bende 24 olcam fazla fark yok aramızda
akslikya canım olmuştur birşey yarın açıklamasını yapar merak etme
valla açıklama yapmazsa bende şafak saymayı bırakcam canım.zoruma gitti ya ne biliyim
teşekkür ederim canım.benimki hergün arıyor.kasımda gitti.daha bu zamana kadar 3 kez aramadığı olmuştur.hergün arıyor.bugün çok bekledim aramasını.haliyle aramayınca üzüldümdediğin gibi vardır sebebi
teşekkür ederim tatlım.hergün arıyor ama bugün aramadı ya ondan kırıldım.be adam hergün aradında bugün mü arayamadın iştebende yaşlanıyorum 25 oldum
giriyorum canım :26:
kızlar hepinize iyi geceler tek tek öpüldünüzz
giriyorum canım :26:
kızlar hepinize iyi geceler tek tek öpüldünüzz
yok kuzum yaa boyle kolay şeylerden yıkılmayın ne zorluklar çıkacak karşınıza daha
bende unuttum bi kere doğum gününü baya baya beı bıraksa mıydı
kız üzül tavır yap ama şafak saymayı bırakma
olsun sende bugunlük idare ediver kız dogum gunu nedirki olsun :)
benimkide kasımda gitti :)
yok tatlım yaa bırakmak değil.bırakmam ben aşkımcığımı.uyuz gıcık hatta cins olsamda şuan bırakmam.ama burnundanda fitil fitil getiririm o başka.
ben nedense çok önem veriyorum özel günlere canım.annesini 10 gün önceden anne sakın unutma pınarın doğum gününü diye tembihlemiş.ama kendi kutlamadı.valla intikamım çok pis olacak
bende önem veririm ama askerlikte olsa biraz müdağna göstermemiz gerekiyo diye düşünüyorum
sen burda dogum gununu dusunurken kim bilir o orda nelerle ugrasıyo bide onun yönünden bak
duygusal acıdanda arayamamıs olabilir
mesela ben gecenlerde kavga ettım benımkıyle benı sevdıgını ozledıgını soylemıyosun dıye hıc cevap vermezdı ben soylerdım sureklı en sonkı carsı ıznınden sonra aradıgında soyledı soylemıyorum cunku senı hıssedemıyorum askımı yasayamıyorm zoruma gıdıyo demıstı anladımkı bızım ıcın ne kadar zorsa onlar ıcınde o kadar zor tek taraflı dusunuyorz bız cogu zaman ama onun gozundende bakmak lazım olaya
canım haklısında biz 458 gün şafak atırıp onları bekleyip tek tek gün sayıyoruz.onlarında özel günlere bi saygısı olmalı.herşeyide askerlik psikolojisine bağlayamıyorum ben.hatta kendide demişti.ben başkasına sinirlenirim acısını senden çıkaramam çıkarmam çünkü sende orada gün bitimini bekliyorsun diye.bencillik olur herşeyde askerdeyim hakver demesi.yarın arar kesin bakalım ne olacak açıklaması.bilir huyumu
canım sende haklısın hiç bişeyi askerlik psikolojisine yorup alttan almıcaksın yeri gelicek kızıcaksın ediceksin ama annesine senin dogumgununu 10 gün önceden haber edip anne unutma deyen bi insan bi kere senin dogum gununu asla unutmaz bence
Allah korusun hasta falan olduysa senın boyle kendını yırttıgına degmez valla sonra pişman olursun ben böyle böyle düşündüm diye hele bi arasın alırsın ifadesini
yok tatlım unutmadı onu biliyorum.dün dedi çünkü yarın özel bi gün ama yanında değilim diye.hatta çarşı izninede çıkamıyorum hediyeni çıktığımda alcam göndercem falan dedi.1 dakikada mı arayıp yanımda olduğunu hissettiremedin diycem yarın.kesin vardır bi sebebi ama insan üzülüyor işte canım.15 ay bekliyoruz biz onları.bi sözleri mutlu olmamıza yetiyor.nice senelere elele aşkım diye 1 dakikacık arasa belki en güzel doğum günüm olacaktıneyse bakalım hayırlısı ama bende pınarsam o kel kafasını yerlere sürtüp kıvılcım çıkarmazsam anaha ne olayım yazıyorum buraya
sen bilirsin artık bişey demiyorum diyemiyorumaskerine acıdım yalnız
kızzzzlarrrbakıyorumda şafakalar gittikçe azalıyor
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar kızlar
büşşşşş nerdesinnn senn bakimmm
iyi akşamlar canım askerin aradımı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?