- 19 Mayıs 2010
- 1.366
- 8
- 116
Canım Murat Açıköğretimin bir şubesine git satıyorlar zaten.benimkine bir nevi seviniyorum askerliğine diyorum oturup ders calısıcam haftasonu derslere giricem diyorum küsüyor seni engelliyor muyum die ama o yanımdayken ders girermi kafayaa:97: kızlar neredn bulabilirim bu kitabı kitapcılarda varmıdır kii ...murat acıköğretimm..:44: ok soru cözücem bol bol bu sene de yaa zor olucak gibii..bir dee artıl kpss de acıköğretim kodları geldi yeni yaniii normal maliye bitirenlerle aynı yerde olmayacağız..:84:
Ya evet çok izlemek istediğim bir dizi aslında ara ara bakıyorum, Konuyu biliyorum. Ama vakit yok ki izlemeye.Yer Gök Aşk ı izleyen vamı kızlar çok güzel ya çok ağladım dün izlerke içim gitti:2:
günaydın edacım hoşgeldin nasılsın canım
hoş geldiinn :79:
[/B]
Canım Murat Açıköğretimin bir şubesine git satıyorlar zaten.
Ya evet çok izlemek istediğim bir dizi aslında ara ara bakıyorum, Konuyu biliyorum. Ama vakit yok ki izlemeye.
Anlatsana noldu dün
düşünmemeye çalışıyorum canım iyiyim ya yani öyle olmaya çabalıyorum ddesem daha doğru :)hoşbuldum duygu, nasılsın dünden beri?
Ooo istanbul a taşınıyorar yani, kapadokya iyiydi ya. Toprakta nerden çıktı ona aşık oldu sinir oldum yaduygu süper ya izlemelisin...
havva kardeşi için yusufun evlenme teklifini kabul etmedi geçen bölümde..
bu bölümde yusuf bağ evine gitti kafa dinlemeye havvayıda çağırdı konuşmak için..yüzsüz kardeşi yusufun oğlunu alıp bağ evine geldi adama haber vermeden. havva geldi yusufla toprakı gördü bağ evinde.. kıyamam nasıl ıslandı karanlıkta ağlaya ağlaya eve gitti sırılsıklam oldu o ağladı ben ağladım ya çok kötüydü.. s
eve geldi donuyodu babası sordu konuşmadınmı yusufla diye oda toprak yusufa aşık dedi.. 2side aynı adama aşık
yusuf toprak a evlenme teklifini kabul etmeyenin ablası olduğunu söyledi.. yoprakda bilmiyordu şok oldu..
havva cüneyitin baskısından kurtulma için hapiste yüzük taktılar tabi sözde üzük hemen çıkardı havva..
en sonundada havva istanbula gidiyordu
yusufu unutmak içinn
düşünmemeye çalışıyorum canım iyiyim ya yani öyle olmaya çabalıyorum ddesem daha doğru :)
Sen nasılsın ne var ne yok
Ooo istanbul a taşınıyorar yani, kapadokya iyiydi ya. Toprakta nerden çıktı ona aşık oldu sinir oldum ya
Havvayla daha çok yakışıyorlar. Bişy sorucam niye kardeşi için vazgeçti ki, toprak yusuf a aşık oldu diye mi
ne alaka ayol
evet ya masum ayaklarında toprak uyuz oluyorum. Yusufta çok embesil canım alla alla emin olamadı ki bi. Sinir ya seviyorsun kardeşim çek al kızı kimi niye takıyosun ya, yok halası yok anası yok dıdısı nööfYa taşınmaz ya sadece havva otobüse gidiyordu.. bence gidersede geri döner yada yusuf gidip almalı..
evet gıcık toprak evli haliyle aşık oldu adama boşanmadı bile daha...
evet çok yakışıyorlar yusufla havva....
kardeşini çok seviyo havva toprak benim canımın yarısı o severken ben yusufla evlenemem dedi.. bide toprak a temiz kalpli diyorlar hıhhh.. sinsi işte ...
canım açıköğretim dersanesinden bahsediyorumduygusum bu ders alma falan nedir ben bilmiyorum :26: 1.sınıfım daha
yedim geldim.. ne yazan var ne gelen
evet ya masum ayaklarında toprak uyuz oluyorum. Yusufta çok embesil canım alla alla emin olamadı ki bi. Sinir ya seviyorsun kardeşim çek al kızı kimi niye takıyosun ya, yok halası yok anası yok dıdısı nööf
ben geldimmm kızlar yemeğimi yiyip
evet ya masum ayaklarında toprak uyuz oluyorum. Yusufta çok embesil canım alla alla emin olamadı ki bi. Sinir ya seviyorsun kardeşim çek al kızı kimi niye takıyosun ya, yok halası yok anası yok dıdısı nööfYa taşınmaz ya sadece havva otobüse gidiyordu.. bence gidersede geri döner yada yusuf gidip almalı..
evet gıcık toprak evli haliyle aşık oldu adama boşanmadı bile daha...
evet çok yakışıyorlar yusufla havva....
kardeşini çok seviyo havva toprak benim canımın yarısı o severken ben yusufla evlenemem dedi.. bide toprak a temiz kalpli diyorlar hıhhh.. sinsi işte ...
canım açıköğretim dersanesinden bahsediyorumduygusum bu ders alma falan nedir ben bilmiyorum :26: 1.sınıfım daha
yemek yedik kızım heralde :)yedim geldim.. ne yazan var ne gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?