Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ooo ne güzel darısı bizim başımıza...

amin canım gerçekten burası insanı rahatlıyor aynı kaderi paylaştığın insanlarla konuşmak seni birazda olsa mutlu ediyor ve kavuşanları görünce sende umutlanıyorsun ve o günü hayal ediyorsun ben hep öle yaptım darısı sizlern başına canım

pek bişe kalmadı zaten onu sölemeye

kızlar varya daha yeni geldi gibi geliyor ama 55 gün olmuş ama bzimki hala iş bulamadı yaw

Son düzenleyen: Moderatör:
bulsn da hemen evlenelim diyosun yaniii... :123::129:

hehhe:)çok rahatlıcam eğerki işe girip başladığında yani:)

gözlük alcamm sanaaa

tatlım benmki bugün iş başı yaptı bilee seninki işmi bulamıo yoksa beğenmiomu

aa hadi gözünaydın balım çok sevindim ya beğenmiyor canım gittiği yerleri felan bend epek konuşmak istemiyorum bu durumu ya.çk üzerine gitmek istemiyor veya ne şekilde yaklaşsam bilemedim ki.

valla bnmki gelsn de askerdn yanmda olsn işi snra bulsa da olarrr...

valla bnmki gelsn de askerdn yanmda olsn işi snra bulsa da olarrr...

canım o zaman da ir an önce iş bulsunda i,ş resmiyete dökülsün istiyorsun hayatını paylaşmak istiyorsun o zaman
heleki benimki gibi buluşma problemi insan varsa yani.

canm daha yeni gitti askere bi görevi yoktu ama kayseriye komando olark gtti :97:

Foçadaydı galıba cnm..Rabbim kavustursun.Canını hıc sıkma gercekten gunler öyle böyle gecıyor biz de bir alt dewreyız...Hayırlısıyla şu 300ler de bı bıtse daha cok ama:18: elbet bıtıcek.

canım o zaman da ir an önce iş bulsunda i,ş resmiyete dökülsün istiyorsun hayatını paylaşmak istiyorsun o zaman
heleki benimki gibi buluşma problemi insan varsa yani.

bnmde buluşma problemi var canm ya... baya uzağz birbirimize... haklısn ya bnde gelsn hemen isticm annesndn

aa hadi gözünaydın balım çok sevindim ya beğenmiyor canım gittiği yerleri felan bend epek konuşmak istemiyorum bu durumu ya.çk üzerine gitmek istemiyor veya ne şekilde yaklaşsam bilemedim ki.

anladım canım yaa..bulur yakın zmanda tatlım çalışıomuydu daha önce

kızlarr bu arada markafonide yatak örtüleri varr çok uygun fiyattaa benim limitim yok alamıomm alıcağım örtü 700 tl dii ordakiler 200 tl yaaa

Foçadaydı galıba cnm..Rabbim kavustursun.Canını hıc sıkma gercekten gunler öyle böyle gecıyor biz de bir alt dewreyız...Hayırlısıyla şu 300ler de bı bıtse daha cok ama:18: elbet bıtıcek.

yok canm kayseri...
amin canm aminn hepimizi insallah

üniversite zamanında stajerlik yapmış canım biyerde
askerlik devereye girince pekde bakmamış bir yere askere gidicem diye
inşallah bulur şimdi birde grafikerlik kursuna gidiyo 4 hafta kaldı bitmesine onun bitmesini mi bekliyor bilmiyorum ki ama inşallah bir an önce iş bulur ya
hadi ya bende alamıyorum hatta uzun zmanadır girmiyorum canım kredi kartımı boşaltmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…