Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kuzuuum geçer bu çekingenlikler sen merak etme
ama bak tespitin doğru mustafa yontulmuş maşallah ama sen de var bi durum bu sefer de
bu sefer bende var bende kendimi yontıyım biraz
Benim 5 dene vaaaarrrr
artistlik mi yapıysun bizimde olur bizde ayzıyoruz sürekli
odunnnnnnn büşraaa birde bana diyiii öptün mü öptün müüüü mustafayıııı
öpmedim ki yanaktan öptüm onuda ilk o öptü baktı bende tık yok özlemedin sen beni galiba dedi bende niye aşkım özledim diyince tiribe bağladı bende öptüm yanaktan
hahahahahaha
ama bak düşünceli çocuk yine seni düşünmüş sinirlenince yapacak bişeyin olsun istemiş
asıl sen düşün bişeyler sana sinirlenince nasıl yatıştıracaksın sinirini

hahahah bende ona abaküs alcam sayı saysın belki iyi gelir koyun niyetine

ohh iyi yapmışınnnn kuzummm benimmmm çok sevindimm yaaaa ben anlamıyorum ki kavuşana kadarr tuttuğum yerde öpcem muhabbeti kavuştuktan sonraa tık yokk nasıl iş bu yaa D

Afferin otur kızım
hahah çok ii ya

artistlik mi yapıysun bizimde olur bizde ayzıyoruz sürekli
yok kızzzz ne artistliği ben bu aralar pek giremiyorum, muhtemelen sen beni geçersin bile kuzum

oyy o daha güzelmiş
iyi tabi kızzz, o kadar hasretten sonra bırakırmıyım kocişimi sabahlara kadar muhebbett muhebbettt, ayyyy gelsin hadi gelsin gelsinnn

ohh iyi yapmışınnnn kuzummm benimmmm çok sevindimm yaaaa ben anlamıyorum ki kavuşana kadarr tuttuğum yerde öpcem muhabbeti kavuştuktan sonraa tık yokk nasıl iş bu yaa D
ümoşum naberrr canım

benimkiii ajanda tutuyorr şiirlerr sözlerr yazılar vs.. onuu vercek bana geçen gelirken anahtarlık yapmıştı birde mendil işlemiştiii bakalımm bu sefer daha ne yaparrr

benimkide dağıtım iznine glediğinde anahtarlık yapmıştı onu vermişti bana birde günlük tutuyoruz onları okumuştuk..

ah bebeğim ya ben eşimi en son gördüğüm gün 21 mart ve ogünden sonra hiç bir şekilde yüzünü görmedim 5 ay hiç sesini duymadım çarşımız hiç olmadı ve hala yok

ah yawrum sen benden de beter durumdasın kıyamam.. sabır canımm kavuşcaz son 2 ayy

deryammmmm şükür kavuşturanaa iyiyimmm canımcımm sen nasılsınnn yatma kalkma muhabbetleri dönmüş geçmişi okumaya fırsatım yok bir anlat bakm kısacaa

ayyyyy çok güzllll yaaa şafakkk atsınn artıkkk patır patırrrr kavuşalım yaa depreşikk oluyorum yinee
benimkide dağıtım iznine glediğinde anahtarlık yapmıştı onu vermişti bana birde günlük tutuyoruz onları okumuştuk..

aaaa yanaktan mııı
sen başla kendini yontmaya
şaka bi yana o kadar da saldırma zaten canım korkmasın çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…