beni öpmedin.alacagın olsun
burdurda canım.yemin töreni var iki hafta sonra bakalım usta dönemi nereye cıkacak.şafak çoooook karanlık.443
Şafak 13
Olsunn canımmm hatırlaman bile güzel benim içinn.. Rabbim sizi de kavuştursun en kısa zamandaa İyi dileklerin için teşekkür ederimm. Benimkini kaçırdın ama bu gece de büşrayı yolluyoruzzz ona gelllOff ya internette bi sorun vardı.Anca girebildim.
İlk depük gecesini kaçırdım çok üzgünümmm
Sevde Allah kavuşturdu seni darısı başımıza.
Allah sizi bir daha ayrı düşürmez inşallah.
Mutluluuklar...
exclusive, şafağın ne kadar güzelmiş
oyy kuzum benim benide düşünürmüş dün giremiycektim nete son bi ara boş vakit buldum depük attım burdaki kızlara telden msj attım gelemezsem benim yerimede depin diyeOlsunn canımmm hatırlaman bile güzel benim içinn.. Rabbim sizi de kavuştursun en kısa zamandaa İyi dileklerin için teşekkür ederimm. Benimkini kaçırdın ama bu gece de büşrayı yolluyoruzzz ona gelll
oyy kuzum benim benide düşünürmüş dün giremiycektim nete son bi ara boş vakit buldum depük attım burdaki kızlara telden msj attım gelemezsem benim yerimede depin diyeduygularımızı paylaşmak paha biçilemez
eee ben sıramıı sana verdimm şimdi sıra sende ve bu gecee seninnn:) sağol canımm benmle olmak istediğini biliyorum ve bende seninle olmak istiyorum ve bu gece mutluluğunu paylaşıcammm seninlee çok güzel bir duyguuu. Vee bu araaa onurun gelmesinee son 1 saat
amaninnnnnnndelirmemek elde değil bende askerimle bugün camda konuştummmmm sende dün konuşmuştunn son çarşı izni yarın burda saat 4 gibi pazartesi görüşcez öncelik ailesine ait ben istemedim pazar görüşelim sonra ne biçim kız hemen mustafayı çekti kendine demesinler bugünün yarını var sözü var nişanı var kötü bilmesinler dimi
hahahahahah aynen bu aile konusunda şafak devre herşey benziyor ikimizde pazartesş görşcez bende pazartesi görüşcem içim içimi yiyor yarın görüşmek için ama dişimi sıkıp oturmam lazım ailesi ne biçim kız bak oğlumu aldı hemen demesin aynen dediğin gibi vallakızımm yaaa ne kdarr benziyoruzz biz birbirimizee seninlee vee onurdaaaa 4 te burdaa geliş saatleri bilee aynı son çarşılarıı
Ben de dedim bugün ve yarın ailenle görüş diyee pzertesi görüşürzz diceklerr çocuğumuzaa yapıştıı bizden aldı diyee snra o dedi bugün seni 5 dk olsaa göreyim en çok seni özledimm dedii iştee görebilirsem bugün görücem inşallahbelkide göremem belli değil
hahahahahah aynen bu aile konusunda şafak devre herşey benziyor ikimizde pazartesş görşcez bende pazartesi görüşcem içim içimi yiyor yarın görüşmek için ama dişimi sıkıp oturmam lazım ailesi ne biçim kız bak oğlumu aldı hemen demesin aynen dediğin gibi valladüşünceli olmak lazım bide deli gibi alışverş yaptımmmmm bu arada tickerın harika duruyo today is the day
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?