Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ah be Zaman neler alıp götürdün bizden ne kadar yordun ne kadarda soldurdun ayrılığa hasretliğe mahkum ettirdin seni yendik mi yoksa sana yenildik mi??
son 14

ya rahat bırak adamı sevgili ne demek unutmuştur orda garip napsıın erkeklerin içince
kızım sana öpücük vermiyo gelmiyo be her halttan şikayet ediyon

Ohhhh süpermiş yaa kız çakma depük gecesi yaparızz

Anlıyon sen benim halimden caanım arkadaşımmm
Burda beni dışlıyolar evliyiim diyeeeee

aaa evet evet depük gecesi isteriiiimmm çakma makma

abowwww ceydoşşş küstüm len daha kavuşamam yarimee doya doya öpemeden sarılamadan ölürsemmm hortlarımmmm vallaaa seniin gerdek geceni basarımmmm

kızım ya yürü gitttt gerdegimdenn hem ben 2 güncük görcem sadece sen artık hep onla olcan bıraktaa kavuşam yaaaaaaaaaaa

ben anlamadım bacılar pınar yeşimdemi bu geceee :44:

ümranımmm yokk yaaa

pınarr bi gun geldiii burda bi selam verdi kalabalıktı kimse görmemişş

bu esdi gürledii kimse benı takmıyordaaa işteee herkes gruplaşmış şudur budur

vs vss hep eskilerr konuşuyo yeni olunca araya alınmıyor

yazdı gitti neyse sonra bizz bunuu tatlıya bağladıkk

ama bundan sonraa kim bu tarzz serzenişte bulunursaaa bulunana pınar mod-unda diyoruzzz adı oylee kaldıı

ah be Zaman neler alıp götürdün bizden ne kadar yordun ne kadarda soldurdun ayrılığa hasretliğe mahkum ettirdin seni yendik mi yoksa sana yenildik mi??
son 14

benimm önümü tıkayan belli olduu zeynooooooooo 14 diyor yaa 14 23 benim dahaa ehüüüüüüüü

ben anlamadım bacılar pınar yeşimdemi bu geceee :44:
Yok kızzz Pınar kulaklarını çınlatalım bi ara moda girmişti sonrada o modu patentledi melankoliğe girdik mi pınar mod diyozz..
Bende dedim ya beni dışlıyolar evliyim diyee.Zeyno ondan dedi pınar orda mı diyee anadınnn sen onuu

ahahahaaaaa kuzumm yaaa ne büyük sevaba girersinn oradaa yeni ayşelerin fatmaların tohumu yeşerirken töbe töbee böyle bir fikir hiç hayra alamet değil zeynooo kafelere devammm

hayır kızzz seviyeli canıım o kadanda değil yaniiiiii
Belli bi yere kadarr izin verilebilir amaa

Valla siz gidince buraları düşünemiyom hee bşz gözyaşlarımızla triplerimizle yıkarız buraalarııı
Sizde arada gelir teselli verip askerlerinize koşarsınızzz

yeşimmmmm

sen geçmişiii bii okusaannnnnnn benn ne zırlakkk nee piss bişeydiii ilkk zamanlarrrrr

sizde alışdığınızdaaa vızz gelecekk özlemekk bakk görr

haa bırakırmıyızz buralarıı aslaa

aahahaha valla zor zanaat kuzumm vay anasını bekle sev özle ama bir kafe köşesinde otur kır dizinii ee aşkım dee

Off sormaa nikah basacam çaresii yok kurumm kurudumm beklee beklee bu adamıı

ahahaaaaaa ona göreee ayanı denk al kızımm sonraa bilmiyorummmmm sizin çocunuzz nasıl birşey çıkar ortayaa hee

heee anladım kuzummm sende ilk bana serzenişte bulunsdunn pınar mod dedin ben ondan anlamamışım bakk derin mevzuu pınar iki kızan ben seviyorum onu pekte güzell haaa

son 14
oOO canım inanamıyorummm canım şafakk nerelere gelmiş

ya rahat bırak adamı sevgili ne demek unutmuştur orda garip napsıın erkeklerin içince
kızım sana öpücük vermiyo gelmiyo be her halttan şikayet ediyon

anlamam ben unitmicakk

ederimm ederimm şikayetinn mi varr ben özell muamele istiyorumm baanaanee

benimm önümü tıkayan belli olduu zeynooooooooo 14 diyor yaa 14 23 benim dahaa ehüüüüüüüü

ahaaaa vallaaa buldukk günahını almışım ümrannnn affetttt beniiii

kızzz kimi ansakk düşüyooo

heriflerii andık durdukk gelirlermiki aceppppp

anladımm kuzumm anladımmm kızın adı çıkmış çıkmaz olaymış bir daha inmez pınar mod aşa yukarıı 52:

aahaha izin vermesen bile bu zeyno karısıı ayak üstü götürür adamı valla duymuyon muu nikah bascakmışş

Urfanın etrafı dumanlı dağlaR amaN aman
İçerim yanıyor yar yar gözlerim ağlar
Benim zalım derdim cihanı dağlaR amaN aman
Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar
Anandan babandan yardan ayrı goyarlar

Urfa dağlarında gezer bir ceylaN amaN aman
Yavrusun yitirmiş anam ağlıyor yaman
Benim bu derdime bulunmaz dermaN amaN aman
Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar
Anandan babandan yardan ayrı goyarlar

evtt ynee bi urfaa türküsüylee sizlerleyimmm bayanlarr istekk şarkınız varsaa peçetyee yazıpp bana gönderebilrisinizzz

heee anladım kuzummm sende ilk bana serzenişte bulunsdunn pınar mod dedin ben ondan anlamamışım bakk derin mevzuu pınar iki kızan ben seviyorum onu pekte güzell haaa

İYYİİİ iyideee bi gun geldiii yaktıı geçtiii burlarııı gacııııı

Çok andıkk oda gelirr şimdii

valla cnm bende inanamıyorum öle garip bir duygu ki...

yok annemmm fazla havaya girmee otur oturdugun yerde sonra kıç üstü çakılınca biz uğraşıyuoz sizle kimsenin gelceği yok safaktan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…