Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

susum bu çok güzel eğer sen yazmadıysan çalabilir miyim

dağıtım izininden dönerken çok kötü olmuştu nişanlım, inan sadece ordan dönecek diye izne gelmemek için uığraşıyo nişanlım, gelirken sorun olmaz o heyecanla neşeyle ama gidişler kötü oluyo maalesef, inşallah 1 günde biter gelirler hemen hepsi

unuttuklarım varsa affola:)

aayyyy süpersin Susuuuum, eline sağlık :88: :81:
valla benim de aklıma gelenler bunlar, benin de unuttugum varsa özür dilerim :90:

yok canım başlamadı yani gece dönüyorlar ondan aşkımla konuştuk akşam içim rahatladı arayınca:118::112:
ohh çok sevindim fıstıkk cep kullanmıyomu aşkın
İyi olmana sevindim tatlım..
Evet 3 haneliler yok artıkk şükürr
Bende iyiyim bikaçgündür kötüydüm aşkımla görüşemiyoruz diye 2 gündür mesajlaşıyoz mutluyum o yüzden:87:
Aşkımda demin elektrikli ısıtıcıda ekmek ısıtmış üzerine peynir sürmüş sende yermisin aşkım bak istersen 3 tane de yumurtam var onu kırayım sana diyo
Dedim yok aşkım sen kötü günler için sakla yumurtanı
Devrem enişte biraz daha iyidir plakaların sıcaklığı iyi etmiştir onu dimi

geldi paşaaa şimdi sorarım ben onaa

sakin ol canımm

kullanıyordu da yakalandık canım şimdi kasım devreleri gelsin diye bekliyoruz onlar gelince istediği gibi rahat kullanacak böyle olmuyordu

valla dün konusurken söyledim işte şafak oldu 88 bak ne kdr azkaldı illere geliyosun artık az kaldı falan dedim sanırım biraz daha iyi geldi bu konuşma.. o şafak saymıyo çünkü başından beri ben sayıyorum :90:
msjlaşmak süper gelir canım bilirim biz de azcık tattık o zevki, konuşmaktan daha iyi oluyo yazışmak

Susuuuum, yasemini unutmuşsun listede görmesin vallaaa :90: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…