hahahah düşüsenizee şimdi bütün askerlere aynı mektup gidyorr bunlar tabi dört köşeee biri diyor benim hatun baya döktürmüş azıcık mırıldanıyorr hahahdiğeri diyor len benim mektubumu okudunn hahaha D :
Hahaha ne sarardıı yaaa
Benimkide bana derdii netten mi çaldınnn sen buu mektubuuu
benimki inanamazz zatenn aşkımm ya nasıl nasıl olduda böyle döktürdünn der bende tabi oğlum ne sandın derimm hahahDD
Hahaha ne sarardıı yaaa
Benimkide bana derdii netten mi çaldınnn sen buu mektubuuu
benimki inanamazz zatenn aşkımm ya nasıl nasıl olduda böyle döktürdünn der bende tabi oğlum ne sandın derimm hahahDD
Samet kesin sorar ilk olarak netten felann bulmadınn dimiii kendin yazdınnn dimii
Bende agzımaa geleni sayarımm sen benii odun muu sanıyosunn felann
yaaa kızımm ben birtane mektup bulmuştum göndermiştim benimki inanamamıştııama söylemedim kendim yazdım da demedimm yala nsöylemiş olmuyum diye çok mutlu olmuştuu kızzzzzz o mektup hala duruyor bende gönderiyii kullanın tepe tepeee ::
Güanydın kısçelerim
Nasılsınız, keyifler nasıl?
Şafağımız 153...
Mehtap sarhoşuyumşu mektuptan ben de yolliyim aşkerime, nasıl bişi?
Güanydın kısçelerim
Şafağımız 153...
yaaa kızımm ben birtane mektup bulmuştum göndermiştim benimki inanamamıştııama söylemedim kendim yazdım da demedimm yala nsöylemiş olmuyum diye çok mutlu olmuştuu kızzzzzz o mektup hala duruyor bende gönderiyii kullanın tepe tepeee ::
Güanydın kısçelerim
Şafağımız 153...
Ümrann süpermişş buuuu
evettt kuzummm benim çok güzel artıkın kim yazdıysa çok aşıkmış kızzz
ahh ümoşummm ahhh güzel de laf mı... şimdi acıdan içim parçalanıyor amahahaha yolla kuzumm hoşgeldinn mehtapp mehtapp ne güzel geçmiştirr yaa Allah kavustursun tatlımm şafak da bitsin zatenn ne kalmışkiiiii
günaydın tatlım, nasılsın? kıskanma kızzz, senin de olur inşallahGünayydınn kimler gelmişşş
Kıskanıyorum vallahii yaa bi ben mehtabıı göremedimmm
Mektup iki üç sayfa geride kaldı galiba az karıstır görüceksinnn
hoşbulduk burcuuugünaydın canım hoşgeldiiiiinnn
Gercektende öyleeemişşş yaniii
niye kız bizimkide güzell
Ben artıkk gelsinn istiyorumm en son dagıtım izininde gördümmahh ümoşummm ahhh güzel de laf mı... şimdi acıdan içim parçalanıyor ama
Sanki ilk kez göndermiş gibiyim.. dün yatak döşek oldum gönderince yaa, işte bunu hiç sevmiyorum
Şu mehtaplar iyi de, bi de dönüşü olmasa:26:
günaydın tatlım, nasılsın? kıskanma kızzz, senin de olur inşallahama göndermek çok zor oluyor, o yüzden pek gelmesini istemiyorum ben, ama süpriz yaptı. Bi de bu haftasonu özel bişey vardı, ona gelmesini istiodum zaten, iyi oldu bi yandan, bi yandan da haste etti yine gidince beni, ağlamaktan
mektubu da gördüm, ellerinize sağlık kızlar
hoşbulduk burcuuu
bizim ki daha bile güzell hahah :d:
ahh ümoşummm ahhh güzel de laf mı... şimdi acıdan içim parçalanıyor ama
Sanki ilk kez göndermiş gibiyim.. dün yatak döşek oldum gönderince yaa, işte bunu hiç sevmiyorum
Şu mehtaplar iyi de, bi de dönüşü olmasa:26:
günaydın tatlım, nasılsın? kıskanma kızzz, senin de olur inşallahama göndermek çok zor oluyor, o yüzden pek gelmesini istemiyorum ben, ama süpriz yaptı. Bi de bu haftasonu özel bişey vardı, ona gelmesini istiodum zaten, iyi oldu bi yandan, bi yandan da haste etti yine gidince beni, ağlamaktan
mektubu da gördüm, ellerinize sağlık kızlar
hoşbulduk burcuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?