Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay allah seni napmasın kızz
İşte o farrkk beni bağlıyo melankoliğe
Ama sanırım o fark seni de bağlıyoo canımm

Yaa bu modunn adıı ne biliyonmuu yeşimimmm aşaağıı tükürsemm AYAĞIMM yukarıı tükürsemm gözümm

Hödddd vurmimm o şeytanıı bacağındannnn

Kavuşş kavuşş azz onumuzdennn çekildeee bizdee onumuzuu görelimm kızımmm kaldınn tıkadınnn bi git allah aşkınaa

abowwww ceydoşşş küstüm len daha kavuşamam yarimee doya doya öpemeden sarılamadan ölürsemmm hortlarımmmm vallaaa seniin gerdek geceni basarımmmm

AHAAAAAA kızzzz manyakkkk gerdekkk gecesiniii nee basıyonnn can damarındann vuruyonn kızıııı uhdee kalırr içindee sonra

sorma kuzummm yaaa napcazz bizz gelincede o telaş var nereye gitsek hangi kafede otursak yemek yesek off off

Ohhhh süpermiş yaa kız çakma depük gecesi yaparızz

Anlıyon sen benim halimden caanım arkadaşımmm
Burda beni dışlıyolar evliyiim diyeeeee

kuzum benim nalarım tabii ben arkadaşımıı yaa daha zor senini içinn valla o evde o yatakta onsuz günlerin geçmesi dahazorr Allah yardımcın olsunnn

kızımmmm bende istiyorum artık yolu açmak amaa yolu benim önümü kim tıkadı bir bulsammmmmmm

sorma kuzummm yaaa napcazz bizz gelincede o telaş var nereye gitsek hangi kafede otursak yemek yesek off off

sevgililereee özell evlerr açılmalıı bunee yaaa kafee köşelerindee sürünüyozzz
adamı öpsen öpemiyon tutsan tutamıyonn başlarımm bu hayatın çarkınaaa

gelsinn nikahıı bascammm

kızımmmm bende istiyorum artık yolu açmak amaa yolu benim önümü kim tıkadı bir bulsammmmmmm

yokkkk problemmm sendeee

Kaldın oradaaa ne çokmu güzelll napıyolar orda sizeee

Seni depüklerkenn çok büyük bir hazz alacammm

sevmedim ya ben bu moduuu

kuzum benim nalarım tabii ben arkadaşımıı yaa daha zor senini içinn valla o evde o yatakta onsuz günlerin geçmesi dahazorr Allah yardımcın olsunnn

Aynen yaa yalnız yatamıyooom gelin biriniz laaaa

sevgililereee özell evlerr açılmalıı bunee yaaa kafee köşelerindee sürünüyozzz
adamı öpsen öpemiyon tutsan tutamıyonn başlarımm bu hayatın çarkınaaa

gelsinn nikahıı bascammm

ahahhaa nannem yanımda kızım güldürme anasını satıyımm ne güzel dedinn amaa kapılarda danger yazardı herhaldeeee

yokkkk problemmm sendeee

Kaldın oradaaa ne çokmu güzelll napıyolar orda sizeee

Seni depüklerkenn çok büyük bir hazz alacammm

depükle beniii zeynooo hiç acımaa bakma gözümün yaşınaaa

,kızımm senn yavuzlan yat erkek adam korur seniii

Yeşimmmmmm

Pınarrmıı ordaaaa

Ah evet ya söylemeyi unuttum yalnız yatamıyom diye gelmiş canım tertipiimm

ahahhaa nannem yanımda kızım güldürme anasını satıyımm ne güzel dedinn amaa kapılarda danger yazardı herhaldeeee
aaaa bari ben hazır Apo yok evi böyle bi hayır işi için kullanayım hem ek gelir olur

Haahhaaa istee ebaşkaaa modd bulalımm ywruuu

modlardan modd beğenn

aNNeeneee de sorarsaaa annnee annee burda bir kaç
kızzz varrr sevgilii evii hayalii kuruyolarrr

Vaytt teyzemm terlikleee kovalarr vallaaa

Kızımmm napalımmm yaaaa şuu vsegililikk nee zorr zaanaaattt 15 ay bekleee sen hasrett çekkk gell kafee köşelerindee sürünn basacammm isyanııı ,,

depükle beniii zeynooo hiç acımaa bakma gözümün yaşınaaa

,kızımm senn yavuzlan yat erkek adam korur seniii

SANAAA ACIKMAAmıı kıızımmmm ekvatordaaa karr hayalii kurmaaa

enn acımasızzz ekşınnnn gaddarrrrr zeynebii görecennn beklee benııı

aaaa bari ben hazır Apo yok evi böyle bi hayır işi için kullanayım hem ek gelir olur

Söyle tertibini söyleyeym sana kim olduğunu gide gide ona benziyonuzz tırstımm :18::18::18:

ben anlamadım bacılar pınar yeşimdemi bu geceee :44:

Valla siz gidince buraları düşünemiyom hee bşz gözyaşlarımızla triplerimizle yıkarız buraalarııı
Sizde arada gelir teselli verip askerlerinize koşarsınızzz

ahahahaaaaa kuzumm yaaa ne büyük sevaba girersinn oradaa yeni ayşelerin fatmaların tohumu yeşerirken töbe töbee böyle bir fikir hiç hayra alamet değil zeynooo kafelere devammm

aahahaha valla zor zanaat kuzumm vay anasını bekle sev özle ama bir kafe köşesinde otur kır dizinii ee aşkım dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…