iyiyim cnm çok şükür. pazartesi sıkıntısı var biraz atlatmaya çalışıyorum işte sende ne var ne yok?
evet cnm nişanlıyım bende alyans yarışması mı yaptınız kız Allah sizi ne etmesin
oo my everythıng gelmiş nerelerdesın kız sen nıye hıc ugramıyosun:79:
inşallah duygum insan hemen olsun sevdiğiyle dolu dolu güzel günler geçirmek istiyor.evet canım hatırlamam mı çok kötü oluyordum hergünüm ağlamayla geçiyordu kabus gibi günleri ama geçicek tatlım üzülme
ya düşünüyorum canım inan öyle bunaldım ki. Bilmiyorum araştırıyorum. Evci iznine çıkabilirse iyi olucak çıkamazsa ta burdan kalkıp 1 saat görüp geri dönmeye dayanamam.
senin yapabileceğin bişey yok ki tatlım iş ailelerde bitiyor ilginç yani he.Hayırlısı olsun canım benim
günaydın tatlım hoşgeldin
inşaat teknikeri burcum. İnşallah iyi bir iş bulur da biz de vakit kaybetmeyiz. Dayanamıyorum burcu inan artık. Şimdi senin bunalımlarını çok daha iyi anlıyorum. Sende bu zamanlarda bunalıma girmiştin hatırlıyor musun.
Şimdi de ben bi psikoloğa gitmeyi planlıyorum. Yoksa yicek kafayı o olucak.
o iş sıkıntısı zaten başlıbaşında sorun canım umarım bir an önce bulur insan sevdiğiyle böle konuları konuşunca çok güzel oluyor ve heyecanlanıor ya:)
had bakalım hayırlısı belkide mayısta olur canım
geç olsun güç olmasın tatlım
kaanla ayrıldığımızda yapmıştım öle o düzeltmiş var yapmış ama ben gıcıklığına yok diye değiştirdim ya ondan sadece benim kuzenlerm ben ve arkadaşım görüyo ilşkisi var diye bend ebuna sinirlendim öle yaptım bugün ablamdan giricem bakıcam yok diye mi gözüküyo bakalım
akışına bırak sıkma canını, sen kafana takınca hemen sağlığını etkiliyor. Gününü yaşamaya bak herşey çok taze henüz :)bilmiyorum duygum
inşallah canım inşallah. Birde iş bulmasını beklersek yandık valla.aynı iş sıkıntısı ve düşüncesini bende çok yaşıyorum şimdiden.inşallah iyi bir işe hemen yerleşirler.
evci olarak çıkması çok daha güzel olur var mı öyle bi ihtimal?
öyle canım yakın sağol ama sende böyle heycanları düşün başka şeyler takma kafana
sağlığını bozuyorsun
babam bişi demedi ama hiç bi fikrini yorumunu paylaşmaz bizle zati sinir ediyo beni giizli gizli araştırıyo büyük ihtimal
biz anlaşıyoruz ama yapmacık nereye kadar bilmem
ayarlayacaklarmış kendilerini arayacaklarmış ondan sonra biz şu gün geliyoruz müsaitmisiniz diye
bi ara öle demişti ama uzamayacak yakın dedi
puhahaha sahte gülüşler canımlar cicimler dimi bizde öyleyiz
inşallah duygum insan hemen olsun sevdiğiyle dolu dolu güzel günler geçirmek istiyor.evet canım hatırlamam mı çok kötü oluyordum hergünüm ağlamayla geçiyordu kabus gibi günleri ama geçicek tatlım üzülme
git canım içini dök ilaç veriyorlar gerçi ama dozu düşük birşekilde ben yine kullanmaya başladım sakinleştim çk şükür
akışına bırak sıkma canını, sen kafana takınca hemen sağlığını etkiliyor. Gününü yaşamaya bak herşey çok taze henüz :)
Kız geleli ne kadar oldu, söyle de içimiz ferahlasın
inşallah canım inşallah. Birde iş bulmasını beklersek yandık valla.
Ya bir arkadaşının nişanlısı gelmiş evci izni çıkmış valla. O da herkese nişanlıyım demişti zaten ta enbaşından. Komutanlarıyla arası da iyi belki bir ihtimal bir sorucak bende ona göre gitmeyi planlıyorum.
he iyi o zaman hazırlık yapıyorlardır belkinim
girremedim bayadır canım yaa kusura bakmayın ama özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eee nasılsın susum nasıl gidiyo bakim şafak kaç bu arada?
şimdi de ben öyleyim işte. Bakalım atlatmam lazım ama nasıl. Yiyip bitiriyorum kendimi. Annemi de üzüyorum. Suratsızlığımı görünce kahroluyor kadın.
Du bakalım. Yapıcam bişeyler. Gidebilirsem Sevgilimin yanına belki gerek kalmaz ama bilmiyorum.
canım kendimi yine çeyiz işine vermiş durumdayım ahh kredi kartlarım azalsa dah bir mutlu olucam bişeyler alıcam.ama canım o heyecanları düşünüp mutlu oluyorumda ne bilim ya hayal kırıklığına ğrarsam diye pekde düşünüpde üzülmek istemiyorum sonra.
selam millet naberler
vay be doğan güneş dediğini dün gibi hatırlıyorum oysa demek bizim şafaklar da 48 gün düşmüş he vay beevet canım malesef çabucak hastalanıveriyorum.
tam 48 gün olmuş inanamıyorum ya şaka gibi
hoşgeldin caım :80:selam millet naberler
öyledir öyledirbende öyle tahmin ediyorum
ya yok begüm ayrılık çok koyar oldu. Dayanamıyorum. Bir gün görsem o bana uzunca yeter idare ederim ama böyle hiç dayanamıyorum.duygum yaa yapma bak üzüldüm şimdi yaaa(
arada bana da oluyo öyle ama yapabilecek bişey yok napalım sabrediyoruz geçiyo günler öyle de böyle de.. istiyosan git sen bilirsin ama her ayrılık yeniden canını acıtıyo insanın, her seferinde yeniden yaşanıyo ayrılık acısı gibi geliyo bana.. yine de sen bilirsin, belki de iyi gelir görmek..
girremedim bayadır canım yaa kusura bakmayın ama özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eee nasılsın susum nasıl gidiyo bakim şafak kaç bu arada?
o belirli bir dönem duygum işte .o dönemi atlatınca sorun kalmıyor evet onlarda üzülüyor ama benim annem beni daha çk sinir ederdi ya hoş.
inşallah gidersin canım ama dönüşünde yine kötü olabilrsin canım istersen yinede sen bir görün psikoloa canım.
selam canım iyi senden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?