Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bnmde buluşma problemi var canm ya... baya uzağz birbirimize... haklısn ya bnde gelsn hemen isticm annesndn

o yüzden çok istiyorum canım ben bunu işe girsin aileler devreye girsin diye ama hayırlısı diyorum yani.:)alemsin kız allah seni napaya

Gözdeeem verdım oyumu..Fatmacım ıns saglıcaklaaa kavuşucaksınız burda hepımız bırbırmıze desteğizzzz.Burcum yatak örtulerı baya baya ucuzmus ya.

Gözdeeem verdım oyumu..Fatmacım ıns saglıcaklaaa kavuşucaksınız burda hepımız bırbırmıze desteğizzzz.Burcum yatak örtulerı baya baya ucuzmus ya.

hadi ya bakmak istemiyorum gözdem yadün aşkımla tepehome girdik yok böle bişeyler ya o kadar güzellerki:)

seht nerelrdesın kızz sen lıstede şafagını 6 dıye sayıyoruzz

Burcummm sabah 6 da arıyor ya benım asker onu bekledım otorup sorada üzüldü bekledim ole dıye

benimkide 5 te arıyo canımyaa bugun 6da aradı ben hem ev telini hem cebi alıp yatıyorum yanıma.cebi caldırıyo reddediyorum evi arıyo.ama ben 6ya kadar beklemiorum canımm uykusuz hayatta kalamam.mesajlasırken bile yatagıma yatamazdm cnkü hemen uyuyorum :)

bnmki niye sabah aramıyo ayyy :97:öğleye doğru arıyo bide akşama doğru bide 20 30 da felan dur bn bi kızıyım ona :84:

banane banane valla bnde istiyorum yaaaa. ne güzl olr aşkm la bn ahhhh ahhh

herkes aşkıyla olmak ister ama ilk önce bri iş bulsun canım daha rahat edersiniz o zman

öff ben öyle yerlere giremiyorum bu ara sinirim bozuluyor
ama nefis şeyler var burcum ya
insan çıkamıyor içinden

valla bend ebizimkilerle girdiğimd epek keyif almazdım ama onunla düşünürdüm hep baktığımda
ama dün onunla girdim ya gösteriyorum bak diye güzel diyo nevresm takımı beğendik bi tane boşlasın onu alcam:)
yok kız kesinlikle o süs eşyalarını görmelisin o peçetelikler kaan diyo ki ancak misafr gelince koyuluyo gereksiz dedi orası öle ama güzel duruyor masada dedim hem gündelikde kullanırız ben sana güzel bi masa hazırlarım aşkım ayıp ediyosun yani dedim gülüştük:)

yaa işte bak böyle tadı çıkıyor oraları gezmenin :)
Yalnız çekilmiyor :)

bnmki niye sabah aramıyo ayyy :97:öğleye doğru arıyo bide akşama doğru bide 20 30 da felan dur bn bi kızıyım ona :84:

canım erken kalkıp hazırlanamıyosa arayamzkie kızma kızzz askmm de sbhları uyandıgında arayabilirsen arasana iki saniyede olsa sesini duyarak uyanmak istiyorum de bebişimm okk cilve yap yavrucumm kzar sora ara diye söylenirsen
benimkinin hic belli olmuo sabah 5 6 10 gibide arıyo yemege cıkıncada arıyo bugun 3gibide aradı aksam da aradıgı oluyo gecede askerleri yatırıp aramıstı bikere.düzenli aramadıgından kuaföre bile gidemiyorum arıcak bide konusamam diye

yaa işte bak böyle tadı çıkıyor oraları gezmenin :)
Yalnız çekilmiyor :)

o zamanlar sölüyordun da pek anlamıyrodum seni şimdi anlıyorum gerçekten insan alışıyo öle yerelere sevgilisiyle girince sonrası koyuyo haklıısn tatlım nese az kaldı bakk send egezien alıcan:)

haklısın canm ya bi derdimz bitmiyo umarım en kısa zamanda iş bulurda kavuşursunz ....

Benim gözler fil taşııı canım vallla korkuyorum ya bırden tel calınca ben sabahları oturup beklıyorum işte

duygum kaan şimdi grafikerlik kursuna gidiyor haftasonu sınav olmuşlar 95 almış ve kursun btmsine sadece 4 hafta kaldı sertiifka veriyolarmış ve işde buluyorlarmış hemen.acaba hemen bulunabilir mi garafikerlikte tatlım ne diyorsun maaşı felan güzel mi yani?

Burcum benm en kısa zamanda oraya gelmem lazım burda ne gezer öyle guzel şeyler yaaaaa pof

haklısın canm ya bi derdimz bitmiyo umarım en kısa zamanda iş bulurda kavuşursunz ....

kesinlikle inş.canım inş.

aah ah burcucum :)
o yüzden bunalıma girmişte olabilirim

evden çıkma desem ölede bunalıma girersin anam işin zor yaw en iisi kız arkadaşlarınla onunla gitmediğin yerlere git duygum deniz kenarına git rahatlarsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…