Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya canm aynı bnmki de öyle kesinlikle dışarı çıkmama izin vermiyo(aynn eski sevglm görr diye) face ye izin yok hiç bi kuzenmle samimi olamıyorm. kıyafetime karışıyo... oo daha neler neler.... bnmde hoşuma gidiyo ama bazen kızıyodm... şimdi bile araynca ilk soruları ''' NAPIYOSUN AŞKM? DIŞARI ÇIKMIYOSUN DİMİ? SAKIN AÇIK GİYME BİTANM...'' ahhh ahhh bnde özledm ya o gnleriiii!!!:85:

bilmiom cnm yazıom sora bulamıom yazdıklarımı bende anlamadım valla nasıl seninki rahatmı konuşabilionuzmu

Allla alla nıe acaba cnm bnde anlamdmkı :S ıyi cnm ısteeeee normalll yanı egıtıme dewam atışları flan oluor bıtmıs carsısı cıkıcakmıs bır kac haftya .Konuşuyoruz yıne.

slm kızlar nasılsınzzz
bişey sorucm s şoför ve yazıcı hakkında banabilgi verirmisinz..benimki şofr yada yazıcı olucakmış...
2.sorumda nöbetlerim falanda başladığı zaman seni sık arayamam dedi..canım sıkıldı söylediğine:95:..böylemi oluyo hakketen..görevi ve nöbetleri başladıkça dahamı yoğun oluyolar..bugün tlde açtım ağzımı yumdum gözümü

eheheh aynı ben ..gecen akşam cebim calıyor bir baktım manisa alan kodu bir çığlık attııım bir heyecan kostum odama askımlan konustum..evdekiler gülüyorlar..askerde olunca saniyesi kıymetli anam :82:

aynen be yavrum 30 saniye bile konusamıyoduk ilk 2gün ama o bile yetiyodu dogrusu neşesi yerindeyse benmde neşem yerine geliyo hemen

yerıne göre değişir sanırsamm cnm bu durum

canm bnmki de yeni asker o yüzdn bnde pek bilmiyorm
kız niye üzüyosn askerini blki haklıdr arayablse zatn arar niye frsatı değerlndrmesn ki
bnce hiç tartşma hatta aradğnda gönlünü al bnde geçen üzlmştm bi konuda arasn kızıcktm ama brda kızlarla konuşnca kararm deişti... iikide değişmiş
bnce snde öyle yap tatlım birbirinizi üzmeye değmz sen gene dısardasn kim bilr o tek başına ne ddurmdadr orda

1dolap dolusu kıyafet cöpe zati benmde canım millete dagıttım hep zamannda,kardesinden bile kıskanıyo canım kücük olandan hele, beni öptukce gözlerinden alev fışkırıyo cocukcagız ibomu bırakıp gelirken şap şup hep öptu beni.askmmdan korkusuna öpemiomus hakketen.bnmki gez diyo telefonda canımya aglayıp evde kendimi yıpratmayayım diye. ama gderken arabada demişti cok gezme olurmu demişti bn zaten askmsz gezip napıcam kuzumyaa.giderken rahat rahat konusamıcam diye mektup yazıp cantasına koymustum hep onu sorcak oluyorum unutuyorum okumustur demi tatlmmyaa :97:

Allla alla nıe acaba cnm bnde anlamdmkı :S ıyi cnm ısteeeee normalll yanı egıtıme dewam atışları flan oluor bıtmıs carsısı cıkıcakmıs bır kac haftya .Konuşuyoruz yıne.

benimkinin de denetimi var ocağın sonuna kadar cnm habire nöbet tutuo bugünde kaynak yapıcaktı mesleğini sporları çok ağırmış 90/4ler gelince rahatlıyck inş

ne güzel allah nazarlardan saklasın tatlım bizimkide aynı valla bu kadar benzerker babama ama ii değil ya ben pek beğenmşyorum babamın bazı davranışlarını:)

yok canım fırsat falan değerlendirmio..dün pazardı aramadı..güzellikle sordum akşama kadar boştuk dedi..sonradan sabrım taştı zaten...
buarada h.g sende canm..

Son düzenleme:

valla bnm de öyle çok dar ve açık diye birsürü kıyafetimi giyemiyorm... aynn tatlım ya o ordaykn bnmde canm hiç dışarı çkmak istemiyo biriktiriyorm şimdi kndimi o gelsn bol bol gezerz...
okumuştr bnce ama bi sor gene de...
bnde gittiğndn beri gnlük tutuyorm canm oda usta brliğine geçnce yazmaya başlıck.
mektupta mı atsm ki? :97:

anladım gözdecm..ustaya geçince rahatlıcz dedik ikimz içinde..ama tam tersi dahada yoğunlaşıo
Benımkı ısparta kabusundan rahat bol bol saz calıyor fakat koğuşta tek ankisör var işte ona sınır oluyorum kevserım arıyorrr ama ben 1 saat konusmak ıstıyorum napak bunlarada şükür dıycez.İntıkale de cıkmslr gecen gun gunu bırlık.Alt dewreler usta olsn rahatlıcaz artık zaten benmkı bır kac aya karakola cıkıcak ora rahatms ıns cep tel ceker ya
benimkinin de denetimi var ocağın sonuna kadar cnm habire nöbet tutuo bugünde kaynak yapıcaktı mesleğini sporları çok ağırmış 90/4ler gelince rahatlıyck inş

anladım cnmm olsun dedın gbı kesnlkle rahatlıcklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…