Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kuzum yaa bana fazladan askerlik yaptırma
pembeliyle benim 37 bugün tatlım

bayıldımmmmmmmmmmm kızımm sen fikirlerini yzzz beni uğraştırmaaa hahaha :d

kuzummmm geçmiş olsun tekrar ilk öpücük için bende birşey yapmıcam bee e laf olsunn diye yazıverdimmm

kuzum yaa bana fazladan askerlik yaptırma
pembeliyle benim 37 bugün tatlım

off brinizinde bi gün hatasız olsun ya geçen gün hesaplamadınız mı şu sayılıyor bu yaılmıyor böyle devam edelim diye bende ona göre yazdım hesaplama hatası mı oldu aceppppp :26:

hayatımmmm süper olur süper süper harika bidüşünce bende bugün o girişimler bulunamıycam hafta sonuna saklıyorum kendime

bayıldımmmmmmmmmmm kızımm sen fikirlerini yzzz beni uğraştırmaaa hahaha :d

Yaşasın sevindim beğenmenize ben şimdiden derinleşeyim bu fikilerin üzerine başka ne gibi güzellikler katarımm

off brinizinde bi gün hatasız olsun ya geçen gün hesaplamadınız mı şu sayılıyor bu yaılmıyor böyle devam edelim diye bende ona göre yazdım hesaplama hatası mı oldu aceppppp :26:

aman yanlış olsa nolur kuzum yaa salla sanki biz bilmiomuyuz askerimizin kaç günü kaldığını hangi gün geleceğini

süper plan yaaa
ben sizden geri kalamam hemen bi beyin fırtınası gerçekleştireyim kendimle
ve süper bi plan yapayım aşkım için

oluyor kuzum oluyor başarılısın maşallaaaah

kızlarr exclusive+, smnmrn+, wuucu
askerliği bitirenler bence çeyiz topiklerinde takılmaya başlarlar

kuzummmm geçmiş olsun tekrar ilk öpücük için bende birşey yapmıcam bee e laf olsunn diye yazıverdimmm

sağol kuzuuummm sana da geçmiş olsuuuun

yok kuzu sen dünkü şafağı değiştirmemişsin zannımca
ama mühim değil tatluuuuuum

kızlar ben kaçar işler birikti

ancak toparlanırım öğle yemeğine kadar :26:

öğleden sonra uğramaya çalışırımm

Öpüldünüzz

aman yanlış olsa nolur kuzum yaa salla sanki biz bilmiomuyuz askerimizin kaç günü kaldığını hangi gün geleceğini
aynen arkideşimmde zaten listeyi ecem emanet ettiği için devam ediyorum gelsin vercem hatta alamak isteyen varsa hemen devrede bilirimmmm Hatta aklımdan esra geçiyor ona devretmek istiyorumm onun şafağı bu listeyi taşımaya elverişli hem onun içinde uğraş olur ne dersiniz kızlar
yoo ben hafta içi hergün burada olacağım belki bu topik değilde başka topikte oluruz burayı asker yolu bekleyenlere terkederiz
hahaha benim şimdiden terk etmem lazım o zaman 2 tane çeyizim oldu aldığım biri havlu diğeri 2 tane çift kişilik yorgannn biz napalım ya benim açtığım bi topik var askeri askerden gelenler diye orda naptığımızı yazarız artık orası makara oluyor geyik topiği ya
oluyor kuzum oluyor başarılısın maşallaaaah
kuzum bizimkilerin huyunu suyunu biliyosunnnn üstüne gittikçe olmaz güzellikle söyliycen adam ggibi yola gelsinler
kızlarr exclusive+, smnmrn+, wuucu
askerliği bitirenler bence çeyiz topiklerinde takılmaya başlarlar

hahahh oda olabilir aslında

olasııııı kuzummm hahaha ama burayıda bırakmaya niyetim yokk bakalımmm
benimde benimde hiç niyetim yokki baksana halen burdayımmmmm

sağol kuzuuummm sana da geçmiş olsuuuun

yok kuzu sen dünkü şafağı değiştirmemişsin zannımca
ama mühim değil tatluuuuuum
neyse kuzum listeyi devredicem zaten orda bilgi veririm öyle devam ederler
kızlar ben kaçar işler birikti

ancak toparlanırım öğle yemeğine kadar :26:

öğleden sonra uğramaya çalışırımm

Öpüldünüzz

tamam canım gelmeye çalış kolay gelsin :79: :80:

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrr bende biraz yokum hoşçakalınn öptüm sizi çokkkkkkkkkkkk gelcemm geneee gelcemm kurtulamazsınızz bendennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…