Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben o şelale saçlaraaa o ay o hilal bakışlara o süzme bal dudaklara öp öp öp öppp doyamadımmmm :118::118::118:

Bize yok bze yok

olmamııı datlıımmmm yaaaa öperiiimm senii mocuuuukkkkkk
nasıl geçti askerlee konuşmaa bakemmm

evet kuzum yaa yazdıklarım gitmiyoo niyekiii :26:

olmamııı datlıımmmm yaaaa öperiiimm senii mocuuuukkkkkk
nasıl geçti askerlee konuşmaa bakemmm

evet kuzum yaa yazdıklarım gitmiyoo niyekiii :26:

Bırakk bırakkk sonradann gelennn öpücükğüü istemem benn

Bugün iyi geçti desem yalan olurr

Yeşim modu olsun :60

Biliyorumm kuzummm bildiğimdenn takılıyorumm sanaa

geldimm bileee

Sınavıı sormuyorum bilee

Son günlerin heyecanını anlat bana

sınavı sormaa salladım çıktımmm kızım ya sorular çok uzundu okumaya üşendim valalaa

heyecannn acayip aslında heyecanlanıyor muyum onuda bilmiyorum bir panik hali sevindirik bir mod var ama böyle sanki gelmicekmiş gibi alıştım ya yokluğuna gelsede gidicekmiş gibi geliyor idrak edemedimm halaaaa

sabahın köründee kaldırıpp absürdd bir yerdekii okulaa çağırdıklarıı yetmiyormuşş gibiii roman varii sorularıı dayatıyolarr geldee oku geldee okuu haklısınn bacımm

Anaaa senn bayaa bayaa aortaya karıık moduna girmişin kuzuuu

kızzz aynenn heeaa allahtan geçen sınavla aynı okullar çıktı arama derdim yoku elimle koymuş gibi bulmasammm uykumdan oldugumla kalcaktımmm hee

bilmiyorum ki öylemi olmuşum napcamm kızım benn wucuda kavuştuuuu ohh vallaa bir biz kaldık yaa

Son düzenleme:
Niyee kuzummm askerseee askerr bendee bekliyorumm

Özlemekksee özlemekk bendee özlüyorummm

Tek farkkk

Senn evlisinnn

Benn evdee kalmışş

sormaa zeyno aşkın her halini yaşamışş aynı güne uyanmışş elleriyle yemek yapmışş ohhh biz dahaaaa nerdeeee

yaniii şimdi senn benim öpücüğümüü istemiyirmisin

niyeeeeee laaayyynnn nolduuuuuuuuuu

evett aşkk geliyorr ayın 6sında yanımdaaaa aheyyy

abowwwww ben kafamı hangi taşlara vurammmmm aneyyy bizden önce ha bunlar gavuşursa ben yaşayamammmm haksızlık anasını satıyım yaa

Ayyy bilmiyorumm benii kaç seferdirrr samsununn çıkışındakii bi fakulteyeee yolluyolarr deli oluyorum yol 1,5 saatt giderkenn uykumaa devam ediyorumm

Senn kendii kaldııkk diyorsann biz kazık çaktık zamklandıkk ne bilim varmı başka bi tabirr dahaa kullanım hatrıı kalmasınn bizz napalımm hangii davaa vuralımm boru gibi 200 gün var

Durr durr sonnn 20 lerrrr geçecekkkk geldikten 1 ahfta sonrada askerliktee neymiş diyecenn

Niyee kuzummm askerseee askerr bendee bekliyorumm

Özlemekksee özlemekk bendee özlüyorummm

Tek farkkk

Senn evlisinnn

Benn evdee kalmışş

ay allah seni napmasın kızz
İşte o farrkk beni bağlıyo melankoliğe
Ama sanırım o fark seni de bağlıyoo canımm

ahaha bende işe giderken 40 dk serviste nasıl geçcekk fosur fosur uyuyorum vallaa ohhhh

kızz valla sizede üzülüyorum amaa şeytan dürtüyor sizde geötiniz o yolları onlarda geçcek ne üzülüyon ki diyee hemen ayakkabımın en topuklusu fırtalıyorum kafasınaa sktrii çekiyorumm ahahahaha

vallaaa o günler bir gelseeeeeeeeeeeeeeee yecim yicemm kuscammm askerliğiii öggggg ıykk

İstemiyorumm iştee aban selam vermedin bananneee bananenee

Neee olsunnnnn beeeee adammmmm banaaa özell muameleee yapmıyorr bu araa ben anlammmmm nee o dedimm arkadaşın gibi konuşuyon benleee heyytt ayık ol kendinee gell

dEDİMmmmm tammm dedii düzelecemmm

sormaa zeyno aşkın her halini yaşamışş aynı güne uyanmışş elleriyle yemek yapmışş ohhh biz dahaaaa nerdeeee

oDA Yetmemiş çocukları bile olmuşş bizzz valla halaa ağzımızıı açıpp hangiii kafedee buluşakk diye düşünekk

Ohhhh süpermiş yaa kız çakma depük gecesi yaparızz

Anlıyon sen benim halimden caanım arkadaşımmm
Burda beni dışlıyolar evliyiim diyeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…