POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123:…wuucu = 38 MUĞLA’ ya selam yola devam :123:
:123:…pembelii = 38 MUĞLA’ ya selam yola devam :123:
12/12/2011
----------------
-----------
-----
:98:şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar
Aynen öyle hem dönüşü muhteşem olur böylelikle, eğlensin de istiyorum
Floryada Kahvaltı, Kahvaltı esnasında Hediyelerini veririm aşkıma..
Piyerloti de kahve keyfi birde tavla oynarız.. Falımıza bakarız (hiç anlamayız ama olsun)
Sonra sinema için Cevahire gideriz, Film sonrası ona en sevdiği triple whopper'dan ısmar ardından da bowling oynarızz
Sonrasında dinlenmek üzere sakin bir yere geçer geçmişten gelecekten bahsederizz
Yeterli gibi bence peki sizce??
süpermiiiiiiş
allah bozmasın mutluluğunuzu kuzummm
bak mustafaya odun deyip duruyordun neler demiş sana sıyrılmaya başlamış
yaa benim tansiyonum çoook düşük, normalde bile mesela en yüksek 10a 6 oluyor
bide düşünce küçük olan 4e 3e falan düşüyor ayakta duramıyorum tabiiki o zaman çaresiz bayılıyorum
yaa benimkinin de 20aralık doğum günü yıldönümümüz de 4kasımdı
benimde toptan bi ayarlama yapmam lazım
ama ilk öpücük falan uğraşamam
ooo daha ne yapıcaksın kuzum yaaa süper şeyler yapıyorsun zaten
çikolata fikrini beğendim ama benimki çok dalga geçer biliyorum :26:
kızlarrr askerimin gelmesi şerefine bi kalp daha hediye edilmiş bana4 kalbim olmuşşşşşş kk biliyo bu işi
kuzum yaa bana fazladan askerlik yaptırma
pembeliyle benim 37 bugün tatlım
hayatımmmm süper olur süper süper harika bidüşüncebende bugün o girişimler bulunamıycam hafta sonuna saklıyorum kendime
bayıldımmmmmmmmmmm kızımm sen fikirlerini yzzz beni uğraştırmaaa hahaha :d
off brinizinde bi gün hatasız olsun ya geçen gün hesaplamadınız mı şu sayılıyor bu yaılmıyor böyle devam edelim diye bende ona göre yazdım hesaplama hatası mı oldu aceppppp :26:
hepimiz artık buranın müdavimlerinden olduk sizin askerinz gelince bırakıcak mısınız burayı :44: :26:
Aynen öyle hem dönüşü muhteşem olur böylelikle, eğlensin de istiyorum
Floryada Kahvaltı, Kahvaltı esnasında Hediyelerini veririm aşkıma..
Piyerloti de kahve keyfi birde tavla oynarız.. Falımıza bakarız (hiç anlamayız ama olsun)
Sonra sinema için Cevahire gideriz, Film sonrası ona en sevdiği triple whopper'dan ısmar ardından da bowling oynarızz
Sonrasında dinlenmek üzere sakin bir yere geçer geçmişten gelecekten bahsederizz
Yeterli gibi bence peki sizce??
yavaş yavaş yontuyorum onu, ona özlü sözler yazdığımdasevgi sözcükleriyle birlikte noktası virgülene dikkat ettiğim sözlerde cvp olarak allah allah dediği günleride biliyodummm fena tiribe bağlamıştımmmmmmm
kızlarr exclusive+, smnmrn+, wuucu
askerliği bitirenler bence çeyiz topiklerinde takılmaya başlarlar
kuzummmm geçmiş olsun tekrar ilk öpücük için bende birşey yapmıcam bee elaf olsunn diye yazıverdimmm
off brinizinde bi gün hatasız olsun ya geçen gün hesaplamadınız mı şu sayılıyor bu yaılmıyor böyle devam edelim diye bende ona göre yazdım hesaplama hatası mı oldu aceppppp :26:
süper plan yaaa
ben sizden geri kalamam hemen bi beyin fırtınası gerçekleştireyim kendimle
ve süper bi plan yapayım aşkım için
aman yanlış olsa nolur kuzum yaa salla sanki biz bilmiomuyuz askerimizin kaç günü kaldığını hangi gün geleceğini
hahaha benim şimdiden terk etmem lazım o zamanyoo ben hafta içi hergün burada olacağımbelki bu topik değilde başka topikte oluruz burayı asker yolu bekleyenlere terkederiz
kuzum bizimkilerin huyunu suyunu biliyosunnnnoluyor kuzum oluyor başarılısın maşallaaaah
kızlarr exclusive+, smnmrn+, wuucu
askerliği bitirenler bence çeyiz topiklerinde takılmaya başlarlar
benimde benimde hiç niyetim yokkiolasııııı kuzummm hahahaama burayıda bırakmaya niyetim yokk bakalımmm
neyse kuzum listeyi devredicem zaten orda bilgi veririm öyle devam ederler
sağol kuzuuummm sana da geçmiş olsuuuun
yok kuzu sen dünkü şafağı değiştirmemişsin zannımca
ama mühim değil tatluuuuuum
kızlar ben kaçar işler birikti
ancak toparlanırım öğle yemeğine kadar :26:
öğleden sonra uğramaya çalışırımm
Öpüldünüzz
kızlarrrrrrrrr bende biraz yokum hoşçakalınn öptüm sizi çokkkkkkkkkkkk gelcemm geneee gelcemm kurtulamazsınızz bendennnnn
yap tabi tatlımaşklarımız bi kez geliyorlar askerden [/QUOTE
eveeeet bi kere gelcekler bidaha gitmiycekleeeeeer
kızlar ben kaçar işler birikti
ancak toparlanırım öğle yemeğine kadar :26:
öğleden sonra uğramaya çalışırımm
Öpüldünüzz
kolay gelsin canım görüşürüüüüz
aynen arkideşimmde zaten listeyi ecem emanet ettiği için devam ediyorum gelsin vercem hatta alamak isteyen varsa hemen devrede bilirimmmm Hatta aklımdan esra geçiyor ona devretmek istiyorumm onun şafağı bu listeyi taşımaya elverişli hem onun içinde uğraş olur ne dersiniz kızlar
hahaha benim şimdiden terk etmem lazım o zaman2 tane çeyizim oldu aldığım biri havlu diğeri 2 tane çift kişilik yorgannn biz napalım ya benim açtığım bi topik var askeri askerden gelenler diye orda naptığımızı yazarız artık orası makara oluyor geyik topiği ya
kuzum bizimkilerin huyunu suyunu biliyosunnnnüstüne gittikçe olmaz güzellikle söyliycen adam ggibi yola gelsinler
hahahh oda olabilir aslında
hehehehe bakalım esra ne dicek bu düşüncene
evet tatlum bizimkilere tatlı diile yaptırabiliyoruz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?