Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar sıkmayın kendınızı askerlerinize enerji vereceksınız daha
hem bızde safaklara sızınkı gıbı basladık anca bugunlere geldık darısı basınıza ınsallah

hem bızde safaklara sızınkı gıbı basladık anca bugunlere geldık darısı basınıza ınsallah

perım nasılsın uzun zamandır ılk kez goruyorums senııı

inşallah canımmya inşallah zaten hep öyle dua ediyorum canım ama yinede aklımdan kötu seylerin gecmesini engelleyemiyorum canm

cok haklısın aynılarını emınım hepimiz yasadık yanı kendı adıma ben o korkuyu yasadım cok fena
ama ınan yerıne bı alıssın rahat olsun sende bı nebze olsun gerginligi atıcaksındır:13:
bıde senınkı bu kadar ısrarcı ya sen ondanda tedirginsindir ve cok haklısın ama bence guzel haberler alıcaz senden

inşallah bizde azaltırız canım ya bugune kadar uzulmuyodum hep arıyo diye ucuyodum yani.ama işte tim çavusu oldugunu duyunca olan moraller bozuldu ya cidden posta cavusu tim cavusumu demek?

inşallah canımm inşallah yaaa inan baska hic bişe istemiyorum kuzumm benimm.bizde annemlerle hep öyle düşünüyoduk işte ama o haber mahvetti beni

iyi tatlım senden naber evet meralcm bı sure gelmedım cok sık gelmıyorum
senden naber nasılsın nisan isleriniz ne oldu?B]

ay yalan oldu canım hayal oldu hepsı hal olucak yere dahada dıbe battım oyle dıyım kacıcam kız askerıme bogcamı hazırlıyomm sonra kaccam safak kac canım

inşallah bizde azaltırız canım ya bugune kadar uzulmuyodum hep arıyo diye ucuyodum yani.ama işte tim çavusu oldugunu duyunca olan moraller bozuldu ya cidden posta cavusu tim cavusumu demek?

azaltıcaksınız tabıkısı neden azalmasın bızımkılerde aynı uzuntulerle azaldı Allah'ın ıznıyle
sıkma canını degisme ihtimali yok mu nerden cıktı hemen tim çavusu pek anlamam ama netten baktıgım kadarıyla
posta cavusu diye bısey yazmıyor yani tim çavuşu yazınca cıkıyor bence askerinden iyice bilgi al aradıgında konusablirse

sankii hiç geçmicekmiş gibi geliyorr..

gecıyo canım emın ol bende yolun basındayım ama bıbaktım yemın torenı geldı sonra ev ıznı sonra ustaya gıtı 370 lere gelmısım sureklı saymıyorum safagı o zaman gecmıyo gunler bız de ılk geldıgımızde boyleydık burda ama zamanla hersey yerıne oturuyo canım meraketme

inşallah canımm inşallah yaaa inan baska hic bişe istemiyorum kuzumm benimm.bizde annemlerle hep öyle düşünüyoduk işte ama o haber mahvetti beni

peki teslim kagıdında ne yazıyordu komando mu?
mesela o birliklerde egitim alıp komando olmayanda vardır hepsi olmaz bence

ay yalan oldu canım hayal oldu hepsı hal olucak yere dahada dıbe battım oyle dıyım kacıcam kız askerıme bogcamı hazırlıyomm sonra kaccam safak kac canım

nereye kacıyosun kız
neden kardesın mı sorun cıkardı sekerim
aman bısver geldıgınde hepsi hal olur nasılsa sıkılma sımdıden teskereye odaklan canım
şafagm atarsa 85

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…