geldimmm canımcımm geldimmmmmm mutlu sonlara bayılıyorummm yaaaaaa
oyyy ne güzel bi haber bu hep böyle devam eder aramaya inş. sıkıntısı olmasında benim askerim buluştuğumuzda hala askermiş 4 günlük izni varmış bugün bitti tam olarakdün harbi askerimle görüştüm bugün sivilde görüşcez
oyy kuzum benim teşekkür ederim yeminle içimden söylüyorum inş. sizdaha iyi şekilde sevgilinze kabuşur daha mutlu bi şekilde ayrlırsınız yanından
canım benim ya kıyamam sana inş. zaman su gibi akar geçer uğurlu gelirim sana ve size
yaa benimki yanımda ama ben onu yapamıyorum işte bana akıl verin napıyım benm sevgilim odun diyorum ama ben ondan daha odunum sankimmmm
geldimmm canımcımm geldimmmmmm mutlu sonlara bayılıyorummm yaaaaaa
Mahalle baskısı ayferciğimi de yola getirmişşşş vayy vayyy vayyy
Hadi bakalımmmm hayırlısı burçkankamçok güzel telaşlar bunlar..
aynen aynennnnn
Ben de iyiyim işte canım benim, bi çeyiz telaşıdır gidio bende de
Bide şafağın ağırlığından artık hergün birbirimizi yiyoruz:26:
Sıkıcı geçio yani günler
:44:
ayyy inşallah büşümmmmkavuşma kısmı doğru da, ayrılma kısmı tutmadı be tatlım, o bi gelsin, yamacından ayrılırsam
işe bilem gitmicem hee, yıllık izin alcam, hasret giderene kadar dizinin dibinden ayrılmıcam, öpücüklere boğacam herifi
bendee.. MUTLU SON olsun hep.. tüm sonlar mutlu olsun ama son olmasın
bu kez bende odunluk var gördüğümden midir nedir baya bi odun oldummmbüşümmmmmmmmmmmmmm annemmmm süperrr kızımm yaaaaa çok sevindimm senin ki odunluktann terfii ettii beaa hakkını yemeyelimmm ismini yazdırmışş vayy beeee :)))) çok sevindimmmm hç bırakmasaydınn bir dahaki buluşmaa ne zamanannnnnnn
burdayııııııııımmmmm öğretmenimmmkızlarr nerdesinizz??
hilal_35, smnmrn+, tuana_lalin+, exclusive+, DeryaW+, wuucu
hahahah sonuçta evine gelip yatıcaksın kuzummm evlenince oda kalmıycakkkk ay ne güzel yaaaaaaayyy inşallah büşümmmmkavuşma kısmı doğru da, ayrılma kısmı tutmadı be tatlım, o bi gelsin, yamacından ayrılırsam
işe bilem gitmicem hee, yıllık izin alcam, hasret giderene kadar dizinin dibinden ayrılmıcam, öpücüklere boğacam herifi
bu gidişle biz onuda yaparız kuzummmmmyeterki son günler gelsin görelim diyorum kuzum
2500 x 2 = 5000 mesaj olursa 5. kalbide alırız
erkekten nasıl bi romantiklik bulabilirsin ki al tespih yaptrmışbakalım biz ne görcez askerlerimizden
wuhuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrr sizee en sexi bakışımıııı attımmm ben geldimmmm
bakalım biz ne görcez askerlerimizden
her mutlu sonuunn mutl bir başlangıcı olsunnnnn mutlu başlangıçlarr bizim olsunnnnn kızlarrrr
bu bakışları osman görse daha iyi olur benceee
ümrannnnnnnn kadarr taş düşsünnn kafanaaaaa :)))))
evet ama daralttı şuan beni
en son elini tutup onu öptüğüm gün 6 mayıstı..
1ekimden beride web cam aracılığıylada görüşemiyoruzçarşılarımız kilit şubata kadar..
şu 2 aycık geçsin çabucak nolur
bu kez bende odunluk var gördüğümden midir nedir baya bi odun oldummm
burdayııııııııımmmmm öğretmenimmm
hahahah sonuçta evine gelip yatıcaksın kuzummm evlenince oda kalmıycakkkk ay ne güzel yaaaaaa
bu gidişle biz onuda yaparız kuzummmmm
erkekten nasıl bi romantiklik bulabilirsin ki al tespih yaptrmışona sabır çekicem o tespihle ondan yaptırmış bana sinirlenince sabır çek geçer diyo
bu kez bende odunluk var gördüğümden midir nedir baya bi odun oldummm
burdayııııııııımmmmm öğretmenimmm
hahahah sonuçta evine gelip yatıcaksın kuzummm evlenince oda kalmıycakkkk ay ne güzel yaaaaaa
bu gidişle biz onuda yaparız kuzummmmm
erkekten nasıl bi romantiklik bulabilirsin ki al tespih yaptrmışona sabır çekicem o tespihle ondan yaptırmış bana sinirlenince sabır çek geçer diyo
aa ölürüm kızaşkıma kavuşmadan ölmek istemiyorum gözüm açık gider
bi an aklıma bu sözü görünce alakasız bişey geldi ama söylemk istedim Ayfercimmm senin sözünden sonra geldi ümranın yanıtını almışımmmFENERBAHÇE bir aşk hikayesi değildir. FENERBAHÇE AŞK'tır gerisi Hikayedir.
Kızz çocuğa kavuşunca vazgeçmeyesin sengetirdi valla yada özlemekten böyle oldu galiba kuzum ya
yok kuzuuumm yoookkk hiç evime gider miyim, gitmem walla, onlarda kalacağımhahahah sonuçta evine gelip yatıcaksın kuzummm evlenince oda kalmıycakkkk ay ne güzel yaaaaaa
wuhuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrr sizee en sexi bakışımıııı attımmm ben geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?