Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ticker demi bende bakıp bakıpp duruyorumm '' gün bugün'' gece yarısından sonra seninki de böyle olacak

sanki gelcek geri döncek izne geliyor gibi hissediyorum ne zor ya ama artık hep burda kader arkadaşım benim ya kıyamam bize bak bana heycan bastı şimdi şu bugün ve yarın nasıl geçicek bilmiyorum yaa bitsin artık hop geçsin zaman yetere çok bekledimmmm

ticker demi bende bakıp bakıpp duruyorumm '' gün bugün'' gece yarısından sonra seninki de böyle olacak
baksana ya son 1 gün kaldı ama hala zaman geçmiyormuş gibi geliyor yazsa ne fark eder ben onu görmedikten sonra offffff yaa ona okunmadan zaman geçmiycek sanırım hissetmem lazım o istanbula gelip telefon açsada inanmam hala orda gibi gelir onu görmeden inanmıycam sanırım sonra hop düşüp bayılıyormuşummmm

Evet evett şuu 2 günn çabukk geçmelii ve ben onun yanınaa gitmeliyim birann öncee bu heycann bitmeliii karnımm ağrıyorr be heycandann dünden beri ısınınamadım bir türlü öff öfff kurtulalımm ama artıkk demi

Bişey fark etmiyor ama askerliğin bitme duygusu oluyor insanın içinde kızım onu da yaşaman lazım senn siz hala askersiniz biz aldıkk teskereyi yaşa bunu snra bakk tıckernaa Bende inanmam görmemm lazımmm görmemmmm

Tamam Büşra normale dönmüşş bi hafta önce ne kadan sakindi sanki bir haftası onun değil bnm kalmış gibii Gözün aydın cnmm ay çok duygulandmmm benn :2:

Tamam Büşra normale dönmüşş bi hafta önce ne kadan sakindi sanki bir haftası onun değil bnm kalmış gibii Gözün aydın cnmm ay çok duygulandmmm benn :2:

bende öyle oldumm ama nedendirr bilinmezzz bittigine inanamadım bir türlüü son 3 gün ama bastırmaya başladı banaa heycana giremedik bizz büşrayla bir türlü

sevdee gözün aydın canım bitmiş demek hadi tekrar tekrar gözün aydın
kurtuldunuz

bende öyle oldumm ama nedendirr bilinmezzz bittigine inanamadım bir türlüü son 3 gün ama bastırmaya başladı banaa heycana giremedik bizz büşrayla bir türlü

Doğan güneşin yan etkileri Bnde istiyormmm amaa sıramı beklemem lazımm İkinizi de tebrk ediyorm cnm Allah gönlünüzdekini koynunuza versin artık diyor iyi akşamlar diliyorumm

valla bende bugün heycan oldu çok heycan yaptım öyle böyle değil bide camda gördüm ya banada mustafanın halasının oğlu halama gelsene diyo yok dedim gelmem nerden çıktı bu kız demesinler dedim halam öyle demez çok iyidir dedi ne kadar iyi olursa olsun onların özlemi onlara yeter benim yanımda özlem gideremezler bişey olur kendimi suçlu hissederimmm amaninnnn heycan bastıııııı
aynen yeni yeni heycan basıyor deli gibi alışveriş yaptım herşeyi son güne sakladım iki ayağımı bi papuca soktum nerdeyse

neden böyle olduk biz yaaa inanamıyoruz

Askerlik çarptıı biziii farklı birr bölgeye geçincee böylee oldukk.. Uzayy boşlugundaa gibii

aaaaaaaah amin amin inşallah yaaa 8 ay kadar sonra
dokanmadan aldım yorganları yorgancı geldi hanımmmmm yorgancııııııı hemde 2 tane aldım ama kadınlar diyoki aaa bak kıza yorgan almış ne kadarmış acaba bizde alalım ama avuçlarını hüplettiler kutuya koymuşlar bimi tavaf ettim bulamadım ücra köşedeymiş aman boşver bitmiştir dedm çıkıyodum ki bi baktımmm dedim alçaklar saklamışlar son 2 tane kalmışşşşşş kaptım aldım ikisini

8 ay diyip gözündee büyütmeeee biz de geçtik o yollardann eminn ol öylede böyledee bitecekk sen de kavuşacaksınn
ay canım inan öyle büyüyo ki moralim bozuluyor baksana daha tam 7 ay bile bitmedi 2 hafta var
gerçi kıştan çıktıgımız zamana daha güzel olacak işte ama zor ya zor işte
iinşallah canım inşallahhhhhhhhhhhh

Artıkkk tekrarr gitmeyeceğineee inannn beee kuzummm sadeceee olurunaaa bırak herşeyiii şuu heycandan vee strestenn kurtulalım öncee :18::18::18:

bi yarın olsun kurtulurum siteresten bi duyuyım geldiğini kavuşymda pazartesi bi şekilde gelir o burdayken pazar günü uyku girmez gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…