Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

wuhuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrr sizee en sexi bakışımıııı attımmm ben geldimmmm

kuzuuum geçer bu çekingenlikler sen merak etme
ama bak tespitin doğru mustafa yontulmuş maşallah ama sen de var bi durum bu sefer de

geldimmm canımcımm geldimmmmmm mutlu sonlara bayılıyorummm yaaaaaa

bendeeeee mutlu olan herşeye bayılıyoruuuuummm

getirdi valla yada özlemekten böyle oldu galiba kuzum ya

bu kez bende odunluk var gördüğümden midir nedir baya bi odun oldummm
kızlarr nerdesinizz??

hilal_35, smnmrn+, tuana_lalin+, exclusive+, DeryaW+, wuucu
burdayııııııııımmmmm öğretmenimmm
hahahah sonuçta evine gelip yatıcaksın kuzummm evlenince oda kalmıycakkkk ay ne güzel yaaaaaa
yeterki son günler gelsin görelim diyorum kuzum

2500 x 2 = 5000 mesaj olursa 5. kalbide alırız
bu gidişle biz onuda yaparız kuzummmmm
bakalım biz ne görcez askerlerimizden
erkekten nasıl bi romantiklik bulabilirsin ki al tespih yaptrmış ona sabır çekicem o tespihle ondan yaptırmış bana sinirlenince sabır çek geçer diyo

her mutlu sonuunn mutl bir başlangıcı olsunnnnn mutlu başlangıçlarr bizim olsunnnnn kızlarrrr

bi an aklıma bu sözü görünce alakasız bişey geldi ama söylemk istedim Ayfercimmm senin sözünden sonra geldi ümranın yanıtını almışımmm FENERBAHÇE bir aşk hikayesi değildir. FENERBAHÇE AŞK'tır gerisi Hikayedir.

ah bebeğim ya ben eşimi en son gördüğüm gün 21 mart ve ogünden sonra hiç bir şekilde yüzünü görmedim 5 ay hiç sesini duymadım çarşımız hiç olmadı ve hala yok

odunnnnnnn büşraaa birde bana diyiii öptün mü öptün müüüü mustafayıııı

hahahahahaha
ama bak düşünceli çocuk yine seni düşünmüş sinirlenince yapacak bişeyin olsun istemiş
asıl sen düşün bişeyler sana sinirlenince nasıl yatıştıracaksın sinirini

katılıyorummmmmmmmmmmmm FENERBAHÇEEEMM benimm biricik sevgiliimm osmanla aradaa takım muhabbeti trabzonsporlu osmann haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…