anladım ama bozma moralini bence hayırlısı olsun dıye dua et sag salım gelsınde askerlermz
ınsallah ıkna edersın dıyecek bısey yok
hoş bulduk cnm daha 1 hafta oluck yrnn bakalımm zor ama geçicek yhaa sizinn şafak kaç_?
kızlar sıkmayın kendınızı askerlerinize enerji vereceksınız daha
hem bızde safaklara sızınkı gıbı basladık anca bugunlere geldık darısı basınıza ınsallah
inşallah canımmya inşallah zaten hep öyle dua ediyorum canım ama yinede aklımdan kötu seylerin gecmesini engelleyemiyorum canm
inşallah canımmya inşallah zaten hep öyle dua ediyorum canım ama yinede aklımdan kötu seylerin gecmesini engelleyemiyorum canm
kızlar sıkmayın kendınızı askerlerinize enerji vereceksınız daha
hem bızde safaklara sızınkı gıbı basladık anca bugunlere geldık darısı basınıza ınsallah
perım nasılsın uzun zamandır ılk kez goruyorums senııı
cok haklısın aynılarını emınım hepimiz yasadık yanı kendı adıma ben o korkuyu yasadım cok fena
ama ınan yerıne bı alıssın rahat olsun sende bı nebze olsun gerginligi atıcaksındır:13:
bıde senınkı bu kadar ısrarcı ya sen ondanda tedirginsindir ve cok haklısın ama bence guzel haberler alıcaz senden
sankii hiç geçmicekmiş gibi geliyorr..
iyi tatlım senden naber evet meralcm bı sure gelmedım cok sık gelmıyorum
senden naber nasılsın nisan isleriniz ne oldu?B]
senın askerın demı komando oldu canımm
inşallah bizde azaltırız canım ya bugune kadar uzulmuyodum hep arıyo diye ucuyodum yani.ama işte tim çavusu oldugunu duyunca olan moraller bozulduya cidden posta cavusu tim cavusumu demek?
evet canım komandoizmir focada
sankii hiç geçmicekmiş gibi geliyorr..
inşallah canımm inşallah yaaa inan baska hic bişe istemiyorum kuzumm benimm.bizde annemlerle hep öyle düşünüyoduk işte ama o haber mahvetti beni
evet canım komandoizmir focada
ay yalan oldu canım hayal oldu hepsı hal olucak yere dahada dıbe battım oyle dıyım kacıcam kız askerıme bogcamı hazırlıyommsonra kaccam safak kac canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?