bu sefer bende var bende kendimi yontıyım birazkuzuuum geçer bu çekingenlikler sen merak etme
ama bak tespitin doğru mustafa yontulmuş maşallah ama sen de var bi durum bu sefer de
artistlik mi yapıysun bizimde olur bizde ayzıyoruz sürekliBenim 5 dene vaaaarrrr
öpmedim kiodunnnnnnn büşraaa birde bana diyiii öptün mü öptün müüüü mustafayıııı
hahahahahaha
ama bak düşünceli çocuk yine seni düşünmüş sinirlenince yapacak bişeyin olsun istemiş
asıl sen düşün bişeyler sana sinirlenince nasıl yatıştıracaksın sinirini
Kızz çocuğa kavuşunca vazgeçmeyesin sen
yok kuzuuumm yoookkk hiç evime gider miyim, gitmem walla, onlarda kalacağım
osmannnn her bakışımaaa kurbannn kuzummm
bu sefer bende var bende kendimi yontıyım biraz
artistlik mi yapıysun bizimde olur bizde ayzıyoruz sürekli
öpmedim kiyanaktan öptüm onuda ilk o öptü baktı bende tık yok özlemedin sen beni galiba dedi bende niye aşkım özledim diyince tiribe bağladı bende öptüm yanaktan
hahahah bende ona abaküs alcam sayı saysın belki iyi gelir koyun niyetine
maşallah kuzum ama ben onu kasetmemiştim kiii
her mutlu sonuunn mutl bir başlangıcı olsunnnnn mutlu başlangıçlarr bizim olsunnnnn kızlarrrr
ohh iyi yapmışınnnn kuzummm benimmmm çok sevindimm yaaaa ben anlamıyorum ki kavuşana kadarr tuttuğum yerde öpcem muhabbeti kavuştuktan sonraa tık yokk nasıl iş bu yaa D
bu kez bende odunluk var gördüğümden midir nedir baya bi odun oldummm
burdayııııııııımmmmm öğretmenimmm
hahahah sonuçta evine gelip yatıcaksın kuzummm evlenince oda kalmıycakkkk ay ne güzel yaaaaaa
bu gidişle biz onuda yaparız kuzummmmm
erkekten nasıl bi romantiklik bulabilirsin ki al tespih yaptrmışona sabır çekicem o tespihle ondan yaptırmış bana sinirlenince sabır çek geçer diyo
yok kızzzz ne artistliğiartistlik mi yapıysun bizimde olur bizde ayzıyoruz sürekli
iyi tabi kızzz, o kadar hasretten sonra bırakırmıyım kocişimioyy o daha güzelmiş
ümoşum naberrr canımohh iyi yapmışınnnn kuzummm benimmmm çok sevindimm yaaaa ben anlamıyorum ki kavuşana kadarr tuttuğum yerde öpcem muhabbeti kavuştuktan sonraa tık yokk nasıl iş bu yaa D
benimkiii ajanda tutuyorr şiirlerr sözlerr yazılar vs.. onuu vercek bana geçen gelirken anahtarlık yapmıştı birde mendil işlemiştiii bakalımm bu sefer daha ne yaparrr
yaaaaa öyle olmuyomuş kızım damdan düşer gibi:44:
ah bebeğim ya ben eşimi en son gördüğüm gün 21 mart ve ogünden sonra hiç bir şekilde yüzünü görmedim 5 ay hiç sesini duymadım çarşımız hiç olmadı ve hala yok
yok kızzzz ne artistliğiben bu aralar pek giremiyorum, muhtemelen sen beni geçersin bile kuzum
iyi tabi kızzz, o kadar hasretten sonra bırakırmıyım kocişimisabahlara kadar muhebbett muhebbettt, ayyyy gelsin hadi gelsin gelsinnn
ümoşum naberrr canım
benimkide dağıtım iznine glediğinde anahtarlık yapmıştı onu vermişti bana birde günlük tutuyoruz onları okumuştuk..
Kızz çocuğa kavuşunca vazgeçmeyesin sen
ehehe darısı başına kuzumm
bu sefer bende var bende kendimi yontıyım biraz
artistlik mi yapıysun bizimde olur bizde ayzıyoruz sürekli
öpmedim kiyanaktan öptüm onuda ilk o öptü baktı bende tık yok özlemedin sen beni galiba dedi bende niye aşkım özledim diyince tiribe bağladı bende öptüm yanaktan
hahahah bende ona abaküs alcam sayı saysın belki iyi gelir koyun niyetine
kıyamammmmm kızımm ya deme öyleeee benn hortlarımm kii
huhuhuhuhuhu günaydın hatunlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?