ekleyiverdiim kuzuum
cnmm askerine kavusmussun hayırlı olsun inşş darısı hepteen kavusmaya inşş
ay bende bakıverdim çok güzelsiniz ikinizde Allah nazarlardan saklasın
inş. canım inş.. tek isteğimiz bu ama daha 2 yılımız varsenin ne kadar kaldı bitmesine
saol ceydaam eski gunleer ahh ahh seni goremedm ben bi ara seni de gormek isterm yas kaçtı kuzum
aa sen beni dün akşam görmedinmi :26: akşam eklerim canım.. 20 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın
denk gelemediim olur canıım bende 22 ye giriorm
ne ekliyosunuz bende istiyorummmmmmm[/QU
resiiim yuzyuze tanısıoruz
ne ekliyosunuz bende istiyorummmmmmm
tamam canım eklerim ben akşam
kuzumm ecem, zeynep, ben, kübra, selin dün akşam resim falan ekledik birbirini görmeyenler vardıdaaaa
oyyyy ne güzel benimde 2 senem vaar askerdeykende 2 seneydi şimdide 2 senecnm yanyana olduktan sonra inan ki hersey cok daha kolay oluyor kasımda kavuscaz allahın izniyle 2013 yazında da dugun belki baharda da olablir
resiiim yuzyuze tanısıoruz
ceydacıık ticker 1 yıla azz kalmıss ne guzel kuzumm
ben bi tek zeynebi gorduum henüz
oyyyy ne güzel benimde 2 senem vaar askerdeykende 2 seneydi şimdide 2 senehep 2 değişmiyor
nerde görüyosunuz bende göriim sizi face to face yapalımmmmbende isteremmmmmm [/
saol canıım ama 10 bucuk ay var kavusmayaa o uzucuubenim face yok askerrim saolsun burda albume eklemiştim
çok şükür canım azaltıyoruz işte geçiyor zaman bi şekilde napalım
hadi yaaaaa[/QUOT
inan 1 yıla dustukten sonra yokus asagı gidiyooayneen ole darısı diğer guzelleri gormeyee
inan 1 yıla dustukten sonra yokus asagı gidiyooayneen ole darısı diğer guzelleri gormeyee
inşalllahhhh şu 1 yıldan düşelimm bide askerim dağıtıma gelsin gitsinde rahatlayacağım vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?