Yok kız alışıyo sonra Apo gelince de bırakmıyo bizi yalnızz
İstemiyorumm iştee aban selam vermedin bananneee bananenee
Neee olsunnnnn beeeee adammmmm banaaa özell muameleee yapmıyorr bu araa ben anlammmmm nee o dedimm arkadaşın gibi konuşuyon benleee heyytt ayık ol kendinee gell
dEDİMmmmm tammm dedii düzelecemmm
oDA Yetmemiş çocukları bile olmuşş bizzz valla halaa ağzımızıı açıpp hangiii kafedee buluşakk diye düşünekk
Ohhhh süpermiş yaakız çakma depük gecesi yaparızz
Anlıyon sen benim halimden caanım arkadaşımmm
Burda beni dışlıyolar evliyiim diyeeeee
abowwww ceydoşşş küstüm len daha kavuşamam yarimee doya doya öpemeden sarılamadan ölürsemmmhortlarımmmm vallaaa seniin gerdek geceni basarımmmm
ben anlamadım bacılar pınar yeşimdemi bu geceee :44:
ah be Zaman neler alıp götürdün bizden ne kadar yordun ne kadarda soldurdun ayrılığa hasretliğe mahkum ettirdin seni yendik mi yoksa sana yenildik mi??
son 14
Yok kızzz Pınar kulaklarını çınlatalım bi ara moda girmişti sonrada o modu patentledi melankoliğe girdik mi pınar mod diyozz..ben anlamadım bacılar pınar yeşimdemi bu geceee :44:
ahahahaaaaa kuzumm yaaa ne büyük sevaba girersinn oradaa yeni ayşelerin fatmaların tohumu yeşerirken töbe töbeeböyle bir fikir hiç hayra alamet değil zeynooo kafelere devammm
Valla siz gidince buraları düşünemiyom hee bşz gözyaşlarımızla triplerimizle yıkarız buraalarııı
Sizde arada gelir teselli verip askerlerinize koşarsınızzz
aahahaha valla zor zanaat kuzumm vay anasını bekle sev özle ama bir kafe köşesinde otur kır dizinii ee aşkım dee
ahahaaaaaa
ya rahat bırak adamı sevgili ne demek unutmuştur orda garip napsıın erkeklerin içince
kızım sana öpücük vermiyo gelmiyo be her halttan şikayet ediyon
aaa evet evet depük gecesi isteriiiimmm çakma makma
kızım ya yürü gitttt gerdegimdennhem ben 2 güncük görcem sadece sen artık hep onla olcan bıraktaa kavuşam yaaaaaaaaaaa
benimm önümü tıkayan belli olduu zeynooooooooo14 diyor yaa 14 23 benim dahaa ehüüüüüüüü
ümranımmm yokk yaaa
pınarr bi gun geldiii burda bi selam verdi kalabalıktı kimse görmemişş
bu esdi gürledii kimse benı takmıyordaaa işteee herkes gruplaşmış şudur budur
vs vss hep eskilerr konuşuyo yeni olunca araya alınmıyor
yazdı gitti neyse sonra bizz bunuu tatlıya bağladıkk
ama bundan sonraa kim bu tarzz serzenişte bulunursaaa bulunana pınar mod-unda diyoruzzz adı oylee kaldıı
dayan cnm dayan yakında sende görcen 14.,13,12.....10.......5..... ve 0
oOO canım inanamıyorummm canım şafakk nerelere gelmişah be Zaman neler alıp götürdün bizden ne kadar yordun ne kadarda soldurdun ayrılığa hasretliğe mahkum ettirdin seni yendik mi yoksa sana yenildik mi??
son 14
ya rahat bırak adamı sevgili ne demek unutmuştur orda garip napsıın erkeklerin içince
kızım sana öpücük vermiyo gelmiyo be her halttan şikayet ediyon
benimm önümü tıkayan belli olduu zeynooooooooo14 diyor yaa 14 23 benim dahaa ehüüüüüüüü
ahahaaaaaaaaaaaaaaaayeşim sen adamı öldürürsünn yaaaa bak snenn daha şimdiden enler düşünoyrrrr karııııııı
amin tatlımm inşallahhh yaa sizde kavuşun artık depükleyelim yaa
Yok kızzz Pınar kulaklarını çınlatalım bi ara moda girmişti sonrada o modu patentledi melankoliğe girdik mi pınar mod diyozz..
Bende dedim ya beni dışlıyolar evliyim diyee.Zeyno ondan dedi pınar orda mı diyee anadınnn sen onuu
hayır kızzz seviyeli canıım o kadanda değil yaniiiiii
Belli bi yere kadarr izin verilebilir amaa
heee anladım kuzummmsende ilk bana serzenişte bulunsdunn pınar mod dedin ben ondan anlamamışım bakk derin mevzuu pınar iki kızan ben seviyorum onu pekte güzell haaa
oOO canım inanamıyorummm canım şafakk nerelere gelmiş
anlamam ben unitmicakk
ederimm ederimm şikayetinn mi varr ben özell muamele istiyorumm baanaanee
ahaaaa vallaaa buldukk günahını almışım ümrannnn affetttt beniiii
kızzz kimi ansakk düşüyooo
heriflerii andık durdukk gelirlermiki aceppppp
oOO canım inanamıyorummm canım şafakk nerelere gelmiş
anlamam ben unitmicakk
ederimm ederimm şikayetinn mi varr ben özell muamele istiyorumm baanaanee
ahaaaa vallaaa buldukk günahını almışım ümrannnn affetttt beniiii
kızzz kimi ansakk düşüyooo
heriflerii andık durdukk gelirlermiki aceppppp
nabalım kızım geleceğe yatırım yapıyoz sonuçta burdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?