Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafak sıkıştırıyo şuan Eki Görüntüle 306746

Nolcak benim halim

o şafak son günlerde daha çok sıkıştırıyor bilemezsinnnnn bende duygu his artık hiç bişey kalmamıtı inanmıyodm geldiğine dedim şimdi gidiyorum ama ya askerdeyse ya hayal görüyosam :26: ya gidince gelmezse orda mı ama gördüm dokundum inandm geldiğine

yaa benimki yanımda ama ben onu yapamıyorum işte bana akıl verin napıyım benm sevgilim odun diyorum ama ben ondan daha odunum sankimmmm

valla bebeğim hiç öle çekinme etme sen ona bir adım git o sana zaten kaç adım gelir hiç şüphen olmasın sevgilin değilmi ne çekincen tut elinden çek kendine öp güzel güzel sarıl kokusunu içine çek o senin ve sana ait ve ona dokunmak onu sevmek senin en doğal hakkın

yapışık ikiz misali takılırız özlem giderene kadar

öylede ne biliyim ya :26: kokusunu çektim içime işledi hala unutmuyorum kokusunu benim aldığım parfümü sıkmştı çok mutluyummm
Canımsın yaa inanıyorum sen bize uğurlu geliceksinn

siz bana uğur getirdiniz bende size getiririm inş. siz olmasanız ben gerçekten napıcağımı bilemezdimmm iyiki varsınız

deme öle kuzum yaaa bak biz kaç ayı yedik bitirdik şu iki aycıkmı bizi alt edicek hahaha çok bekler onuda hammm yapıcazzz

evet ama daralttı şuan beni

en son elini tutup onu öptüğüm gün 6 mayıstı..

1ekimden beride web cam aracılığıylada görüşemiyoruz çarşılarımız kilit şubata kadar..

şu 2 aycık geçsin çabucak nolur

daha ne kadar sıkıştırabilir bilemiyorum

Sende iyiki warsın kuzummmm seviyorum seni

eeyyy aşk sen ne kadan güzel bişeysin yaaaaa
ben diyorum benimkine bağlıycam ikimizi birbirimize kimseler çözemeyecek heryere beraber gidecez diye

daha ne kadar sıkıştırabilir bilemiyorum
bakak görek ne kadar sıkıştırabilir :26:
Sende iyiki warsın kuzummmm seviyorum seni
eksik olmayınnnn

eeyyy aşk sen ne kadan güzel bişeysin yaaaaa
ben diyorum benimkine bağlıycam ikimizi birbirimize kimseler çözemeyecek heryere beraber gidecez diye
bende öyle düşünüyorummmmm
kızlarrrrrr 4 tane kalbim var artıkkk

benimde benimde askerim geldiği gün oldu asker hediyesi

büşümmmmmmmmmmmmmm annemmmm süperrr kızımm yaaaaa çok sevindimm senin ki odunluktann terfii ettii beaa hakkını yemeyelimmm ismini yazdırmışş vayy beeee :)))) çok sevindimmmm hç bırakmasaydınn bir dahaki buluşmaa ne zamanannnnnnn

kızlarr nerdesinizz??

hilal_35, smnmrn+, tuana_lalin+, exclusive+, DeryaW+, wuucu

hadi bakalımm bende giricem bu telaşa yakındaa

piyasa araştırması içerisindeyim
Mahalle baskısı ayferciğimi de yola getirmişşşş vayy vayyy vayyy
Hadi bakalımmmm hayırlısı burçkankam çok güzel telaşlar bunlar..

ahh ahhhhhh diyorum sadece o gün bi gelsin
aynen aynennnnn

Amin canım inş...
Keyfim iyi canım sadece yaşanmışlıkların yorgunluğu var bişeyleri geride bırakmanın çabasını veriyoruz ama inanıyorum herşey iyi olacak
sen nasılsın bitanem
Ben de iyiyim işte canım benim, bi çeyiz telaşıdır gidio bende de
Bide şafağın ağırlığından artık hergün birbirimizi yiyoruz:26:
Sıkıcı geçio yani günler
:44:
oyyy oyy kuzum benim teşekkür ederim yeminle içimden söylüyorum inş. sizdaha iyi şekilde sevgilinze kabuşur daha mutlu bi şekilde ayrlırsınız yanından
ayyy inşallah büşümmmm kavuşma kısmı doğru da, ayrılma kısmı tutmadı be tatlım, o bi gelsin, yamacından ayrılırsam
işe bilem gitmicem hee, yıllık izin alcam, hasret giderene kadar dizinin dibinden ayrılmıcam, öpücüklere boğacam herifi

bakalım biz ne görcez askerlerimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…