Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gerci sabah aramaması daha iyi bn uykudan kalknca yarım saatte felan kndime geliyorum arasada konuştklarımızı pek hatrlamam blkide oyüzdn aramıyodr :97:

Benim gözler fil taşııı canım vallla korkuyorum ya bırden tel calınca ben sabahları oturup beklıyorum işte

amaaaan iş yok guc yok canımm bekleyebiliyosan ii ben varya normalde top atsan uyanamam tel bi calıyo anında fırlıyomusum yatagımdan beni videoya cekmeleri lasım her tel caldıgında yerdeki halıları bile kaydırıyorum hehe herkes kopuyo görmen lasım hatta babama en baslarda alay konusu olmustum ev telefonunu caldırıyodu cebinden ben kosayım diye

gerci sabah aramaması daha iyi bn uykudan kalknca yarım saatte felan kndime geliyorum arasada konuştklarımızı pek hatrlamam blkide oyüzdn aramıyodr :97:

canım benim uyandırmaya kıyamıyodur o senii.zaten onlar sabah tıraş olup kahvaltı edip hazır olma cabasında oluyolar.işleri zor be tatlmm

ayy canım valla alemsin yaa ne güldüm babanın yaptığına felan:)))
siz nişanlıısnız sanırım

bulabilir tatlım rahatlıkla her yer ajans dolu.
Önce düşük maaş verirler sonra artar maaşı.

canım benim uyandırmaya kıyamıyodur o senii.zaten onlar sabah tıraş olup kahvaltı edip hazır olma cabasında oluyolar.işleri zor be tatlmm

evet canm ya.... valla iyiki siz varsınz ... hiç arkadaşm yok bnmle aynı durumda olan... kimse anlamıyo bni... :85:

okul var cnm sadece:)) hahahah kız ınsan bırden heycanlanıo

ayy canım valla alemsin yaa ne güldüm babanın yaptığına felan:)))
siz nişanlıısnız sanırım

evet nişanlıyız kuzum yaa benimle ugrasmayı cok sever babam saolsun işi gücü hep benle.ev telini benden önce kapmaya bile calısıyo.ayy aman nazar degmesin damadını pek sever (babamda hazetmediğim tum huylar askımdada var ondan aralarında ulasılamaz bir bag var sanırım )

aynn canm ya babamda sevmediğim butn huylar bnmkindede var... daha tanıştrmadm babamla ama inş tanıynca sever...

kesinlikle inş.canım inş.

evden çıkma desem ölede bunalıma girersin anam işin zor yaw en iisi kız arkadaşlarınla onunla gitmediğin yerlere git duygum deniz kenarına git rahatlarsın tatlım
yok ya çıkmadan da olmuyor
ama dersler başladı ya burcucum yoğunum yine, takılmam heralde :)
hımm inaşşallah bulur ya okuduğu mesleği hiç sevmiyorrr
hadi ya hayırlısı olsun canım umarım güzel bir yerde iş bulabilir

Son düzenleme:
aynn canm ya babamda sevmediğim butn huylar bnmkindede var... daha tanıştrmadm babamla ama inş tanıynca sever...

becerikliik olsun pratiklikleride benziyo mesela bnm aşkmm bahce işleriyle ugrasmayı cok sever babamda bayılır.mutfakta bana yardm eder tost yaptık gecen yardm etti bn onlara yaptm askmda bana yapmıstı kötü huylarn dışında ii huylarıda coktur askerimin hakkını yemiyeym smdk
bişey görsün üstüme göre hemen gider alır.birörnek giyinmeyi cok sever.bikere sesim kötü gelsin atlar arabaya 45km lik yoldan gelirr ahhh ahhh bitanedir benm askmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…