Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aasevindim canımya yavaşş yavaş düzne girer inş daha da rahat edersinz.
benimki daha toparlayamadı kendisini sık aramıo..3ay sonra rahat ederm anca dedi.hayırlısı canım şimdilik ii bakalım

evet canım su alt devreler bı gelsın bız rahat olucaz o zaman 3 ay sonra subatta ffalan

napsın kız yazık, annesina laf geçiremiyor bi ona uyuz oluyorum. Yine kadın çeviriyor entrikaları

aaaaaaaaaaaaaaa bende kilo almaya çalışıyorum varmı böyle çelişki yaa

bende çok zayıf değilim ama kilo almak istiyorum.. herkese tuhaf geliyor ama balık etli olmakistiyorum ayol

napsın kız yazık, annesina laf geçiremiyor bi ona uyuz oluyorum. Yine kadın çeviriyor entrikaları

aman ne bileyim böyle pasif adamlara uyuz oluyorum.. ağasın bide ya kimseye laf dinletemiyo dünkü çiçeğe bile

meral kız seninde kilon tam yerinde aslında

canım verdım ya 60 kıloydum ben tarcından nefret edıyorum ama mecburen karısımı ıctım ve kılo verdım sımdı ıyıım ama bıraz daha vermek ıstıyorum

canım bazılaraı zayıflamak ıstıyo bazıları kılo almak ay ortasında olan yok muu

canım bazılaraı zayıflamak ıstıyo bazıları kılo almak ay ortasında olan yok muu

ben aslında ortadayım yani herkes çok normalsin diyor..
nişanlımla ilk tanıştığımda çok zayıftım belki bu zamana kadar 15kilo almışımdır. ama yine gözünde zayıfım.. galiba hep onun yüzünden bu kilo isteğim.. sonunda bi dobi olup çıkıcam görcekk

hehe kadının balık etlısı makbuldur canım ye bol bol bızım yerımızede

ayy tersine benimkinn gözünnde de şişkoyum kafayı sıyıracam bigün

herkeste farklı canımya benimde hertarafa yayılır..basen için egzersizler var onları yap

ekmek yemıyorum artık onun ıcın almıyo artık canımmm sımdı heryerım esıt askım ızındeyken cook begenmıstı 7 senedır ılk defa zayıfsın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…