evet kuzumm yaaaa bitsin artık 50 40 derken bir bakmışımm kollarımda aşkımmm inşallahh
senn görmüyorsunn kuzum mben yazdımm bir geçmişe git görcenn bakkkk ben nasıl görmem senii yaaa hastayımm çokkk kuzummm
Günaydın şeker
günaydın canım
ptesi yoğunluğu var ancek cevap verebildim tatlım
Az kaldı biraz daha sabır canım :26:
hadi bakalımBu arada hangi bölüm kaçıncı sınıftasın kuzum sen
59 gün sonra bende yaşıycam başıma gelicek en güzel şeyi
bende çok hastayım...gece lavobaya kalktım tansiyonum düşmüş bayılmışım annemler ayılttı beni ve o saatten beri midem bulanıo(((
sana da geçmiş olsun tatlım
geçmişi de okuyacağım inşallah şu hastalr azalsın da
şu hediye meselesi kafamı kurcalıyor kızlar..
Yıldönümümüz ve Askerden dönüşü = 10 Şubat
Aşkımın doğum günü = 15 Şubat
Ne alsam ne yapsam neler yaşatsam bilemedim :44:
22 aralık doğum günü 14 şubat geldiği gün hemde sevgililer günü 12 mart yıldönümümüzz hahaha 20 nisann ilk öpücük: öylee iştee D
ya ne alıcam bilmiyorum fikirlerim tükenmiş durumda o kız olaydı alırdım bi tek taş toptan halleder birde evlenme teklif i ederdim
ben güzel bir takvim hazırlamayı düşünüyorum sonra hikayemizii yazıyorumm birde güzel bir kutu yapıp içine yenmiş çikolata ve çöpleri sonra da bir nott hepsinin tadına baktım hiçbiri senin kadar güzel değill yazıcammm hahasonra birde birşeyler almak istiyorum aama ne alsam bilmiyourm hiçç yaaa kuzularımm
Ben geçen yıl yaptım kuzum bunu..
Takvim ve çikolata kutusu hepiciği ısırılmıştı ve aynı not vardı içinde çok beğendiydi aşkım
hahah süperr olurdu bende istiyromm abya tektaş içinde kalmasınn sen bana all
anam öyle herkezden tek taş alınmazz..Tek taşı kociş alır takar parmağına
hahaah süpersin kuzumm ben odunumm işte geriden takip ediyorummmm
benimm koçişş bir gelsinnnn hiçbirşey istemiyom yaaa
acaba döndüğü zaman hemen 1 gününü kapatıp, sabah erken saatte güzel bi yere kahvaltıya götürsem sonra kahve keyfi yaplıcak bi yer falına bakarımbaş başa sohbet muhabbet sonra romantik bir sinema ardından fast food sonra bowling
Birde en sevdiği kurabiyeciklerimden yaparım onaaüst baş bişeylerde alırım artık.. Yetmez mi yaa:26:
benm askerim feysine yazmış 15 aylık reklam arasından sonra filme devam diye
aramızdaki muhabbet söyle GELİŞTİ
-Aşkımm benm bu filmdeki rolüm ne boş rol mü fügüran mı ? :44:
* Aşkım benim sen bu filmin yönetmenisin :26:
- Ama çok pis yönetirim
*Herşeyimle seninim isteğini yaparım yapma de yapmam gitme gitmem
ÇOKKKK SEVİYORUMM ÇOOKKKK
kuzummmm kıyamammmmmm sanaaa ben yaa geçmiş olsunn bende gece kalktımm karın ağrısı mide bulantısı çıkardımm içim dışım ööööö olduusesime annem kalktıı korkmuş kadınnn aam bayılmadımm çok şükür hiç bayılmadım hayatımda yaa :
22 aralık doğum günü 14 şubat geldiği gün hemde sevgililer günü 12 mart yıldönümümüzz hahaha 20 nisann ilk öpücük: öylee iştee D
ben güzel bir takvim hazırlamayı düşünüyorum sonra hikayemizii yazıyorumm birde güzel bir kutu yapıp içine yenmiş çikolata ve çöpleri sonra da bir nott hepsinin tadına baktım hiçbiri senin kadar güzel değill yazıcammm hahasonra birde birşeyler almak istiyorum aama ne alsam bilmiyourm hiçç yaaa kuzularımm
güzell bir günnn dolu dolu kuzummmmm yaa bendeeee mi öyle yapsammm mneee
süpermiiiiiiş
allah bozmasın mutluluğunuzu kuzummm
bak mustafaya odun deyip duruyordun neler demiş sana sıyrılmaya başlamış
Aynen öyle hem dönüşü muhteşem olur böylelikle, eğlensin de istiyorum
Floryada Kahvaltı, Kahvaltı esnasında Hediyelerini veririm aşkıma..
Piyerloti de kahve keyfi birde tavla oynarız.. Falımıza bakarız (hiç anlamayız ama olsun)
Sonra sinema için Cevahire gideriz, Film sonrası ona en sevdiği triple whopper'dan ısmar ardından da bowling oynarızz
Sonrasında dinlenmek üzere sakin bir yere geçer geçmişten gelecekten bahsederizz
Yeterli gibi bence peki sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?