Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ÜMMMMMRAAAAANNNNNNNNN çok kızdım sana ben gelince yazmıyosun kaçıyosun sinir oldum sana şimdi küstüm oynamıyorumm bana ne ya ben geldim sen kaçıyon ne zorun var be

Aynenn öylee kuzumm ne güzelde tanımış yariniii yaa Haha işte o detaycılı kbende var kuzumm her olmadık lafı tutupp çarşaf gib ordan oraya çekebiliyorumm osman çok şikayettçi bu huyumdann hahaha

YAZIDMYAAA KIZIMM ARIZAMISIN SENNNNN ASKERİNEDE KAVUŞTUN ZATENNN SİNİR ETME BENİİİ d:d BİR HAVALARA GİRDİN BAKIYORUM DAA BÖYLE TOTOŞŞ HAVALARDA ARTIK PE KYAZMAZZ OLDUN BİZEE OHH TUZUN KURU TABİİ
ÜMMMMMRAAAAANNNNNNNNN çok kızdım sana ben gelince yazmıyosun kaçıyosun sinir oldum sana şimdi küstüm oynamıyorumm bana ne ya ben geldim sen kaçıyon ne zorun var be

YAZIDMYAAA KIZIMM ARIZAMISIN SENNNNN ASKERİNEDE KAVUŞTUN ZATENNN SİNİR ETME BENİİİ d:d BİR HAVALARA GİRDİN BAKIYORUM DAA BÖYLE TOTOŞŞ HAVALARDA ARTIK PE KYAZMAZZ OLDUN BİZEE OHH TUZUN KURU TABİİ

pampişim napıyım yaaa normalde askerler gelince değişir askerden havalra girer bizde tam tersi oldu sevdiceğim o havalarda olmadığından ben giriyorum o havaya

Aynenn öylee kuzumm ne güzelde tanımış yariniii yaa Haha işte o detaycılı kbende var kuzumm her olmadık lafı tutupp çarşaf gib ordan oraya çekebiliyorumm osman çok şikayettçi bu huyumdann hahaha

bende şikayetçiyim şimdi bişey diyeceğim zaman 40kere düşünüp bikere söylüyorum napiyim

eee öyle tembellik yaparsanız şimdi uğraşırsınız
neyse önümüzdeki yıl işi sağlama al sen ay ay düş hepsini

Hahahaha aynen kuzumm yaa ben işşlerimi yaparken geneldew büüyk harf kullanıyorummm ondan böyle yazıoyum arada napıyımm caps locka basmak zor geliyorrr
belli belli :d çok büyük konuşuyosun sinirli konuyosun büyük yazıyosunnnnnn Kızım bu kadar işimin arasında sana ulaşmak için evrakları deldim geçtim kıymet kadir bilen yokki

Girrr girr havalara birdaha ne zaman gircenn yaa bizde bir kavuşalım görr havamızı
pampişim napıyım yaaa normalde askerler gelince değişir askerden havalra girer bizde tam tersi oldu sevdiceğim o havalarda olmadığından ben giriyorum o havaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…