Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet kuzumm yaaaa bitsin artık 50 40 derken bir bakmışımm kollarımda aşkımmm inşallahh

canım benim bak bende öyle diyodummmm hopppp geçti zman o günleri yaşarken geçmiyomuş gibi hissediyorsun zaman geriye dönüp baktığında çok çabuk geçti diyosun geldiği zamanda

şu hediye meselesi kafamı kurcalıyor kızlar..

Yıldönümümüz ve Askerden dönüşü = 10 Şubat

Aşkımın doğum günü = 15 Şubat

Ne alsam ne yapsam neler yaşatsam bilemedim :44:

senn görmüyorsunn kuzum mben yazdımm bir geçmişe git görcenn bakkkk ben nasıl görmem senii yaaa hastayımm çokkk kuzummm

bende çok hastayım...gece lavobaya kalktım tansiyonum düşmüş bayılmışım annemler ayılttı beni ve o saatten beri midem bulanıo (((
sana da geçmiş olsun tatlım
geçmişi de okuyacağım inşallah şu hastalr azalsın da

kuzummmm kıyamammmmmm sanaaa ben yaa geçmiş olsunn bende gece kalktımm karın ağrısı mide bulantısı çıkardımm içim dışım ööööö olduu sesime annem kalktıı korkmuş kadınnn aam bayılmadımm çok şükür hiç bayılmadım hayatımda yaa :

22 aralık doğum günü 14 şubat geldiği gün hemde sevgililer günü 12 mart yıldönümümüzz hahaha 20 nisann ilk öpücük : öylee iştee D
şu hediye meselesi kafamı kurcalıyor kızlar..

Yıldönümümüz ve Askerden dönüşü = 10 Şubat

Aşkımın doğum günü = 15 Şubat

Ne alsam ne yapsam neler yaşatsam bilemedim :44:

ben güzel bir takvim hazırlamayı düşünüyorum sonra hikayemizii yazıyorumm birde güzel bir kutu yapıp içine yenmiş çikolata ve çöpleri sonra da bir nott hepsinin tadına baktım hiçbiri senin kadar güzel değill yazıcammm haha sonra birde birşeyler almak istiyorum aama ne alsam bilmiyourm hiçç yaaa kuzularımm

22 aralık doğum günü 14 şubat geldiği gün hemde sevgililer günü 12 mart yıldönümümüzz hahaha 20 nisann ilk öpücük : öylee iştee D

ya ne alıcam bilmiyorum fikirlerim tükenmiş durumda o kız olaydı alırdım bi tek taş toptan halleder birde evlenme teklif i ederdim

Ben geçen yıl yaptım kuzum bunu..

Takvim ve çikolata kutusu hepiciği ısırılmıştı ve aynı not vardı içinde çok beğendiydi aşkım

hahaah süpersin kuzumm ben odunumm işte geriden takip ediyorummmm

acaba döndüğü zaman hemen 1 gününü kapatıp, sabah erken saatte güzel bi yere kahvaltıya götürsem sonra kahve keyfi yaplıcak bi yer falına bakarım baş başa sohbet muhabbet sonra romantik bir sinema ardından fast food sonra bowling

Birde en sevdiği kurabiyeciklerimden yaparım onaa üst baş bişeylerde alırım artık.. Yetmez mi yaa:26:

benimm koçişş bir gelsinnnn hiçbirşey istemiyom yaaa

Aynen öyle gelsin bende bi gelsin diyorum,

Onunda hayali en kısa zamanda bana hiç tahmin edemeyeceğim yerde mükemmel bi süprizle tek taşımı alıp evlenme teklifi etmekmiş

güzell bir günnn dolu dolu kuzummmmm yaa bendeeee mi öyle yapsammm mneee

süpermiiiiiiş
allah bozmasın mutluluğunuzu kuzummm
bak mustafaya odun deyip duruyordun neler demiş sana sıyrılmaya başlamış

yaa benim tansiyonum çoook düşük, normalde bile mesela en yüksek 10a 6 oluyor
bide düşünce küçük olan 4e 3e falan düşüyor ayakta duramıyorum tabiiki o zaman çaresiz bayılıyorum

yaa benimkinin de 20aralık doğum günü yıldönümümüz de 4kasımdı
benimde toptan bi ayarlama yapmam lazım
ama ilk öpücük falan uğraşamam

ooo daha ne yapıcaksın kuzum yaaa süper şeyler yapıyorsun zaten
çikolata fikrini beğendim ama benimki çok dalga geçer biliyorum :26:

kızlarrr askerimin gelmesi şerefine bi kalp daha hediye edilmiş bana 4 kalbim olmuşşşşşş kk biliyo bu işi

güzell bir günnn dolu dolu kuzummmmm yaa bendeeee mi öyle yapsammm mneee

Aynen öyle hem dönüşü muhteşem olur böylelikle, eğlensin de istiyorum

Floryada Kahvaltı, Kahvaltı esnasında Hediyelerini veririm aşkıma..
Piyerloti de kahve keyfi birde tavla oynarız.. Falımıza bakarız (hiç anlamayız ama olsun )
Sonra sinema için Cevahire gideriz, Film sonrası ona en sevdiği triple whopper'dan ısmar ardından da bowling oynarızz
Sonrasında dinlenmek üzere sakin bir yere geçer geçmişten gelecekten bahsederizz

Yeterli gibi bence peki sizce??

süpermiiiiiiş
allah bozmasın mutluluğunuzu kuzummm
bak mustafaya odun deyip duruyordun neler demiş sana sıyrılmaya başlamış

yavaş yavaş yontuyorum onu, ona özlü sözler yazdığımdasevgi sözcükleriyle birlikte noktası virgülene dikkat ettiğim sözlerde cvp olarak allah allah dediği günleride biliyodummm fena tiribe bağlamıştımmmmmmm

hayatımmmm süper olur süper süper harika bidüşünce bende bugün o girişimler bulunamıycam hafta sonuna saklıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…