siz epey azaltmıssınız canımyaa inşallah bizde sizin kadar bi azaltabilsekdaha en basındayız
amin canm ya hepimizi... bi kaç dakika ble yetiyo zatn... bnmde sfk 454 umarm 12 aya inerde hepimz hemen kavusuruz askerlerimize... bnm ki kayseriye gitti canm peki senn ki nerde?Allahım sag salim kavustursun canım.bizde cok konusamıyoruz canım ama olsun hiç konusamamaktan iyidir.enazından seslerini duyuyoruz.sesi iyiyse yemegini yiyebiliyosa sıkı sıkı giyinip üşümüyorsa varsın az arasınlar. bizimde şafak 454 nereye gitti sennki canım
Allahım sag salim kavustursun canım.bizde cok konusamıyoruz canım ama olsun hiç konusamamaktan iyidir.enazından seslerini duyuyoruz.sesi iyiyse yemegini yiyebiliyosa sıkı sıkı giyinip üşümüyorsa varsın az arasınlar. bizimde şafak 454 nereye gitti sennki canım
amin canm hepimize...!Askerini yeni gönderen arkadaşlarım Allah kavuştursun, Allah sabır versin..
off kızlar ya bnmkıde 12sınde gıdıyorr hemde farklı sehırlerdeyızz ugurlamaya bıle gıdemıcemgayrı dayanamam ben bu hasreteallahım yardım et nolurrr:26:
merak etme nefisecim bende başlarda allahım nasıl geçicek diodum ama bi bakıosun buralardasın
amin canm ya hepimizi... bi kaç dakika ble yetiyo zatn... bnmde sfk 454 umarm 12 aya inerde hepimz hemen kavusuruz askerlerimize... bnm ki kayseriye gitti canm peki senn ki nerde?
off kızlar ya bnmkıde 12sınde gıdıyorr hemde farklı sehırlerdeyızz ugurlamaya bıle gıdemıcemgayrı dayanamam ben bu hasreteallahım yardım et nolurrr:26:
Askerini yeni gönderen arkadaşlarım Allah kavuştursun, Allah sabır versin..
bnmkide komando canm bnmde moralim çok bozk doğuya gtme ihtimali yüksek.... ama snde üzlmemeye çalş sonçta ordakilernde sevdiği varizmir yeni foca jndarma komando cnmcok moralim bozukkkk
hoşbuldk canm bnde 90/4 kayseri de bnmkide...yeni gelen arkaadaşlarımız hoşgeldiniz şafak kaç ben 90/3lerdenim benimki urfa merkezde şuan
bnmkide komando canm bnmde moralim çok bozk doğuya gtme ihtimali yüksek.... ama snde üzlmemeye çalş sonçta ordakilernde sevdiği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?