- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Burcum benm en kısa zamanda oraya gelmem lazım burda ne gezer öyle guzel şeyler yaaaaa pof
gerci sabah aramaması daha iyi bn uykudan kalknca yarım saatte felan kndime geliyorum arasada konuştklarımızı pek hatrlamam blkide oyüzdn aramıyodr :97:canım erken kalkıp hazırlanamıyosa arayamzkie kızma kızzz askmm de sbhları uyandıgında arayabilirsen arasana iki saniyede olsa sesini duyarak uyanmak istiyorum de bebişimm okkcilve yap yavrucumm kzar sora ara diye söylenirsen
benimkinin hic belli olmuo sabah 5 6 10 gibide arıyo yemege cıkıncada arıyo bugun 3gibide aradı aksam da aradıgı oluyo gecede askerleri yatırıp aramıstı bikere.düzenli aramadıgından kuaföre bile gidemiyorumarıcak bide konusamam diye
Benim gözler fil taşıııcanım vallla korkuyorum ya bırden tel calınca ben sabahları oturup beklıyorum işte
gerci sabah aramaması daha iyi bn uykudan kalknca yarım saatte felan kndime geliyorum arasada konuştklarımızı pek hatrlamam blkide oyüzdn aramıyodr :97:
amaaaan iş yok guc yok canımm bekleyebiliyosan iiben varya normalde top atsan uyanamam tel bi calıyo anında fırlıyomusum yatagımdan beni videoya cekmeleri lasım her tel caldıgında yerdeki halıları bile kaydırıyorum hehe herkes kopuyo görmen lasım hatta babama en baslarda alay konusu olmustum ev telefonunu caldırıyodu cebinden ben kosayım diye
duygum kaan şimdi grafikerlik kursuna gidiyor haftasonu sınav olmuşlar 95 almış ve kursun btmsine sadece 4 hafta kaldı sertiifka veriyolarmış ve işde buluyorlarmış hemen.acaba hemen bulunabilir mi garafikerlikte tatlım ne diyorsun maaşı felan güzel mi yani?
canım benim uyandırmaya kıyamıyodur o senii.zaten onlar sabah tıraş olup kahvaltı edip hazır olma cabasında oluyolar.işleri zor be tatlmm
bulabilir tatlım rahatlıkla her yer ajans dolu.
Önce düşük maaş verirler sonra artar maaşı.
amaaaan iş yok guc yok canımm bekleyebiliyosan iiben varya normalde top atsan uyanamam tel bi calıyo anında fırlıyomusum yatagımdan beni videoya cekmeleri lasım her tel caldıgında yerdeki halıları bile kaydırıyorum hehe herkes kopuyo görmen lasım hatta babama en baslarda alay konusu olmustum ev telefonunu caldırıyodu cebinden ben kosayım diye
evet canm ya.... valla iyiki siz varsınz ... hiç arkadaşm yok bnmle aynı durumda olan... kimse anlamıyo bni... :85:
ya kızlar su seffaf odann linkini atsanızya bana gözdeme bnde atem bi oy
arkadaşın olsada anlamıyorlar tatlım burası güzel valla:)
ayy canım valla alemsin yaa ne güldüm babanın yaptığına felan:)))
siz nişanlıısnız sanırım
evet nişanlıyız kuzum yaa benimle ugrasmayı cok sever babam saolsun işi gücü hep benle.ev telini benden önce kapmaya bile calısıyo.ayy aman nazar degmesin damadını pek sever (babamda hazetmediğim tum huylar askımdada var ondan aralarında ulasılamaz bir bag var sanırım )
okul var cnm sadece:)) hahahah kız ınsan bırden heycanlanıo
yok ya çıkmadan da olmuyorkesinlikle inş.canım inş.
evden çıkma desem ölede bunalıma girersin anam işin zor yaw en iisi kız arkadaşlarınla onunla gitmediğin yerlere git duygum deniz kenarına git rahatlarsın tatlım
hadi ya hayırlısı olsun canım umarım güzel bir yerde iş bulabilirhımm inaşşallah bulur ya okuduğu mesleği hiç sevmiyorrr
aynn canm ya babamda sevmediğim butn huylar bnmkindede var... daha tanıştrmadm babamla ama inş tanıynca sever...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?