Oo tm o zaman o zamana kadarr daha nelerr yazarızzz
ne bitanesi ne iki tanesiii biii sürüüüü yolladımmm ama ondaaa bagımlılık haline gelmis artıksifresini all tanıdık aile dısındakileri sil ben ole yapmıstım simdi msne bile girmiodu
illa dedigini yaptırcak amacı o biliyorum manyak ya
Pes artık msj yazmamakta ne oluyosa kanka sende yazma bisi fazla yüz vermehee yaaa mesajlarıma bile cevap vermiooo bu kadar olur
ne istiyor ki :26:
ya öyle demekle olmuyo anne ayrılıyor amcam ayrılıyot mustafanın amcası ayrılıyor arakdaşım en yakın arkadaşım sevgilsinden ayrıldı askerlik yüzünden çocuk bunu istemedi askere gidicem istemiyorum hiç bişey senide dahil dedidaha ne olsun
Oo tm o zaman o zamana kadarr daha nelerr yazarızzz
msn kapanmıyo mu yao hala açık içm rahat olsaydı keşke
o bisey istedimi illaaaa olcakkk yapmazsam deger vermiomusum bilmem nemis manyak ya
yazarızz dimi kuzumm yaa sende ne cevherler varmışş annem yaaa :::
ne yazıyorsunuz kızlar merak ettiiiim
hemen mail adresini değiştirin kuzum :)))
biz aytaçla sıfır mailler aldık eskilerin şifrelerini de hatırlanmayacak şekilde değiştirdik ki bi daha kullanma şansı olmasın
seninki de benimki gibi şımarık anlaşılan kuzum allah kolaylık versin
Kız kendimi nimetten saycam simdii ciddi cokmu begendin yaaa
Sendeki cevheride gördükk bana diyene bakk
Mektubu paylaştım kkda
aaaaaaa tickerımı daha yeni grödüm yaaaaa
ay yazısı yok artııııııkkk
nerde nerdeeee??????
bende görmek istiyoruuuuuuuuummmmmmm
Kız kendimi nimetten saycam simdii ciddi cokmu begendin yaaa
Sendeki cevheride gördükk bana diyene bakk
Mektubu paylaştım kkda
msnm şifrersi var o konuda sıkıntım yok
sende yap ozaman seninde üstüne gitmek hoşuna gidiyor sanırım
Pes artık msj yazmamakta ne oluyosa kanka sende yazma bisi fazla yüz verme
Ezilen sen oluyosun
seninki de benimki gibi şımarık anlaşılan kuzum allah kolaylık versin
Gercektendee hayrann kaldımm tickerineeee
O zaman bekle burdada paylaşayımm
Diger yarım...
Öyle koyu ki yoklugun,öyle hasretim ki sana,içimde öyle bir boşluk varki ne kelimeler yeterli anlatmama nede cümleler
Tarifi imkansız bekleyişler içerisindeyim...
Ve ben seni deli gibi özledim...
Biz hiç ayrılmadık ki aşkım
Aramıza giren sadece mesafeler oldu
Çok şeyi alıp götürdü bizden;kimi zaman adı hasret oldu dayanamaz olduk bu bekleyişe, kimi zamanda özlem oldu aktı gözlerden...
Aramızdaki kilometrelerce mesafelere inat yanımda olamasanda her saniye aklımda gözlerimi kapattıgımda da yanıbaşımdasın birtanem..
Ve ben anladım ki sevmeye engel degil mesafeler...
Bir günü daha erittik şafagımızdan, bir adım daha yaklaştık birbirimize...
Zaman kavramı nedir bilmezken ben simdi öyle bir haldeyim ki ayları günleri dakikaları hatta saniyeleri kovalıyorum safagımızdan bir gün daha atmak için...
Adı askerlik olan bu hasretlik bize;
Her gün bir öncekinden daha cok bağlanmayı ve birbirimize kenetlenmeyi ögretti...
Gelecek günlere umutla bakmayı ,görmeden sevmeyi dokunmadan hissetmeyi ögretti...
Yanımda olamasanda beni ta oralardan koruyup kolladıgını beni kendinden cok düsündügünü benimle yatıp benimle kalktıgını biliyorum ya bu bana öyle cok güç veriyorki inan seni beklemeninde ayrı bi güzelligini yasıyorum...
Yolumuz uzun birtanem seni özlemekle geçeçek daha cok günümüz var...
Önümüz karanlık olsada bir gün güneş bizim icinde dogacak ve geldigin vakit tamamlanacak diger yarım...
Zamana inat yenik düsmeyecegim sensizlige,
Ve ben...
Büyük bir sabırla bekleyecegim seni...
Diger yarım...
Öyle koyu ki yoklugun,öyle hasretim ki sana,içimde öyle bir boşluk varki ne kelimeler yeterli anlatmama nede cümleler
Tarifi imkansız bekleyişler içerisindeyim...
Ve ben seni deli gibi özledim...
Biz hiç ayrılmadık ki aşkım
Aramıza giren sadece mesafeler oldu
Çok şeyi alıp götürdü bizden;kimi zaman adı hasret oldu dayanamaz olduk bu bekleyişe, kimi zamanda özlem oldu aktı gözlerden...
Aramızdaki kilometrelerce mesafelere inat yanımda olamasanda her saniye aklımda gözlerimi kapattıgımda da yanıbaşımdasın birtanem..
Ve ben anladım ki sevmeye engel degil mesafeler...
Bir günü daha erittik şafagımızdan, bir adım daha yaklaştık birbirimize...
Zaman kavramı nedir bilmezken ben simdi öyle bir haldeyim ki ayları günleri dakikaları hatta saniyeleri kovalıyorum safagımızdan bir gün daha atmak için...
Adı askerlik olan bu hasretlik bize;
Her gün bir öncekinden daha cok bağlanmayı ve birbirimize kenetlenmeyi ögretti...
Gelecek günlere umutla bakmayı ,görmeden sevmeyi dokunmadan hissetmeyi ögretti...
Yanımda olamasanda beni ta oralardan koruyup kolladıgını beni kendinden cok düsündügünü benimle yatıp benimle kalktıgını biliyorum ya bu bana öyle cok güç veriyorki inan seni beklemeninde ayrı bi güzelligini yasıyorum...
Yolumuz uzun birtanem seni özlemekle geçeçek daha cok günümüz var...
Önümüz karanlık olsada bir gün güneş bizim icinde dogacak ve geldigin vakit tamamlanacak diger yarım...
Zamana inat yenik düsmeyecegim sensizlige,
Ve ben...
Büyük bir sabırla bekleyecegim seni...
kankiiiiiiiii bide bakmısın ilerde bütün askerlerde aynı mektup hihihihiihiih
Şaheser yaratmışız kızvayyy beeeeee çoğu küboşun eseri ama benimde katkılarımm göz ardı edilemezz yaniiii Dhahahahhaa süper yaaa
Herkezz kkdan görüp gönderiyomuş fln hahahakankiiiiiiiii bide bakmısın ilerde bütün askerlerde aynı mektup hihihihiihiih
çok güzel olmuuuş çok romantiiik
Şaheser yaratmışız kız
Herkezz kkdan görüp gönderiyomuş fln hahaha
Sagol canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?