Bize yok bze yok
sormaa kuzummm çok heyecanlıyım birşey alıyorum hemencik ona veresim geliyorr içim içime sığmıyorr ama hafta nedir ki beeee 460 geçiyor 3 haftamı geçmicekkkkkkkkkkk
selammmmmmm ceydoşşşşşşş face arıza verdiii dimiii
sağoll kuzummmmm hepimizin şafağına maşallahhh
Yok kızz ben genelde melankoliğimmm
olmamııı datlıımmmm yaaaaöperiiimm senii mocuuuukkkkkk
nasıl geçti askerlee konuşmaa bakemmm
evet kuzum yaa yazdıklarım gitmiyoo niyekiii :26:
ben o şelale saçlaraaa o ay o hilal bakışlara o süzme bal dudaklara öp öp öp öppp doyamadımmmm:118::118::118:
Yeşim modu olsun :60
Biliyorumm kuzummm bildiğimdenn takılıyorumm sanaa
geldimm bileee
Sınavıı sormuyorum bilee
Son günlerin heyecanını anlat bana
amaaannnnn senn benimm tamm tersimmsiinnn o zamann
sınavı sormaa salladım çıktımmm kızım ya sorular çok uzundu okumaya üşendim valalaa
heyecannn acayip aslında heyecanlanıyor muyum onuda bilmiyorum bir panik hali sevindirik bir mod var ama böyle sanki gelmicekmiş gibi alıştım ya yokluğuna gelsede gidicekmiş gibi geliyor idrak edemedimm halaaaa
sabahın köründee kaldırıpp absürdd bir yerdekii okulaa çağırdıklarıı yetmiyormuşş gibiii roman varii sorularıı dayatıyolarr geldee oku geldee okuu haklısınn bacımm
Anaaa senn bayaa bayaa aortaya karıık moduna girmişin kuzuuu
Gel benim yerime de melankolik olma bakeemmm
Bırakk bırakkk sonradann gelennn öpücükğüü istemem benn
Bugüniyi geçti desem yalan olurr
Ne o kızz aşka mı geldiiiinnnn
Niyee kuzummm askerseee askerr bendee bekliyorumm
Özlemekksee özlemekk bendee özlüyorummm
Tek farkkk
Senn evlisinnn
Benn evdee kalmışş
yaniii şimdi senn benim öpücüğümüü istemiyirmisin
niyeeeeee laaayyynnn nolduuuuuuuuuu
evett aşkk geliyorr ayın 6sında yanımdaaaa aheyyy
kızzz aynenn heeaaallahtan geçen sınavla aynı okullar çıktı arama derdim yoku elimle koymuş gibi bulmasammm uykumdan oldugumla kalcaktımmm hee
bilmiyorum ki öylemi olmuşum napcamm kızım benn wucuda kavuştuuuu ohh vallaa bir biz kaldık yaa
Niyee kuzummm askerseee askerr bendee bekliyorumm
Özlemekksee özlemekk bendee özlüyorummm
Tek farkkk
Senn evlisinnn
Benn evdee kalmışş
abowwwww ben kafamı hangi taşlara vurammmmm aneyyy bizden önce ha bunlar gavuşursa ben yaşayamammmm haksızlık anasını satıyım yaa
Ayyy bilmiyorumm benii kaç seferdirrr samsununn çıkışındakii bi fakulteyeee yolluyolarr deli oluyorum yol 1,5 saatt giderkenn uykumaa devam ediyorumm
Senn kendii kaldııkk diyorsann biz kazık çaktıkzamklandıkk ne bilim varmı başka bi tabirr dahaa kullanım hatrıı kalmasınn bizz napalımm hangii davaa vuralımm boru gibi 200 gün var
Durr durr sonnn 20 lerrrr geçecekkkk geldikten 1 ahfta sonrada askerliktee neymiş diyecenn
sormaa zeyno aşkın her halini yaşamışş aynı güne uyanmışş elleriyle yemek yapmışş ohhh biz dahaaaa nerdeeee
sormaa zeyno aşkın her halini yaşamışş aynı güne uyanmışş elleriyle yemek yapmışş ohhh biz dahaaaa nerdeeee
bencede yaşamaaa ümrüşş öll öll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?