- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
napiyim işte benim de aynı tas aynı hamam devam be yeawrummm ...
saymaya devam işte, 131 olmuş bugün şafak
hoş geldin kuzum nasılsın görüşmeyeli
hahah tamam kuzum cezam neyse çekmeye hazırım
hahahah sorma annesi o kadar hızlıki 1 saatte bitiriyor yengen yavaş bu işte anlaşılan zamana yayıyor
9 yaşında kuzen,im var çok dağınıkkk çocukk,ouncakları felan:))
2 kuzenimde illallah ediyorlar:))becerikli insanın hali başkadırr,örrnek alınmalı sedanın annesi
9 yaşında kuzen,im var çok dağınıkkk çocukk,ouncakları felan:))
2 kuzenimde illallah ediyorlar:))becerikli insanın hali başkadırr,örrnek alınmalı sedanın annesi
hahahah allah kolaylık versin yengene sedanın annesinede sonsuz saygım var önünde eğilirim anca
şafak sadece 127başka yok
seni çok seviyorum gözbebeğim benim
önünde saygıyla eğildim ama dedikodu değil iyiliği hakkında konuşuyoruz temiz olması kötü değil ki ağlarımamaamma dedikodusunu yaptınız anamın yaaa büşşş sölicem seni sen görürsün
hahahah allah kolaylık versin yengene sedanın annesinede sonsuz saygım var önünde eğilirim anca
amma dedikodusunu yaptınız anamın yaaa büşşş sölicem seni sen görürsün
şafak sadece 127başka yok
seni çok seviyorum gözbebeğim benim
önünde saygıyla eğildim ama dedikodu değil iyiliği hakkında konuşuyoruz temiz olması kötü değil ki ağlarımama
büşümmm hoşbuldum yawyumm,hoş geldin kuzum nasılsın görüşmeyeli
oyy oyy oyyy buuuucuuummm bana darılmışşşş, ayy sana daha çok öpücük koyayım o zaman da telafi edeyim kuzum yaaaniyeeee ona öppücükler koydunda bana koymadınnnn
bende iyiyim canım çalışıyorum kuzummyaaa:)
ayy walla zaman iyice hızlandı sanki kuzum yaa, geçio walla çabucak bu aralarbitirioruz kuzum yavaş yavaş sanki geçio işte:
benim nişanlım asker ve şafagımız 186 canlarım ben sizden fikirlerinizi istiyorum nişanlıma sevgililer günü özel bir hediye göndermek istiyorum bana fikrinizi söylermisiniz acaba
ceyda sen yenisin canım galiba hoşgeldin diyim
büşümmm hoşbuldum yawyumm,iyiyim sen nasılsın? walla topikten topiğe koşturuyorum bugün çok yoğunum çok çalışıyorum kuzum yaaa
sen napıosun bakiim? pro olmuşsun gözün aydın diyim, giymişin kürkü oturmuşun baş köşeye
oyy oyy oyyy buuuucuuummm bana darılmışşşş, ayy sana daha çok öpücük koyayım o zaman da telafi edeyim kuzum yaaa
ayy walla zaman iyice hızlandı sanki kuzum yaa, geçio walla çabucak bu aralarmaşallah yani
amma dedikodusunu yaptınız anamın yaaa büşşş sölicem seni sen görürsün
amin canım:)bencede eğilinmeliiii.:),
büşümmm bence uzun bir süre sedaya gitme,seni söyler ,sen msin benim dedikodumu deyip temizliğe başlatırır:)veya gel birde beraber yapak dedikodu der çekirdek çitleterek ahaha:))
allah kavuştursunnn canımmm.şu zamana kadar hiçbir erkek arkadaşıma hedye almılkıım yok bir türlü kısmet olmadı.2012den umutluyum inşallah:))
güzel bir kazak alabilirsin,veya sevdiği ne ise gidebeileceksen kalpli kurabiyeler yapıp götürebilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?