Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

msnm şifrersi var o konuda sıkıntım yok

sende yap ozaman seninde üstüne gitmek hoşuna gidiyor sanırım

hee yaaa mesajlarıma bile cevap vermiooo bu kadar olur
Pes artık msj yazmamakta ne oluyosa kanka sende yazma bisi fazla yüz verme
Ezilen sen oluyosun

Ayrılan ayrılana desene
Ama kendi secimleri canım ne yapacaksın
Böylesi daha hayırlı belkide
Sıkma canını
Arkadasınaada üzüldüm yaa cok kötü bisiii

Oo tm o zaman o zamana kadarr daha nelerr yazarızzz

ne yazıyorsunuz kızlar merak ettiiiim

msn kapanmıyo mu ya o hala açık içm rahat olsaydı keşke

hemen mail adresini değiştirin kuzum :)))
biz aytaçla sıfır mailler aldık eskilerin şifrelerini de hatırlanmayacak şekilde değiştirdik ki bi daha kullanma şansı olmasın

o bisey istedimi illaaaa olcakkk yapmazsam deger vermiomusum bilmem nemis manyak ya

seninki de benimki gibi şımarık anlaşılan kuzum allah kolaylık versin

Mektupppppppppppp

msnm şifrersi var o konuda sıkıntım yok

sende yap ozaman seninde üstüne gitmek hoşuna gidiyor sanırım

yook bende böyle olsun istemiyorumm ama her dedigini yaptırcak böyle yüz verdikce ilerisini düsünemiyorum

Pes artık msj yazmamakta ne oluyosa kanka sende yazma bisi fazla yüz verme
Ezilen sen oluyosun

kendi kafasında kuruyo yine yok biz herkesten farklı olmalıymısızda benim yaptıgıma bakcakmısım
ona deger vermiyomusum bi resim yüzüne yaaa

seninki de benimki gibi şımarık anlaşılan kuzum allah kolaylık versin

evet yaa sormaaa kimi zaman hic cekilmiyo

Diger yarım...
Öyle koyu ki yoklugun,öyle hasretim ki sana,içimde öyle bir boşluk varki ne kelimeler yeterli anlatmama nede cümleler
Tarifi imkansız bekleyişler içerisindeyim...
Ve ben seni deli gibi özledim...
Biz hiç ayrılmadık ki aşkım
Aramıza giren sadece mesafeler oldu
Çok şeyi alıp götürdü bizden;kimi zaman adı hasret oldu dayanamaz olduk bu bekleyişe, kimi zamanda özlem oldu aktı gözlerden...
Aramızdaki kilometrelerce mesafelere inat yanımda olamasanda her saniye aklımda gözlerimi kapattıgımda da yanıbaşımdasın birtanem..
Ve ben anladım ki sevmeye engel degil mesafeler...
Bir günü daha erittik şafagımızdan, bir adım daha yaklaştık birbirimize...
Zaman kavramı nedir bilmezken ben simdi öyle bir haldeyim ki ayları günleri dakikaları hatta saniyeleri kovalıyorum safagımızdan bir gün daha atmak için...
Adı askerlik olan bu hasretlik bize;
Her gün bir öncekinden daha cok bağlanmayı ve birbirimize kenetlenmeyi ögretti...
Gelecek günlere umutla bakmayı ,görmeden sevmeyi dokunmadan hissetmeyi ögretti...
Yanımda olamasanda beni ta oralardan koruyup kolladıgını beni kendinden cok düsündügünü benimle yatıp benimle kalktıgını biliyorum ya bu bana öyle cok güç veriyorki inan seni beklemeninde ayrı bi güzelligini yasıyorum...
Yolumuz uzun birtanem seni özlemekle geçeçek daha cok günümüz var...
Önümüz karanlık olsada bir gün güneş bizim icinde dogacak ve geldigin vakit tamamlanacak diger yarım...
Zamana inat yenik düsmeyecegim sensizlige,
Ve ben...
Büyük bir sabırla bekleyecegim seni...

vayyy beeeeee çoğu küboşun eseri ama benimde katkılarımm göz ardı edilemezz yaniiii D hahahahhaa süper yaaa

çok güzel olmuuuş çok romantiiik

hahahah düşüsenizee şimdi bütün askerlere aynı mektup gidyorr bunlar tabi dört köşeee biri diyor benim hatun baya döktürmüş azıcık mırıldanıyorr hahah diğeri diyor len benim mektubumu okudunn hahaha D:
Şaheser yaratmışız kız

Herkezz kkdan görüp gönderiyomuş fln hahaha

Sagol canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…