Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

SEVDEEEEEE gördün mü kız 6 ayı sorun etmiyor sen 2 günü sorun ediyorsunnnn!!!!!!

canım benim hakkında hayrlı olsun akşam gel beraber ikimizin depüğünü yapsın kafa dağıtalım olmaz mı

Büşraaaaaa kızımmm bizimm durumm dahaa vahimmm amaaa şafak uzadıkçaa uzuyorrr amannnn sall gitsinnn yaaaa geldilerr bbanaa yineeee o kadar ay bekledim 2 gün mü bekleyemiycemmmm yeterrr ulennnn
İkinizee birdennn tekmee atıcammmmm yürüyünn gidinn artıkk sevdiklerinizinnn yanınaaa

Ay ben kendimi geride kalmis zannediodum benden gerilerde varmis :) uzulme ama gecer bana hep ole diolar yani

üzülmüyorumm canım benim için onun iyiliği önemli birçok asker yareni bu süreyi bekleye bekleye geçiriyor zaten bizimki de bitecekk seninki daha başka bitecek tabiiii

öle oluo valla kuzum..hatta şöyle biraz gaz vermiştir motorun sesini alabilmek için..benimki öle yapıo..ona bile hasretmiş.. yarında yıkatmaya götürür..

anladım cnm tmm tşkk ettim

rica ederim cnm her zaman..

Son düzenleme:

Kizlar ben kaciorum moralimi bozdunuz ya birinin tezkeresi 1 birinki 2 birinin gelmis yurekmi dayanir buna yahuuuuuuu

öle oluo valla kuzum..hatta şöyle biraz gaz vermiştir motorun sesini alabilmek için..benimki öle yapıo..ona bile hasretmiş.. yarında yıkatmaya götürür..

rica ederim cnm her zaman..

Tabii canımmm birrde tesisatt sistemii varrr müzigi açmış sonunaaa kadarrr gezmiş o gazıı daa attırıvermiş benimkidee bayılırrr. Nasıll bildinn kızzz arkadaşındann randevuu bileee almışş yıkatmadaa sendeyim diyeee

valla kuzum aynn benimkinin arabadada tesisat var..son sesteyiz hep..

nası bilmiyim kuzum ya o kadar araba temizletioki..şimdide izne gelicekse önceden arıo arabayı yıkatın gelince temiz görmek istiorum dio..

valla kuzum aynn benimkinin arabadada tesisat var..son sesteyiz hep..

nası bilmiyim kuzum ya o kadar araba temizletioki..şimdide izne gelicekse önceden arıo arabayı yıkatın gelince temiz görmek istiorum dio..

Bizdee öyleyizzz kıstıramıyorumm sesiniii benleykenn neysede bensizz çok dikkat çekiyorr kızlarr bakıyorr ayar oluyorummm snraaa
Bizimkidee kardeşinee temizlettirdii kesin beğenmediii şimdii yinee temizlettiricekk gözlerii arabadan başka bişeyi görmüyor budaa güzell

şuan ben onu arıyorum ama bekletiyolarr istiklal marşı dnliyorumm

ahahaha ayyy çok hoşmuş yaa tabii askeriyede bekleme tonu mozart çalacak değil ya
benimki aradııı bu akşam benim canım sıkkındı biraz :106: onda da kartta kontör az kalmış 1 dk. konuştuk içim sıkılıyor dedi beni iyice üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…