Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu arada kızlr hediye almak istiyorum traş seti al diyolar. szce de iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
amin canm ya hepimizi... bi kaç dakika ble yetiyo zatn... bnmde sfk 454 umarm 12 aya inerde hepimz hemen kavusuruz askerlerimize... bnm ki kayseriye gitti canm peki senn ki nerde?

off kızlar ya bnmkıde 12sınde gıdıyorr hemde farklı sehırlerdeyızz ugurlamaya bıle gıdemıcemgayrı dayanamam ben bu hasrete allahım yardım et nolurrr:26:

Askerini yeni gönderen arkadaşlarım Allah kavuştursun, Allah sabır versin..
amin canm hepimize...!

off kızlar ya bnmkıde 12sınde gıdıyorr hemde farklı sehırlerdeyızz ugurlamaya bıle gıdemıcemgayrı dayanamam ben bu hasrete allahım yardım et nolurrr:26:

bnm de öyleydi canm ya ama askere gtmedn uğradı yanıma gercktn zor oluyo Allah sabr versn canm

merak etme nefisecim bende başlarda allahım nasıl geçicek diodum ama bi bakıosun buralardasın

inşllh canımyaa inşallah hayırlısıyla sag salim bitirelim su askerliği baska bişe istemiyorum zaten simdi aradı benimki yine sesi süperdi posta cavusu olmus.nöbet tutmuyorum masa silmiyorum bitek egitim agır dedi.bende sevinmiştim nöbet falan yok diye.rahatı azda olsa iyi diye.abim de dediki tim cavusu olmus dedi tüm moralim bozuldu benim yaaa ne yani askmm doguyamı gitcek benim simdi hemde tim olarak moralim sıfır elim ayagım titriyo resmen

kimsee yokmuuu nolur biri birşeyler yazsın bilen kimse yokmu arkadaslar tim cavusumu oldu simdi benimm btanemmm

Son düzenleme:
merhaba kızlarrrrr yardım edin bana aşkım bana bugün dediki şu askerlik bitsin ne istersen onu dile benden dedi şimdiden öle zor bişi isteki benden dedi askerliği onun hevesine bitiriyim ve cikar cikmaz onu yapıyım dedi akşama kadar düşün dedi aklıma bişi gelmio yardım edin canlarım ne istesemkiii

yeni gelen arkaadaşlarımız hoşgeldiniz şafak kaç ben 90/3lerdenim benimki urfa merkezde şuan
hoşbuldk canm bnde 90/4 kayseri de bnmkide...
nişanlı mısınz eğer değilsnz oyle bişi iste. askerlk bitsn hemn nişn yaparz hersey daha guzl olur fln de bn öyle yaptım şimdi ikimzde o günü bkleyerek saymaya başladk safağı...

şfk 454

bnmkide komando canm bnmde moralim çok bozk doğuya gtme ihtimali yüksek.... ama snde üzlmemeye çalş sonçta ordakilernde sevdiği var

öyle canım ama tim cavusu olarak giderse sınır bölgelere gider yaa benimkini bi bilsen hep en önde olma hırsı var onda herseyin en iyisini yapmaya calısır herzaman.meslekci olmak için belgelerini götürmüstü artık girmez sınavlarına eminim.gidicek işte doguya gidicek napıcam ben simdi.ya orda basına bişey gelirse ölürüm ben ölürüm yaşayamam askıma bişe olursa

Yenı gelen arkadaslarımızzzzz fatma nefıse kızlarrrrrr acemlık ızmır foça mı??Kol halındemı ustaya gıdıceklermıs yanı 23er kişilik tim halınde mı?? Bu arada hoşgeldnız aramız

Öyle böyle dayanılıyor canım merak edme..canını da sıkma daha 1 haftanız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…