- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
bnmde buluşma problemi var canm ya... baya uzağz birbirimize... haklısn ya bnde gelsn hemen isticm annesndn
Gözdeeem verdım oyumu..Fatmacım ıns saglıcaklaaa kavuşucaksınız burda hepımız bırbırmıze desteğizzzz.Burcum yatak örtulerı baya baya ucuzmus ya.
o yüzden çok istiyorum canım ben bunu işe girsin aileler devreye girsin diye ama hayırlısı diyorum yani.:)alemsin kız allah seni napaya
hadi ya bakmak istemiyorum gözdem yadün aşkımla tepehome girdik yok böle bişeyler ya o kadar güzellerki:)
Gözdeeem verdım oyumu..Fatmacım ıns saglıcaklaaa kavuşucaksınız burda hepımız bırbırmıze desteğizzzz.Burcum yatak örtulerı baya baya ucuzmus ya.
Burcummm sabah 6 da arıyor ya benım asker onu bekledım otorup sorada üzüldü bekledim ole dıye
benimkide 5 te arıyo canımyaabugun 6da aradı ben hem ev telini hem cebi alıp yatıyorum yanıma.cebi caldırıyo reddediyorum evi arıyo.ama ben 6ya kadar beklemiorum canımm uykusuz hayatta kalamam.mesajlasırken bile yatagıma yatamazdm cnkü hemen uyuyorum :)
banane banane valla bnde istiyorum yaaaa. ne güzl olr aşkm la bnahhhh ahhh
öff ben öyle yerlere giremiyorum bu ara sinirim bozuluyor
ama nefis şeyler var burcum ya
insan çıkamıyor içinden
yaa işte bak böyle tadı çıkıyor oraları gezmenin :)herkes aşkıyla olmak ister ama ilk önce bri iş bulsun canım daha rahat edersiniz o zman
valla bend ebizimkilerle girdiğimd epek keyif almazdım ama onunla düşünürdüm hep baktığımda
ama dün onunla girdim ya gösteriyorum bak diye güzel diyo nevresm takımı beğendik bi tane boşlasın onu alcam:)
yok kız kesinlikle o süs eşyalarını görmelisin o peçetelikler kaan diyo ki ancak misafr gelince koyuluyo gereksiz dedi orası öle ama güzel duruyor masada dedim hem gündelikde kullanırız ben sana güzel bi masa hazırlarım aşkım ayıp ediyosun yani dedim gülüştük:)
bnmki niye sabah aramıyo ayyy :97:öğleye doğru arıyo bide akşama doğru bide 20 30 da felan dur bn bi kızıyım ona :84:
yaa işte bak böyle tadı çıkıyor oraları gezmenin :)
Yalnız çekilmiyor :)
herkes aşkıyla olmak ister ama ilk önce bri iş bulsun canım daha rahat edersiniz o zman
valla bend ebizimkilerle girdiğimd epek keyif almazdım ama onunla düşünürdüm hep baktığımda
ama dün onunla girdim ya gösteriyorum bak diye güzel diyo nevresm takımı beğendik bi tane boşlasın onu alcam:)
yok kız kesinlikle o süs eşyalarını görmelisin o peçetelikler kaan diyo ki ancak misafr gelince koyuluyo gereksiz dedi orası öle ama güzel duruyor masada dedim hem gündelikde kullanırız ben sana güzel bi masa hazırlarım aşkım ayıp ediyosun yani dedim gülüştük:)
o zamanlar sölüyordun da pek anlamıyrodum seni şimdi anlıyorum gerçekten insan alışıyo öle yerelere sevgilisiyle girince sonrası koyuyo haklıısn tatlım nese az kaldı bakk send egezien alıcan:)
benimkide 5 te arıyo canımyaabugun 6da aradı ben hem ev telini hem cebi alıp yatıyorum yanıma.cebi caldırıyo reddediyorum evi arıyo.ama ben 6ya kadar beklemiorum canımm uykusuz hayatta kalamam.mesajlasırken bile yatagıma yatamazdm cnkü hemen uyuyorum :)
haklısın canm ya bi derdimz bitmiyoumarım en kısa zamanda iş bulurda kavuşursunz ....
aah ah burcucum :)
o yüzden bunalıma girmişte olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?