- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
ooo ne güzeldarısı bizim başımıza...
inşallah burcum çok sabırsızlanıyorum
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttgözden kral devre olmaya az kaldıııı
tatlım bi ilk zamanlar zor geçiyor ama yemin töreni izni filan derken geçiyor çok çabuk inan bana
aynen katılıyorum
ben geldimmmmdaha yenı uyandım da selam kızlar
kral devre 90/1 dicez duygummm
yedik galiba askerliği bizdee
h.g göz<dem kız ne bu uyku böle gece beşik mi salladın naptın
kızlar varya daha yeni geldi gibi geliyor ama 55 gün olmuş ama bzimki hala iş bulamadı yaw
gözlük alcamm sanaaaincilikomm çabuk oylamayaaa :88::88:
şeffaf odadayımmm :88::88:
tatlım benmki bugün iş başı yaptı bilee seninki işmi bulamıo yoksa beğenmiomukızlar varya daha yeni geldi gibi geliyor ama 55 gün olmuş ama bzimki hala iş bulamadı yaw
Fatmacım askerinin görevi ney di?
bulsn da hemen evlenelim diyosun yaniii... :123::129:
gözlük alcamm sanaaa
tatlım benmki bugün iş başı yaptı bilee seninki işmi bulamıo yoksa beğenmiomu
adaşşş şeffaf odadayımmm oy ver olummmFatmacım askerinin görevi ney di?
hehhe:)çok rahatlıcam eğerki işe girip başladığında yani:)
aa hadi gözünaydın balım çok sevindim ya beğenmiyor canım gittiği yerleri felan bend epek konuşmak istemiyorum bu durumu ya.çk üzerine gitmek istemiyor veya ne şekilde yaklaşsam bilemedim ki.
valla bnmki gelsn de askerdn yanmda olsn işi snra bulsa da olarrr...
canm daha yeni gitti askere bi görevi yoktu ama kayseriye komando olark gtti :97:
canım o zaman da ir an önce iş bulsunda i,ş resmiyete dökülsün istiyorsun hayatını paylaşmak istiyorsun o zaman
heleki benimki gibi buluşma problemi insan varsa yani.
aa hadi gözünaydın balım çok sevindim ya beğenmiyor canım gittiği yerleri felan bend epek konuşmak istemiyorum bu durumu ya.çk üzerine gitmek istemiyor veya ne şekilde yaklaşsam bilemedim ki.
Foçadaydı galıba cnm..Rabbim kavustursun.Canını hıc sıkma gercekten gunler öyle böyle gecıyor biz de bir alt dewreyız...Hayırlısıyla şu 300ler de bı bıtse daha cok ama:18: elbet bıtıcek.
anladım canım yaa..bulur yakın zmanda tatlım çalışıomuydu daha önce
kızlarr bu arada markafonide yatak örtüleri varr çok uygun fiyattaa benim limitim yok alamıommalıcağım örtü 700 tl dii ordakiler 200 tl yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?