aynen ya yalnız olmadgıma sevindim :26:
Aynen şöyle rahat rahat kendimi bırakamıyorum, her an diken üstündeyim batıyor herşey sinir oluyorum.
Bir de dediğin gibi geldikten sonrasını düşünmeye başlıyorsun yaklaştıkça onun stresi de ayrı vuruyor. Allah yardım etsin hepimize.
Vurdum duymaz olabilmeyi ne çok isterdim şuan
susuuuuu haydi bi oyun oynuyak hep beraber.. dolu burasi zaten :)
Senin aklina guzel seyler geliyooo
akışına bırak sıkma canını, sen kafana takınca hemen sağlığını etkiliyor. Gününü yaşamaya bak herşey çok taze henüz :)
Kız geleli ne kadar oldu, söyle de içimiz ferahlasın
inşallah canım inşallah. Birde iş bulmasını beklersek yandık valla.
Ya bir arkadaşının nişanlısı gelmiş evci izni çıkmış valla. O da herkese nişanlıyım demişti zaten ta enbaşından. Komutanlarıyla arası da iyi belki bir ihtimal bir sorucak bende ona göre gitmeyi planlıyorum.
duygum yaa yapma bak üzüldüm şimdi yaaa(
arada bana da oluyo öyle ama yapabilecek bişey yok napalım sabrediyoruz geçiyo günler öyle de böyle de.. istiyosan git sen bilirsin ama her ayrılık yeniden canını acıtıyo insanın, her seferinde yeniden yaşanıyo ayrılık acısı gibi geliyo bana.. yine de sen bilirsin, belki de iyi gelir görmek..
edacım yaa valla 2 ay diye bakınca az kaldı diyorum da 62 gün diyince çokmuş gibi geliyo :90: bitsin artık yaaa 1 sene olucak nerdeyse görüşmediğimiz valla unuttum bi çok şeyini, yeniden tanışıcaz, yeniden evleilik teklifi yapsın tanımadan evlenmem diycem
alyansa yarışması nedir yaa
link atmak yasakmış canım sonra beni banlamasınlarnaparım yoksa mutluluktan uctugumuz haberlerde
mesaj olarak at susum
sanada yakarız duygum birlikte kına gecesi düzenlerizz kınalarız hepimizi müsait yerleri
evet en ufak şeye ya ağlar oldum ya kırıp döker oldum. Kendimden korkuyorum ya bazen.aynen ya yalnız olmadgıma sevindim :26:
bende özellikle herse batıyor ya tahammülsüz oldum
Amin valla etsin sabrımızı versinsiizn tecillimiydi vaktindemi gitti duygusum
pissy o ne avatar ya ne güzel çıkmışsınız, aynı fotoğraftan bizimde var biliyor musun aynı açı aynı bakışlar aynı.mesaj olarak at susum
gecicek ama kavustugumz gunu dusununce acayip mutlu oluyorum
evet en ufak şeye ya ağlar oldum ya kırıp döker oldum. Kendimden korkuyorum ya bazen.
Yok canım tecilliydi 86 lı benim ki. Senin ki zamanında mı gitti
hayırlısıyla gittiği gibi gelsin tatlım, nasıl morali iyi migecicek ama kavustugumz gunu dusununce acayip mutlu oluyorum
evet canım zamanında gitti
o yüzden ben psikoloğa gitmeyi planlıyorum canım ya.evet canım ilaca dayanıyorlar hemen malesef
hayırlısıyla gittiği gibi gelsin tatlım, nasıl morali iyi mi
o yüzden ben psikoloğa gitmeyi planlıyorum canım ya.
mesaj postan doluymus atılmıyo canoo :84:
tamam kına gecesi düzenleyelim unutma
evet en ufak şeye ya ağlar oldum ya kırıp döker oldum. Kendimden korkuyorum ya bazen.
Yok canım tecilliydi 86 lı benim ki. Senin ki zamanında mı gitti
pissy o ne avatar ya ne güzel çıkmışsınız, aynı fotoğraftan bizimde var biliyor musun aynı açı aynı bakışlar aynı.
Gideceği günün gecesi otogarda çekilmiştik hemde
bende istiyom link ne linki bu
He kiz kocisimle actim vallaha :)işlem tamam susum gönderebilirsin
benim nişanlımda 85'li fakat 90'lılarla gitti tecilliydi.
duygumm kıyamam yaa ben bizeeebizde bu fotoğrafı gittiğimde deniz kenarında oturdğumuz çay bahçesinde çekildik.Offf boynuna başımı yaslayıp kokusunu bol bol içime çekmiştim.şimdi fotoğraflarla uğraşıyorum işte avunuyor insan. ama ne diyoruz Allah yola baktırsın yeter ki cancağzım
zehra'nın kavuşma anı hikayesini kuzum.
sen facebook mu açtın cnm bu arada?
aa sen de mi yay burcusun. Niye özellikle doğum gününde gidiyorsunen güzeli canım bend eöle istiyordum ama bakalım 8 aralık doğum günümün olduğu için tekrardan gidicem dpktora
ya ne fena oluyor insan di mi Aah ah bizim fotoğrafı görsen dudaklarda iğreti bir gülüş, gözlerde acı, özlem, üzüntü, çok fena çok. Baktıkça ağlayası geliyor insanınbenim nişanlımda 85'li fakat 90'lılarla gitti tecilliydi.
duygumm kıyamam yaa ben bizeeebizde bu fotoğrafı gittiğimde deniz kenarında oturdğumuz çay bahçesinde çekildik.Offf boynuna başımı yaslayıp kokusunu bol bol içime çekmiştim.şimdi fotoğraflarla uğraşıyorum işte avunuyor insan. ama ne diyoruz Allah yola baktırsın yeter ki cancağzım
Nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn susuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ben istiyom ama yurt disinda oldugum icin size pahaliya patlar...
ben oyle olmak istemiyom nannnnnnnnnnnnnnnnnn
benim icin hava hos canooooooooooooooooooooooo..anaaam allah korusunnn
türkiyeden gönderme pahalıymış cano evet sorun olabilir..ama burda yurtdısından olanlar katılırsa senı onlardan bırıyle eşleştiririm olarmıı?
aa sen de mi yay burcusun. Niye özellikle doğum gününde gidiyorsun
ya ne fena oluyor insan di mi Aah ah bizim fotoğrafı görsen dudaklarda iğreti bir gülüş, gözlerde acı, özlem, üzüntü, çok fena çok. Baktıkça ağlayası geliyor insanın
Dediğin gibi tatlım Allah sabır versin bitiyor, aydınlanıyor artık şafak.
benim icin hava hos canooooooooooooooooooooooo..
Hediyelere bayiliyoreeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?