davulunn sesi uzaktan hoş geliyor galibaaama şimdii geldigi gibi yuvanızaa gelmesi senin yanınaa gelmesii nasıl bir duyguu ??
Offf tarifi imkansız bi duygu tabiii ki....
Ama siz şimdi başka uğraşlarınız var yalnız değilsiniz ailniz var öyle böyle geçiyor zaman ama benim geçmiyorrr.
1 gün yıl gibi uzun bana...
Ah bi gelse bi gelseeeeeeee.. diyebiliyorum o kadar
bak cnm o 7 gün 30 günlük iznin içinde sayılıo..eğer o iznini kullanmazsa tabiki şafağından düşer..izinlerde şafağın içinde sayılıo çünkü..
SEVDEEEEEE gördün mü kız 6 ayı sorun etmiyor sen 2 günü sorun ediyorsunnnn!!!!!!
canım benim hakkında hayrlı olsun akşam gel beraber ikimizin depüğünü yapsın kafa dağıtalım olmaz mı
Ay ben kendimi geride kalmis zannediodum benden gerilerde varmis :) uzulme ama gecer bana hep ole diolar yani
canım valla 24 diye biliyoruz ama bizimki 460 diye diretiyor millet 458den başlamış biz geriden geliyoz
napim 460 dedi başka bişey demedi
davulunn sesi uzaktan hoş geliyor galibaaama şimdii geldigi gibi yuvanızaa gelmesi senin yanınaa gelmesii nasıl bir duyguu ??
Kendimdee değilim vallaa
Birazcık konuştukk iştee kendii hattından araması bilee çok güzeldii. 3 4 kere aradı kısa kısaa Anlıcağın fazla Konuşamadıkk evdekilerlee takılıyorr işteee beyimizzz
busee naptıı biliyomsuunn geldiğii gibii eve çıkıp bavulunu bırakıpp arabasınaa binipp tur attıı yaaaa bu kadarr olmazzzz
anladım cnm tmm tşkk ettim
ayy sen dnleme onu 458 kızz
Offf tarifi imkansız bi duygu tabiii ki....
Ama siz şimdi başka uğraşlarınız var yalnız değilsiniz ailniz var öyle böyle geçiyor zaman ama benim geçmiyorrr.
1 gün yıl gibi uzun bana...
Ah bi gelse bi gelseeeeeeee.. diyebiliyorum o kadar
iştee bendee onu diyorummm yanıbaşındaa olsaydımm nolurduu o ordaa ben burdaa
Canımm sende haklısın amaa yinedee evli olmak isterdimm
napim devrem yaa ayrı gayrımız olmasın diye he dedim
ben ondan önde mi gideyim olur mu öyle yav
Kizlar ben kaciorum moralimi bozdunuz ya birinin tezkeresi 1 birinki 2 birinin gelmis yurekmi dayanir buna yahuuuuuuu
iyi mademmmanlar zten yakında o da düşer merak etmee
öle oluo valla kuzum..hatta şöyle biraz gaz vermiştir motorun sesini alabilmek için..benimki öle yapıo..ona bile hasretmiş.. yarında yıkatmaya götürür..
rica ederim cnm her zaman..
iştee bendee onu diyorummm yanıbaşındaa olsaydımm nolurduu o ordaa ben burdaa
Canımm sende haklısın amaa yinedee evli olmak isterdimm
Aynen canım başka olur tabi ama bak artık özgür .
İstediğin zaman görebilcecek arayabilceksin bu bile büyük bişey değil mi?
Bence anın tadını yaşa .Evleneceğiniz gün de gelecektir eminim ama sen gidereceğin özlemi düşün
Yarın görüşemez misiniz?
Tabii canımmm birrde tesisatt sistemii varrr müzigi açmış sonunaaa kadarrr gezmiş o gazıı daa attırıvermiş benimkidee bayılırrr. Nasıll bildinn kızzz arkadaşındann randevuu bileee almışş yıkatmadaa sendeyim diyeee
Aynen canım başka olur tabi ama bak artık özgür .
İstediğin zaman görebilcecek arayabilceksin bu bile büyük bişey değil mi?
Bence anın tadını yaşa .Evleneceğiniz gün de gelecektir eminim ama sen gidereceğin özlemi düşün
Yarın görüşemez misiniz?
Evett yaa özgürrr bitti artıkk yok askerlikk derdiii her zamann şükretmeyi bilmelii insann haklısın
Evett hep eliminn altındaa artıkk bir gell desemm yanı başımdaa bunlarıı hatırlamak iyi geldi bana canım sağoll
Yarınn 1 saat de olsaa kesin görüşürüzzz isyann çıkarırımm yoksaa vallaa
ben de öyle dedim 444 olsa ne 442 olsa ne yani geçmesi gereken süre sabit :106:
sayıyoz işte öylee senin asker napıyo aradı mı ?
Evett yaa özgürrr bitti artıkk yok askerlikk derdiii her zamann şükretmeyi bilmelii insann haklısın
Evett hep eliminn altındaa artıkk bir gell desemm yanı başımdaa bunlarıı hatırlamak iyi geldi bana canım sağoll
Yarınn 1 saat de olsaa kesin görüşürüzzz isyann çıkarırımm yoksaa vallaa
sabreden dervişşşş muradına ermişş
Senin artık sen emir verirsin
valla kuzum aynn benimkinin arabadada tesisat var..son sesteyiz hep..
nası bilmiyim kuzum ya o kadar araba temizletioki..şimdide izne gelicekse önceden arıo arabayı yıkatın gelince temiz görmek istiorum dio..
şuan ben onu arıyorum ama bekletiyolarristiklal marşı dnliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?