oooyyy seviyorum ben onu yaaaa
yarın da doğum günü kuzumun ayrı gayrı olcaz
eh işte aydınlık sayılır
biraz bu ara şafak sıkıştırıyor beni Ya Sabır, Ya Sabır
ne yapayım anneanneme gittim orda kaldım vakit geçirdim işte
sen neler yaptın?
kızlar yemeğimi yedimmmmm ofise geldim dedim işlere başlamadan bi kızlarıma bakıyım dedim
kuzumm benimkisinin de 22 sinde yaa şu yazdıgıız mektubu ben ona okuyum durr benimkiii dört kşee olurr hee :)))
evdeee sürekli yattım kuzum başka birşey yapmadım tv ve pc arasında mekik dokudumm hee arada yemek yedim Dbirde
nerelere gitti yine herkes yaaaa :44:
evdeee sürekli yattım kuzum başka birşey yapmadım tv ve pc arasında mekik dokudumm hee arada yemek yedim Dbirde
burdaymışsınız ben görememişim
iyi yaptın tatluuummm
bende yemeğimi yedim geldim
ben haftasonu pasta yapar götürürüm artık napalım
aynı beeeeen
ayy yaa pasta yap götürr kızım Allah yolunu açık etsinnn ammaaa nispet yapa beaahahah
sen evde otur başka bişey yapma aferin sanayemek ye otur yemek ye otur göbek yağ bağlasın sonra
yok kuzum yaa nispet yapmadım yapmam kiii
üstüne de yazı yazsam çocuk bu der kesin
o sevsin yeter kuzummmm ben seni seviyorummmm nabeeeeerrrgöbüşümüüü osman seviyor ki naberrrr :::
yok kuzum yaa nispet yapmadım yapmam kiii
üstüne de yazı yazsam çocuk bu der kesin
göbüşümüüü osman seviyor ki naberrrr :::
hahaha yaz kuzumm yaa olmuşkenn tamm olsunnnn
o sevsin yeter kuzummmm ben seni seviyorummmm nabeeeeerrr
ne yazıyosunuz napıyosunuz siz ya
kzuuum yarime pasta yapıcam haftasonu götürücem de üstüne de yazı yazarım diyorum
aslında yarın doğum günü ama ancak haftasonu görebilirim eğer bi aksilik olmazsa
o sevsin yeter kuzummmm ben seni seviyorummmm nabeeeeerrr
ne yazıyosunuz napıyosunuz siz ya
hehehehe benimkide ben yokum diye sen sıkıntıdan yiyip yiyip oturuyorsundur ben geliyim de peşimde koşturayım seni biraz zayıflarsın diyor
yazarım ki zaten o istediğini desin
ayyyy ne güzel yadiycek söz bulamadım
şafak 4Ama 6 gün sonra göreceğimm
inşallah canımm uzun dönem askerliği bitti 15 gün cezasını çekiyor işimdi şu son günler bi geçmediMaşallahhhh canımm şafagınaa ya sağ salimm kavuşun inşaalahh olsun seninki rotarlı da olsa kavuşcaksınız ya ne kaldı şunun şurasındaaa :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?