hoşbulduk tatlımmm sende hoşgeldinnn
ya canm aynı bnmki de öyle kesinlikle dışarı çıkmama izin vermiyo(aynn eski sevglm görr diye) face ye izin yok hiç bi kuzenmle samimi olamıyorm. kıyafetime karışıyo... oo daha neler neler.... bnmde hoşuma gidiyo ama bazen kızıyodm... şimdi bile araynca ilk soruları ''' NAPIYOSUN AŞKM? DIŞARI ÇIKMIYOSUN DİMİ? SAKIN AÇIK GİYME BİTANM...'' ahhh ahhh bnde özledm ya o gnleriiii!!!:85:ahh benimki kadar kıskanc olamaz heralde canımm parka gtmek yasak (eski sevgililerim görürmüş beni ) akrabam bile olsa herkesle muhattap olamam.hatta eskiden tanıdım bi cocuk vardı abla diyodu bana.e tabi ibomla cıkmaya baslayınca kmselere selam vermez oldum kahvede denk gelmiş bitaneme nfse abla napıo hc slm vermz oldu artk demiş sen git döv cocugu adımı söyledi diye bide gördük ertesi günü iki gözü morne gülmüştüm ama yaaa.ama bnm cok hosuma gidio beni kıskanması.ama bnde kıskancm dısarda gezerken daha nişanlı değilken falan karsıdan bi kz gelsin hemen koluma grerdi askmmda benim ,ahh ahh olsada gezsek askmmla yine.
bilmiom cnm yazıom sora bulamıom yazdıklarımıbende anlamadım valla nasıl seninki rahatmı konuşabilionuzmu
slm canımm iiz seni sormalı
bende cokk ösledimmyaa simdiden bakalm belkim cumartesi gtces galiba yanına inşllhhh
eheheh aynı ben ..gecen akşam cebim calıyor bir baktım manisa alan kodubir çığlık attııım bir heyecan kostum odama askımlan konustum..evdekiler gülüyorlar..askerde olunca saniyesi kıymetli anam :82:
hoşgeldın meleekcımm
slm kızlar nasılsınzzz
bişey sorucm s şoför ve yazıcı hakkında banabilgi verirmisinz..benimki şofr yada yazıcı olucakmış...
2.sorumda nöbetlerim falanda başladığı zaman seni sık arayamam dedi..canım sıkıldı söylediğine:95:..böylemi oluyo hakketen..görevi ve nöbetleri başladıkça dahamı yoğun oluyolar..bugün tlde açtım ağzımı yumdum gözümü
hoşbulduk gözdecim nasılsın günlerin nasıl geçiyo
slm kızlar nasılsınzzz
bişey sorucm s şoför ve yazıcı hakkında banabilgi verirmisinz..benimki şofr yada yazıcı olucakmış...
2.sorumda nöbetlerim falanda başladığı zaman seni sık arayamam dedi..canım sıkıldı söylediğine:95:..böylemi oluyo hakketen..görevi ve nöbetleri başladıkça dahamı yoğun oluyolar..bugün tlde açtım ağzımı yumdum gözümü
ya canm aynı bnmki de öyle kesinlikle dışarı çıkmama izin vermiyo(aynn eski sevglm görr diye) face ye izin yok hiç bi kuzenmle samimi olamıyorm. kıyafetime karışıyo... oo daha neler neler.... bnmde hoşuma gidiyo ama bazen kızıyodm... şimdi bile araynca ilk soruları ''' NAPIYOSUN AŞKM? DIŞARI ÇIKMIYOSUN DİMİ? SAKIN AÇIK GİYME BİTANM...'' ahhh ahhh bnde özledm ya o gnleriiii!!!:85:
yerıne göre değişir sanırsamm cnm bu durum
Allla alla nıe acaba cnm bnde anlamdmkı :S ıyi cnm ısteeeee normalll yanı egıtıme dewam atışları flan oluor bıtmıs carsısı cıkıcakmıs bır kac haftya .Konuşuyoruz yıne.
ne çabuk cnm ne güzel ya görcen işte mutlusundur
anladım gözdecm..ustaya geçince rahatlıcz dedik ikimz içinde..ama tam tersi dahada yoğunlaşıo
evet nişanlıyız kuzum yaa benimle ugrasmayı cok sever babam saolsun işi gücü hep benle.ev telini benden önce kapmaya bile calısıyo.ayy aman nazar degmesin damadını pek sever (babamda hazetmediğim tum huylar askımdada var ondan aralarında ulasılamaz bir bag var sanırım )
canm bnmki de yeni asker o yüzdn bnde pek bilmiyorm
kız niye üzüyosn askerini blki haklıdr arayablse zatn arar niye frsatı değerlndrmesn ki
bnce hiç tartşma hatta aradğnda gönlünü al bnde geçen üzlmştm bi konuda arasn kızıcktm ama brda kızlarla konuşnca kararm deişti... iikide değişmiş
bnce snde öyle yap tatlım birbirinizi üzmeye değmz sen gene dısardasn kim bilr o tek başına ne ddurmdadr orda
1dolap dolusu kıyafet cöpe zati benmde canım millete dagıttım hep zamannda,kardesinden bile kıskanıyo canım kücük olandan hele, beni öptukce gözlerinden alev fışkırıyococukcagız ibomu bırakıp gelirken şap şup hep öptu beni.askmmdan korkusuna öpemiomus hakketen.bnmki gez diyo telefonda canımya aglayıp evde kendimi yıpratmayayım diye. ama gderken arabada demişti cok gezme olurmu demişti bn zaten askmsz gezip napıcam kuzumyaa.giderken rahat rahat konusamıcam diye mektup yazıp cantasına koymustum hep onu sorcak oluyorum unutuyorum okumustur demi tatlmmyaa :97:
Benımkı ısparta kabusundan rahat bol bol saz calıyor fakat koğuşta tek ankisör var işte ona sınır oluyorum kevserım arıyorrr ama ben 1 saat konusmak ıstıyorum napak bunlarada şükür dıycez.İntıkale de cıkmslr gecen gun gunu bırlık.Alt dewreler usta olsn rahatlıcaz artık zaten benmkı bır kac aya karakola cıkıcak ora rahatms ıns cep tel ceker yaanladım gözdecm..ustaya geçince rahatlıcz dedik ikimz içinde..ama tam tersi dahada yoğunlaşıo
benimkinin de denetimi var ocağın sonuna kadar cnm habire nöbet tutuo bugünde kaynak yapıcaktı mesleğini sporları çok ağırmış 90/4ler gelince rahatlıyck inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?