ay allah seni napmasın kızz
İşte o farrkk beni bağlıyo melankoliğe
Ama sanırım o fark seni de bağlıyoo canımm
ahahabende işe giderken 40 dk serviste nasıl geçcekk fosur fosur uyuyorum vallaa ohhhh
kızz valla sizede üzülüyorum amaa şeytan dürtüyor sizde geötiniz o yolları onlarda geçcek ne üzülüyon ki diyeehemen ayakkabımın en topuklusu fırtalıyorum kafasınaa sktrii çekiyorumm ahahahaha
vallaaa o günler bir gelseeeeeeeeeeeeeeee yecim yicemm kuscammm askerliğiii öggggg ıykk
abowwww ceydoşşş küstüm len daha kavuşamam yarimee doya doya öpemeden sarılamadan ölürsemmmhortlarımmmm vallaaa seniin gerdek geceni basarımmmm
İstemiyorumm iştee aban selam vermedin bananneee bananenee
Neee olsunnnnn beeeee adammmmm banaaa özell muameleee yapmıyorr bu araa ben anlammmmm nee o dedimm arkadaşın gibi konuşuyon benleee heyytt ayık ol kendinee gell
dEDİMmmmm tammm dedii düzelecemmm
oDA Yetmemiş çocukları bile olmuşş bizzz valla halaa ağzımızıı açıpp hangiii kafedee buluşakk diye düşünekk
Ohhhh süpermiş yaakız çakma depük gecesi yaparızz
Anlıyon sen benim halimden caanım arkadaşımmm
Burda beni dışlıyolar evliyiim diyeeeee
Yaa bu modunn adıı ne biliyonmuu yeşimimmm aşaağıı tükürsemm AYAĞIMM yukarıı tükürsemm gözümm
Hödddd vurmimm o şeytanıı bacağındannnn
Kavuşş kavuşş azz onumuzdennn çekildeee bizdee onumuzuu görelimm kızımmm kaldınn tıkadınnn bi git allah aşkınaa
sorma kuzummm yaaanapcazz bizz gelincede o telaş var nereye gitsek hangi kafede otursak yemek yesek off off
AHAAAAAA kızzzz manyakkkk gerdekkk gecesiniii nee basıyonnn can damarındann vuruyonn kızıııı uhdee kalırr içindee sonra
kızımmmm bende istiyorum artık yolu açmak amaa yolu benim önümü kim tıkadı bir bulsammmmmmm
sevmedim ya ben bu moduuuYaa bu modunn adıı ne biliyonmuu yeşimimmm aşaağıı tükürsemm AYAĞIMM yukarıı tükürsemm gözümm
Hödddd vurmimm o şeytanıı bacağındannnn
Kavuşş kavuşş azz onumuzdennn çekildeee bizdee onumuzuu görelimm kızımmm kaldınn tıkadınnn bi git allah aşkınaa
kuzum benim nalarım tabii ben arkadaşımıı yaa daha zor senini içinn valla o evde o yatakta onsuz günlerin geçmesi dahazorr Allah yardımcın olsunnn
sevgililereee özell evlerr açılmalıı bunee yaaa kafee köşelerindee sürünüyozzz
adamı öpsen öpemiyon tutsan tutamıyonn başlarımm bu hayatın çarkınaaa
gelsinn nikahıı bascammm
Ohhhh süpermiş yaakız çakma depük gecesi yaparızz
Anlıyon sen benim halimden caanım arkadaşımmm
Burda beni dışlıyolar evliyiim diyeeeee
yokkkk problemmm sendeee
Kaldın oradaaa ne çokmu güzelll napıyolar orda sizeee
Seni depüklerkenn çok büyük bir hazz alacammm
,kızımm senn yavuzlan yat erkek adam korur seniiisevmedim ya ben bu moduuu
Aynen yaa yalnız yatamıyooom gelin biriniz laaaa
Yeşimmmmmm
Pınarrmıı ordaaaa
aaaa bari ben hazır Apo yok evi böyle bi hayır işi için kullanayım hem ek gelir olurahahhaa nannem yanımda kızım güldürme anasını satıyımm ne güzel dedinn amaa kapılarda danger yazardı herhaldeeee
sevmedim ya ben bu moduuu
Aynen yaa yalnız yatamıyooom gelin biriniz laaaa
ahahhaa nannem yanımda kızım güldürme anasını satıyımm ne güzel dedinn amaa kapılarda danger yazardı herhaldeeee
depükle beniii zeynooo hiç acımaa bakma gözümün yaşınaaa
,kızımm senn yavuzlan yat erkek adam korur seniii
depükle beniii zeynooo hiç acımaa bakma gözümün yaşınaaa
,kızımm senn yavuzlan yat erkek adam korur seniii
Ah evet ya söylemeyi unuttum yalnız yatamıyom diye gelmiş canım tertipiimm
aaaa bari ben hazır Apo yok evi böyle bi hayır işi için kullanayım hem ek gelir olur
SANAAA ACIKMAAmıı kıızımmmm ekvatordaaa karr hayalii kurmaaa
enn acımasızzz ekşınnnn gaddarrrrr zeynebii görecennn beklee benııı
Söyle tertibini söyleyeym sana kim olduğunu gide gide ona benziyonuzz tırstımm :18::18::18:
SANAAA ACIKMAAmıı kıızımmmm ekvatordaaa karr hayalii kurmaaa
enn acımasızzz ekşınnnn gaddarrrrr zeynebii görecennn beklee benııı
Söyle tertibini söyleyeym sana kim olduğunu gide gide ona benziyonuzz tırstımm :18::18::18:
Ah evet ya söylemeyi unuttum yalnız yatamıyom diye gelmiş canım tertipiimm
aaaa bari ben hazır Apo yok evi böyle bi hayır işi için kullanayım hem ek gelir olur
Haahhaaa istee ebaşkaaa modd bulalımm ywruuu
modlardan modd beğenn
aNNeeneee de sorarsaaa annnee annee burda bir kaç
kızzz varrr sevgilii evii hayalii kuruyolarrr
Vaytt teyzemm terlikleee kovalarr vallaaa
Kızımmm napalımmm yaaaa şuu vsegililikk nee zorr zaanaaattt 15 ay bekleee sen hasrett çekkk gell kafee köşelerindee sürünn basacammm isyanııı,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?