Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hahaha ne sarardıı yaaa
Benimkide bana derdii netten mi çaldınnn sen buu mektubuuu

benimki inanamazz zatenn aşkımm ya nasıl nasıl olduda böyle döktürdünn der bende tabi oğlum ne sandın derimm hahah DD

Samet kesin sorar ilk olarak netten felann bulmadınn dimiii kendin yazdınnn dimii
Bende agzımaa geleni sayarımm sen benii odun muu sanıyosunn felann

yaaa kızımm ben birtane mektup bulmuştum göndermiştim benimki inanamamıştıı ama söylemedim kendim yazdım da demedimm yala nsöylemiş olmuyum diye çok mutlu olmuştuu kızzzzzz o mektup hala duruyor bende gönderiyii kullanın tepe tepeee ::
Samet kesin sorar ilk olarak netten felann bulmadınn dimiii kendin yazdınnn dimii
Bende agzımaa geleni sayarımm sen benii odun muu sanıyosunn felann

Senii gidii hırkızzzzzz

Güanydın kısçelerim
Nasılsınız, keyifler nasıl?
Şafağımız 153...
Mehtap sarhoşuyum şu mektuptan ben de yolliyim aşkerime, nasıl bişi?

hahaha yolla kuzumm hoşgeldinn mehtapp mehtapp ne güzel geçmiştirr yaa Allah kavustursun tatlımm şafak da bitsin zatenn ne kalmışkiiiii
Güanydın kısçelerim
Şafağımız 153...

Güanydın kısçelerim
Şafağımız 153...

Günayydınn kimler gelmişşş
Kıskanıyorum vallahii yaa bi ben mehtabıı göremedimmm
Mektup iki üç sayfa geride kaldı galiba az karıstır görüceksinnn

seni gidi seniiiiiiiiiiiiii

hahaha yolla kuzumm hoşgeldinn mehtapp mehtapp ne güzel geçmiştirr yaa Allah kavustursun tatlımm şafak da bitsin zatenn ne kalmışkiiiii
ahh ümoşummm ahhh güzel de laf mı... şimdi acıdan içim parçalanıyor ama
Sanki ilk kez göndermiş gibiyim.. dün yatak döşek oldum gönderince yaa, işte bunu hiç sevmiyorum
Şu mehtaplar iyi de, bi de dönüşü olmasa:26:

Günayydınn kimler gelmişşş
Kıskanıyorum vallahii yaa bi ben mehtabıı göremedimmm
Mektup iki üç sayfa geride kaldı galiba az karıstır görüceksinnn
günaydın tatlım, nasılsın? kıskanma kızzz, senin de olur inşallah ama göndermek çok zor oluyor, o yüzden pek gelmesini istemiyorum ben, ama süpriz yaptı. Bi de bu haftasonu özel bişey vardı, ona gelmesini istiodum zaten, iyi oldu bi yandan, bi yandan da haste etti yine gidince beni, ağlamaktan
mektubu da gördüm, ellerinize sağlık kızlar

günaydın canım hoşgeldiiiiinnn
hoşbulduk burcuuu

Ben artıkk gelsinn istiyorumm en son dagıtım izininde gördümm
bizim ki daha bile güzell hahah :d:

Güzel tabiiii

Kızlarr ben cıkıyorumm görüsürüzz
Kahvaltı yapıcamm sonrada postahaneyee gidicemm kargoyaaa

kuzumm benimmmm deryammm üzülmee annem ya hiç göremeseydin iyi tarafından bak ayrılık zor ama sana geliceğini bildikten sonra beklemekte güzell be kuzummm :):)):)) diim amaa sen güçlü bir kızsınnn hepimiz öyleyizz 460 ı sabırla çekiyoruzz herkes yapamıyor biliyormusnuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…