yaa benimki yanımda ama ben onu yapamıyorum işte bana akıl verin napıyım benm sevgilim odun diyorum ama ben ondan daha odunum sankimmmm
Amin canım inş...
Keyfim iyi canım sadece yaşanmışlıkların yorgunluğu var bişeyleri geride bırakmanın çabasını veriyoruz ama inanıyorum herşey iyi olacak
sen nasılsın bitanem
Öle canım az kaldı büyük bir heyecanla bekliyorum sevdiğimi gelsede köşeye sıkıştırıp öpücüklere boğsam
demi amaah bi gelselerrrr iki dk olsun ayırmıcam valla yanımdan bi müddet yapışık ikiz gibi gezeceğiz
canım benim ya kıyamam sana inş. zaman su gibi akar geçer uğurlu gelirim sana ve size
öylede ne biliyim ya :26: kokusunu çektim içime işledi hala unutmuyorum kokusunu benim aldığım parfümü sıkmştıvalla bebeğim hiç öle çekinme etme sen ona bir adım git o sana zaten kaç adım gelir hiç şüphen olmasınsevgilin değilmi ne çekincen tut elinden çek kendine öp güzel güzel sarıl kokusunu içine çek o senin ve sana ait ve ona dokunmak onu sevmek senin en doğal hakkın
Canımsın yaa inanıyorum sen bize uğurlu geliceksinn
deme öle kuzum yaaa bak biz kaç ayı yedik bitirdik şu iki aycıkmı bizi alt edicek hahaha çok bekler onuda hammm yapıcazzz
o şafak son günlerde daha çok sıkıştırıyor bilemezsinnnnn bende duygu his artık hiç bişey kalmamıtı inanmıyodm geldiğine dedim şimdi gidiyorum ama ya askerdeyse ya hayal görüyosam :26: ya gidince gelmezse orda mı ama gördüm dokundum inandm geldiğine
öylede ne biliyim ya :26: kokusunu çektim içime işledi hala unutmuyorum kokusunu benim aldığım parfümü sıkmştıçok mutluyummm
siz bana uğur getirdiniz bende size getiririm inş. siz olmasanız ben gerçekten napıcağımı bilemezdimmmiyiki varsınız
kuzum doya doya sarıldım ya o bile bana yeter yasürekli özlediğini söyledi bana ben daha dün görmüş olsamda insan doyumsuz işte yine özledimmmmmmm
Allahım o günleri en güzel şekilde yaşamanızı nasip etsin inş.kavgasız gürültüsüz inş.... 2 ay göz açıp kapayıncaya geçiyor seninde askerin gelcek az kalmışşş
öp öp öp öp doyamadım yap
eeyyy aşk sen ne kadan güzel bişeysin yaaaaa
ben diyorum benimkine bağlıycam ikimizi birbirimize kimseler çözemeyecek heryere beraber gidecez diye
bakak görek ne kadar sıkıştırabilir :26:daha ne kadar sıkıştırabilir bilemiyorum
Sende iyiki warsın kuzummmm seviyorum seni
bende öyle düşünüyorummmmm
eeyyy aşk sen ne kadan güzel bişeysin yaaaaa
ben diyorum benimkine bağlıycam ikimizi birbirimize kimseler çözemeyecek heryere beraber gidecez diye
kızlarrrrrr 4 tane kalbim var artıkkk
kızlar aslında biraz komik birazda duygusal oldu
şimdi ilk aldı beni buluşma noktasından buluştukkksonra benim herifin boyu uzun ya bu cümlede uzuna dikkati çekiyoruz.. bana sarılcak ben ayaklarımı kaldırıyorum o aşağı eyiliyor hahahah aşkım orda daha çok uzamış sanki ama doya doya sarıldık neyse nerde kaldırım ben ordan yürüyorum bi baktım kaldırım bitti dedi ki kaldırım bitti karışya geçelim istersen hem ordaki kaldırım daha yüksek dedi başladık gülmeye dedim ben ordan gidiyim sen bu kaldırımda devam et yürümeye niye benden utanıyomusun demez mi oha dedim saçmalama neyse gittik ilk buluştuğumuz yerlere 3 yer gezdik Allahtan ilk buluştuğumuz yerler birbirine yakındı burda oturmuştuk foto çekilmiştik ilk yemek yediğimiz yere gittik yemek yedik aşkım benle yemek yiycek diye sabah kahvaltısıyla beklemiş kurban olruum bir dediğimi 2 etmedi şunu ister msin bunu ister misin hep soruyodu benimde mütavaziliğim üstümde hep yk dedim bana diyo sen çok değişmişsin hiç bişey istemiyorsunn bi yerde oturduk orda sorda sıkı sıkı sarıldık bana orda tespih yaptırmış Büşra yazılı aklıma gelenler bunalr daha uuzun yazmak isterdim ama sıkmıyım sizide
Mahalle baskısı ayferciğimi de yola getirmişşşş vayy vayyy vayyy
hadi bakalımm bende giricem bu telaşa yakındaa
piyasa araştırması içerisindeyim
aynen aynennnnnahh ahhhhhh diyorum sadeceo gün bi gelsin
Ben de iyiyim işte canım benim, bi çeyiz telaşıdır gidio bende deAmin canım inş...
Keyfim iyi canım sadece yaşanmışlıkların yorgunluğu var bişeyleri geride bırakmanın çabasını veriyoruz ama inanıyorum herşey iyi olacak
sen nasılsın bitanem
ayyy inşallah büşümmmmoyyy oyy kuzum benim teşekkür ederim yeminle içimden söylüyorum inş. sizdaha iyi şekilde sevgilinze kabuşur daha mutlu bi şekilde ayrlırsınız yanından
bakak görek ne kadar sıkıştırabilir :26:
eksik olmayınnnn
benimde benimde askerim geldiği gün oldu asker hediyesi
ÜMMMMRRRAAAAANNNNN nereye gitti kızlarrrrr :26:
büşümmmmmmmmmmmmmm annemmmm süperrr kızımm yaaaaa çok sevindimm senin ki odunluktann terfii ettii beaa hakkını yemeyelimmm ismini yazdırmışş vayy beeee :)))) çok sevindimmmm hç bırakmasaydınn bir dahaki buluşmaa ne zamanannnnnnn
burdaydı kuzum ama bi anda gidiverdi hadi hep birlikte çağıralım ümranı
ÜMMMMRRRAAAAANNNNN
ÜMMMMRRRAAAAANNNNN
ÜMMMMRRRAAAAANNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?