aytaç aynı karadeniz'e benzer bi bakarsın süt liman bi bakarsın kabarıp coşmuş alışana kadar zorlandım biraz ama alıştım artık bide öğrendim az çok neye ne tepki verir diye...
Genelde ılımandır dinler ama çok detaycıdır...ona bişey anlatırken doğru kelimelerle doğru cümleyi kurmak lazım yarım kalırsa nasıl tamamlayacağı hiç belli olmaz o yönden zordur o zaman kabarıyor zaten bir anda...
Dürüsttür affedicidir çoook sever ve sevdiğini belli eder...el üstünde taşır...
Ama işte kırmızı çizgileri var o çizgilere dikkat etmem gerekiyor onun haricinde geçinilmeyecek biri değil...
Yeterki o yumuşak damarını yakala tatlı dille sevgiyle istediğimi yaptırabiliyorum kırmız çizgiler hariç
Ama biliyosun ben aşkımı bütün çizgileriyle seviyorummmmmm
ÜMMMMMRAAAAANNNNNNNNN çok kızdım sana ben gelince yazmıyosun kaçıyosun sinir oldum sana şimdiküstüm oynamıyorumm bana ne ya ben geldim sen kaçıyon ne zorun var be
Kükürsüz püsürsüz değil kızımm yaa 61 gün kaldı trabzondayımm benn 1 gün artmıştı da düzeltmemiştik yaa
YAZIDMYAAA KIZIMM ARIZAMISIN SENNNNN ASKERİNEDE KAVUŞTUN ZATENNN SİNİR ETME BENİİİ d:dBİR HAVALARA GİRDİN BAKIYORUM DAA BÖYLE TOTOŞŞ HAVALARDA ARTIK PE KYAZMAZZ OLDUN BİZEE OHH TUZUN KURU TABİİ
30 bir ay 31 bir ay çekse doğru yani neyn tiribindesin kızımmmm
ÇOK ATARLIYIM BUGÜNNN ONA GÖREEE :d:d:d
Aynenn öylee kuzumm ne güzelde tanımış yariniii yaaHaha işte o detaycılı kbende var kuzumm her olmadık lafı tutupp çarşaf gib ordan oraya çekebiliyorumm osman çok şikayettçi bu huyumdann hahaha
napıyım kuzu sisteme gir sistemden düş yeni yıla stok bırakmıyoruz off 1 yıl yatmışız resmen 1 aya sığdırmaya çalışıyoruz offf offff çok sıkıldımmmm
hey sen kendine gel sen sen haddini bil kızım çizgini aşma
bende şikayetçiyim şimdi bişey diyeceğim zaman 40kere düşünüp bikere söylüyorum napiyim
belli belli :d çok büyük konuşuyosun sinirli konuyosun büyük yazıyosunnnnnnKızım bu kadar işimin arasında sana ulaşmak için evrakları deldim geçtim kıymet kadir bilen yokki
ÇOK ATARLIYIM BUGÜNNN ONA GÖREEE :d:d:d
Kıyamammm benn sizeeee yaaa nedir bizden çektiğiniz osmanın bednen senini aytaçtann
pampişim napıyım yaaa normalde askerler gelince değişir askerden havalra girer bizde tam tersi oldu sevdiceğim o havalarda olmadığından ben giriyorum o havaya
bennnnn geldimmmmm kızçelerrrrrrr
safagi bitenlerden nefret ediorum memnuniyetsiz sirin gibiyim hehe
napalım işte aşk böyle bişey sizi bile çekiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?