanıma işte bır cıglık atarmısım cumartesı gece de kendı ewımızde kalcaz

evet sorma.. baya feci durumda aslında ama belli etmiycek diy edaha beter yüzüne gözüne bulaştırıyo, 4 senedir sürekli beraberiz sanki anlamıycam ben onun her ses tonu değişimindeki psikolojisini
inşallah canım yaa gelince çabuk toparlansın, sürekli bunu düşünüyorum :26:

yasemin kim devrem :78:

03062008 = yasemin :90:

Canım senin meslek ne tam olarak?
Evet smileyler şahanee:82:
evet canımmm

cnm ben bilişim firmasında çalışıyorum, sunucu, hosting, domain satış ve destek personeliyim. sen hangi şehirdeydin didemcim?

hoşgeldiiin Edaaammm :87: nabeeer?

cnmm merhaba, iyilik diyelim. çok uykum var bugün sanki gece hiç uyumamış gibiyim.
sen nasılsın?

kankam beni görmüooooooooooo :83:
kanka kızım nerdesin sen lenn
dopik dopik sürtüyon bulamıyom seni az gel buraya

öff toplantı vardıı ölüyorum kafam şiştiii daha yemek bile yemedimmm
hoşgeldinn fıstıkk yemeğini ye çabukk

4 sene dile kolay maşallah canım
Bence geldiklerinde aileleri ve sevdikleriyle kısa sürede toparlancaklar canım.
Sen gidcekmiiiisin havalanına canım ben gitmeyi düşünüyorum

Ah canıım neyse ki günün yarısı bitti, çabuk geçer inşallah bundan sonrası da gider uyursun :)
iyi işte nolsun bildigin gibi

saol canııım biraz öyle eskidik :90: darısı sizlere.
inşallah canımbenim yaaa inşallah öyle olur da bu kadar sabretmek alttan almak yeter deliricem yoksa

Edacım ben istabulda oturuyorum canım ama izmirliyim :78:
İzmiri çok seviyorum, çok özlüyorum :97:
Mesleğin çok güzel canım :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…