Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla bnm ki de çok bnziyo... mesela ikiside çok kıskanç... giyceğim kıyafete kadar karışıyolar... babamı gene idare ediyorum ama aşkıma yok diyemiyorm...

merhabalar kızlar yaa yazıorum yazmadım görünüo bakıorum en son yazana tamam saat kaçı gösterio site ne hale geldi sizdede ölemi yoksa sorun bendemi:82:

valla bnm ki de çok bnziyo... mesela ikiside çok kıskanç... giyceğim kıyafete kadar karışıyolar... babamı gene idare ediyorum ama aşkıma yok diyemiyorm...

ahh benimki kadar kıskanc olamaz heralde canımm parka gtmek yasak (eski sevgililerim görürmüş beni ) akrabam bile olsa herkesle muhattap olamam.hatta eskiden tanıdım bi cocuk vardı abla diyodu bana.e tabi ibomla cıkmaya baslayınca kmselere selam vermez oldum kahvede denk gelmiş bitaneme nfse abla napıo hc slm vermz oldu artk demiş sen git döv cocugu adımı söyledi diye bide gördük ertesi günü iki gözü mor ne gülmüştüm ama yaaa.ama bnm cok hosuma gidio beni kıskanması.ama bnde kıskancm dısarda gezerken daha nişanlı değilken falan karsıdan bi kz gelsin hemen koluma grerdi askmmda benim ,ahh ahh olsada gezsek askmmla yine.

eheheh aynı ben ..gecen akşam cebim calıyor bir baktım manisa alan kodu bir çığlık attııım bir heyecan kostum odama askımlan konustum..evdekiler gülüyorlar..askerde olunca saniyesi kıymetli anam :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…