- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
aasevindim canımya yavaşş yavaş düzne girer inş daha da rahat edersinz.
benimki daha toparlayamadı kendisini sık aramıo..3ay sonra rahat ederm anca dedi.hayırlısı canım şimdilik ii bakalım
aaaaaaaaaaaaaaa bende kilo almaya çalışıyorum varmı böyle çelişki yaa
yasemin çok zayıf bi karakterde burda evet sevgi destek oldu hep.. kadın olmasa şimdi ne haldeydi kimbilir...ne bileyim savaş da sadece seviyor.. aşık.. başka bişey yapamıyo gibi geliyo.. bi karısını bile boşayamadı
napsın kız yazık, annesina laf geçiremiyor bi ona uyuz oluyorum. Yine kadın çeviriyor entrikaları
napsın kız yazık, annesina laf geçiremiyor bi ona uyuz oluyorum. Yine kadın çeviriyor entrikaları
meral kız seninde kilon tam yerinde aslında
bende çok zayıf değilim ama kilo almak istiyorum.. herkese tuhaf geliyor ama balık etli olmakistiyorum ayol
aman ne bileyim böyle pasif adamlara uyuz oluyorum.. ağasın bide ya kimseye laf dinletemiyo dünkü çiçeğe bile
bende çok zayıf değilim ama kilo almak istiyorum.. herkese tuhaf geliyor ama balık etli olmakistiyorum ayol
yer değişelimmibalık etli olmaktan nefret ediorum artık kesip atacam valla
canım bazılaraı zayıflamak ıstıyo bazıları kılo almak ay ortasında olan yok muu
yer değişelimmibalık etli olmaktan nefret ediorum artık kesip atacam valla
ben aslında ortadayım yani herkes çok normalsin diyor..
nişanlımla ilk tanıştığımda çok zayıftım belki bu zamana kadar 15kilo almışımdır. ama yine gözünde zayıfım.. galiba hep onun yüzünden bu kilo isteğim.. sonunda bi dobi olup çıkıcam görcekk
olabiler şekerim bana uyarrr
hehe kadının balık etlısı makbuldur canım ye bol bol bızım yerımızede
yememmi innılmaz yiyorumm.. ama belim ve bacaklarım incecikk .. bütün kilom basen ve kalçada ona sinir oluyorum
ben aslında ortadayım yani herkes çok normalsin diyor..
nişanlımla ilk tanıştığımda çok zayıftım belki bu zamana kadar 15kilo almışımdır. ama yine gözünde zayıfım.. galiba hep onun yüzünden bu kilo isteğim.. sonunda bi dobi olup çıkıcam görcekk
ya evet neden oyle oluyo benımde hemen basen bolgemde toplanıyo sınır oluyorum
herkeste farklı canımya benimde hertarafa yayılır..basen için egzersizler var onları yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?