kzuum pcdeki resmde oynuyo ama burya ykleynce duruyooedepli hatun bnmkii
Kısa Dönem Canım Benim ... :)
ay saçma sapan inatlaşıyo benimle.neymiş yemin töreninden sonra 7gün dağıtım izni diye verilen izin toplam izninden düşmezmiş.30 günden düşer diyorum hayır düşmez diyor.inatlaştık.uyuzsun kapa telefonu dedim.kapattık öyle.bugün aradı süt dökmüş kedi gibi.aşkım düşüyormuş haklıymışsın diyor.özür dile yoksa konusmam dedim.özür dilerim sözünü dinliycem dedi.uyuz oluyorum bilmeden inatlaşmasına.bosu bosuna izin kullanacaktı bilmeden etmeden
Evett..
ben kaçıyorum kızlar çok oynadım çok yoruldum...
öpüyorum herkesii..
yasemin, sevdem, öptüüm kocamaannnn
Şafak : 361
.
ayy ne güzel:) bizimkilerden önce gelecek seninki.o kadar dedim bitir okulunu kısa yap diye.ders çalışırken benimle mesajla kavga edince al işte sonuc 15 ay askerlik tatlım
Evett..
ben kaçıyorum kızlar çok oynadım çok yoruldum...
öpüyorum herkesii..
yasemin, sevdem, öptüüm kocamaannnn
Şafak : 361
.
ayy allah iyiliğinizi versin kızz tartıştığınız konuya bakkayrıca bz onlardn daha bilgiliyizz bunu kanıtlamış oldun
nerde canım askerlik yapıyorrr... şafak kaç :)
korkulur kz senden ben o kadar değilimmm vallaaacanım zaten biz çok inatlaşırız.acayip bi inatlaşma var aramızda.yanımda olsa bi vururum susar.ama telefondan cak cak inatlaşıyor benimle.evet ay biz iyi araştırıyoruz biliyoruz.bundan sonra hep benim sözümü dinleyecekmiş görcez bakalım.biliyor kafasını kırarım valla çok fenayım ben
burdurda canım.yemin töreni var iki hafta sonra bakalım usta dönemi nereye cıkacak.şafak çoooook karanlık.443
korkulur kz senden ben o kadar değilimmm vallaaa
bi bükerim etini morartırımgerci anneme sikayet etti sakayla karısık beni cins şey.iki gündür gıcık oluyorum aşkıma böyle cins cins inatlaştığı için.gelince bi depük atıcam morartcam.telefondada dedim tamam aşkım at vurduğun yerde gül biter der alışmış garibim
canım ceyda ben sen 2şer gn var aramızda. ceyda 439 sanırım ben 441 sen 443
bi ann önce gelsnn o gnlerrrrevet canım 2 şer gün arayla depük yicez:)
onu bile özlemişş yaaa
bende özledim dövmeyiannesinede şikayet ederdim senin bu oğlunu öldürcem gıcık ediyor beni diye.ayy yapma pınar askere gidicek derdi:) askerlik inat huyunu bi törpülesin başka bişi istemem.çok inatlaşıyoruz ya
inşş dediğin gbii olur canım bnmkininde az siniri gtsin yeterr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?