Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoş geldin kuzum nasılsın görüşmeyeli

hahah tamam kuzum cezam neyse çekmeye hazırım

hahahah sorma annesi o kadar hızlıki 1 saatte bitiriyor yengen yavaş bu işte anlaşılan zamana yayıyor

9 yaşında kuzen,im var çok dağınıkkk çocukk,ouncakları felan:))

2 kuzenimde illallah ediyorlar:))becerikli insanın hali başkadırr,örrnek alınmalı sedanın annesi

2 kuzenimde illallah ediyorlar:))becerikli insanın hali başkadırr,örrnek alınmalı sedanın annesi

heee benim annemi örnek alın ama ben almıorum ben evlenince evimi pislik götürsün çok iddealıyım bu işte

hahahah allah kolaylık versin yengene sedanın annesinede sonsuz saygım var önünde eğilirim anca

benim nişanlım asker ve şafagımız 186 canlarım ben sizden fikirlerinizi istiyorum nişanlıma sevgililer günü özel bir hediye göndermek istiyorum bana fikrinizi söylermisiniz acaba

hahahah allah kolaylık versin yengene sedanın annesinede sonsuz saygım var önünde eğilirim anca

amin canım:)bencede eğilinmeliiii.:),

amma dedikodusunu yaptınız anamın yaaa büşşş sölicem seni sen görürsün

büşümmm bence uzun bir süre sedaya gitme,seni söyler ,sen msin benim dedikodumu deyip temizliğe başlatırır:)veya gel birde beraber yapak dedikodu der çekirdek çitleterek ahaha:))

şafak sadece 127 başka yok

seni çok seviyorum gözbebeğim benim

allah kavuştursunnnn...son 4 ay 7 günn..

hoş geldin kuzum nasılsın görüşmeyeli
büşümmm hoşbuldum yawyumm, iyiyim sen nasılsın? walla topikten topiğe koşturuyorum bugün çok yoğunum çok çalışıyorum kuzum yaaa
sen napıosun bakiim? pro olmuşsun gözün aydın diyim, giymişin kürkü oturmuşun baş köşeye

niyeeee ona öppücükler koydunda bana koymadınnnn

bende iyiyim canım çalışıyorum kuzummyaaa:)
oyy oyy oyyy buuuucuuummm bana darılmışşşş, ayy sana daha çok öpücük koyayım o zaman da telafi edeyim kuzum yaaa

bitirioruz kuzum yavaş yavaş sanki geçio işte:
ayy walla zaman iyice hızlandı sanki kuzum yaa, geçio walla çabucak bu aralar maşallah yani

benim nişanlım asker ve şafagımız 186 canlarım ben sizden fikirlerinizi istiyorum nişanlıma sevgililer günü özel bir hediye göndermek istiyorum bana fikrinizi söylermisiniz acaba

allah kavuştursunnn canımmm.şu zamana kadar hiçbir erkek arkadaşıma hedye almılkıım yok bir türlü kısmet olmadı.2012den umutluyum inşallah:))

güzel bir kazak alabilirsin,veya sevdiği ne ise gidebeileceksen kalpli kurabiyeler yapıp götürebilirsin canım..

ohhhhhhhhhhhhhh çok saol meleğim benimm

maşallah şafağına

amma dedikodusunu yaptınız anamın yaaa büşşş sölicem seni sen görürsün

AMANİNNNNNNn :18::18::18::18: özür dilerim abla valla ben bişey yapmadım :18:

amin caanımm.evet kazak bende düşündüm ama emin değilim ama yinede çookkk teşekkür ederim kurabiye biraz zor canım çünkü kıbrısta askerim yaaa (((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…