evet yaaa sorma sanki telefonu yerinden calceklermiş gibi kosuyo insaniiki vc de yakalnmıyorum telefona ozman naparım bilmem
valla bnm ki de çok bnziyo... mesela ikiside çok kıskanç... giyceğim kıyafete kadar karışıyolar... babamı gene idare ediyorum ama aşkıma yok diyemiyorm...becerikliik olsun pratiklikleride benziyo mesela bnm aşkmm bahce işleriyle ugrasmayı cok sever babamda bayılır.mutfakta bana yardm eder tost yatık gecen yardm etti bn onlara yaptm askmda bana yapmıstıkötü huylarn dışında ii huylarıda coktur askerimin hakkını yemiyeym smdk
bişey görsün üztüme göre hemen gider alır.birörnek giyinmeyi cok sever.bikere sesim kötü gelsin atlar arabaya 45km lik yoldan gelirr ahhh ahhh bitanedir benm askmm
bn gecen gun bnyoda yakalandm telefona nasl fırladımı bılmıyorum
canım acayip king chıcken çektiii:84:
Anaaaaaaambenimkide askerdeyken inat gibi hep wc de yakalardı beklerdim o kadar şimdi arar girmyeyim diye.. tam girerimm tel çalarrr
gecen aynısı oldu bnde debirdn fırladm valla
:86::86:ayy kuzum heheaskerlerimiz bizi ne hallere sokuyolar anlatıyorummda benimkine ben kopuyo gulerken
valla bnm ki de çok bnziyo... mesela ikiside çok kıskanç... giyceğim kıyafete kadar karışıyolar... babamı gene idare ediyorum ama aşkıma yok diyemiyorm...
hoşgeldn canm...!
merhabalar kızlar yaa yazıorum yazmadım görünüo bakıorum en son yazana tamam saat kaçı gösterio site ne hale geldi sizdede ölemi yoksa sorun bendemi:82:
hoşgeldın tertıppp ed ben senın yazılaırnı pek göremıom
merhaba hoşgeldin cnm
hoşbulduk tatlımmm sende hoşgeldinnn
amaaaan iş yok guc yok canımm bekleyebiliyosan iiben varya normalde top atsan uyanamam tel bi calıyo anında fırlıyomusum yatagımdan beni videoya cekmeleri lasım her tel caldıgında yerdeki halıları bile kaydırıyorum hehe herkes kopuyo görmen lasım hatta babama en baslarda alay konusu olmustum ev telefonunu caldırıyodu cebinden ben kosayım diye
slm kızlar nasılsınız bakim
ben aşkımı bu aralar çok özlüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?