vaayy romantizme baak
Oyy yavrum yaa kıyamam sana :26:Ben artıkk gelsinn istiyorumm en son dagıtım izininde gördümm
Güzel tabiiii
güle güle şekerim, afiyet olsunKızlarr ben cıkıyorumm görüsürüzz
Kahvaltı yapıcamm sonrada postahaneyee gidicemm kargoyaaa
di mi yaa, herkes bekleyemez walla:26:kuzumm benimmmm deryammm üzülmee annem ya hiç göremeseydin iyi tarafından bak ayrılık zor ama sana geliceğini bildikten sonra beklemekte güzell be kuzummm :):)):)) diim amaa sen güçlü bir kızsınnn hepimiz öyleyizz 460 ı sabırla çekiyoruzz herkes yapamıyor biliyormusnuzzz
burcummm şimdiii bunu nerdee ben nasıl yazııymm ama çok güzzel valla her satırını yazarken osmanı düşünerek yazdım böylede anlamlı olmaz mı
Oyy yavrum yaa kıyamam sana :26:
güle güle şekerim, afiyet olsun
di mi yaa, herkes bekleyemez walla:26:
yani olmuş artık kuzuuu yapcak bişey yok
bu kadar süslü cümlelere gerek yok tatluuummm sen duygularını anlat yeter süsü püsü olmasa da beğenir sevdiceğin sen merak etme
öyle tabi kuzum ama uzun süre görmeyince insan alışıyor, daha bi kabulleniyor askerliği, göremesen de çok dert etmiosun öyle, normal hayata daha kolay devam ediosun... ama bi kez görüp dokundun muevett kuzuşummm üzülmeee kızz mehtapın dönüşü ne kadar zor olsada yine özlem azalıyor bee anacımmmm şanslısın valla bendeisterdim bir mehtap şimdiiii görüyümm dokunuyummm ama nerdeeee kaldı 56
kızzz öyle yapıyorumda kendimi ezik hissediyorum annemmm yaa o bir döktürüyorrr bir döktürüyorrr benimki böyleee az kalıyormuş gibi geliyor arada banada geliyor ama çok gelmediğinden napıyımm :)))
benimkide durmadan döktürüyor ama ben doğum gününden doğum gününe napıyım ancak toparlayabiliyorum öyle süslü cümleleri
hahaha bana diyor ben senii senin beni sevdiğindenn daha çok seviyorumm diyee yaa aşkımı özledimm kızımmm konuşamadık doğru dürüst bir haftadır zatennnnn
oooy kıyamam sanaaaaa
sen daha çok sevsen de çaktırma kuzumbide ben de çaktırmamayı başarsam iyi olcak
gerçi o zaman da tribe giriyor sen beni sevmiyorsun diye napsam bilemedim şu an kafam karıştı :44:
Sağoll kuzummm nasılsınnn bakalımm evet kötü rüyaları hayırlara yoralımm mesela ben tersine çıkarmış dedim öyle birşey olmucak aşkım bana sağ salim gelicekkkk
kuzummm sormaaa benimkii havayaa giriyorr yaaa
Nasıl olayım canım ya iyi olmaya çalışıyoruz işte
çok şükür deyip iyi oluyoruz
sen nasılsın? şafağın çok az kalmış ya maşaAllah
biz bigün tartıştık biraz şiddetli bi tartışmaydı ama sebebi neydi şu an hatırlamıyorumneyse bu bana demez mi sen beni çook seviyorsun benim her dediğimi yaparsın sen beni bırakamazsın diye
kan beynime sıçradı resmen dağıttım ortalığı bundan sonra rüyanda görürsün sen sevgiyi dedim
dediğimi de yaptım bu sefer de tutturdu sen artık beni hiç sevmiyorsun diye deli çocuk yaaa
hahahahaha alemsinn kızımm yaaaabak sen aytaç enişteye kız bunlar harbi çocuk hee ben birşey istediğimde osmnala öyle bir kouşuyorum ki böyle konuşma diye kızıyor bana niyeki ama diyorum tamamı öyle masumum ki d:d kıyamıyorum hep böyle kandırıyorsun beni diyorrrr haha ama o beni niyeyse çok kansıramıyorr bizz kaçın kurrassıyızzz
hehehehe sende bulmuşsun yolunu hadi bakalım
bende öğrendim artık damardan girmeyi, sakin sakin akıllı akıllı konuşunca gevşiyor benimki
bide karşı çıktığı şeylere hep haklısın hayatım tamam ama bak şöyle şöyle olsa diyorum kandırıveriyorum
anladı ama o da artık sen tamam diyorsun ama sonuç yine senin istediğin oluyor diyo
HAHAHHAA kuzumm sende işini biliyon aytaç eenişte uyanık çıksada kadının fendii
kuzum benim senin şafakta aydınlıkkkk ama yapma böylee her halimizee şükür hafta sonu naptınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?