telefondaydım kuzum..
ooooooooooooooooo sayfalar akmışşşşşşşşşşşşşşş ne bu muhabbet yaw yaseminle ceyda naptılar yawwwwwwwww
aaaaaaaaaa köpekmi saldırmış pınaraa ben duymadımm
ne didimmmm
allah seni bildigi yapsın tertibim dedim bağrıma bastım bana yaptıgına bak yaaaaaaaaaaaaaaacam actım sana caaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm söyle bakıyımm neymiş numaraaaaaaaaaaaaaaam
Yahu pınarın başına biişi mi geldi geçen gün köpek saldırdıydı bugun de kurtlar mı yedi kızı
anammm t. coşkuna çevirdnizz lann biziii
allah seni bildigi yapsın tertibim dedim bağrıma bastım bana yaptıgına bak yaaaaaaaaaaaaaaacam actım sana caaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm söyle bakıyımm neymiş numaraaaaaaaaaaaaaaam
yıkıll yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızım sana nutellayı nasııl yedigimi anlatırsaaamm bayılırsınnn geberirsinnnnnnnnnnnnnnnnnbence suss daha fazla konuşmaaa
Heee hemde apartmanda kolunu ısırmış hafiftenn. ama bişi olmamış
ne diyonn laa ortalığı karıştıran sensinn anaa budaa
Çokk üstüüü kapalıı olduu yasemin yemin edeerim anlamadılar
kızımm sen bizee laff dicenee ceydaaayaa kız sanaa o attı lafıı ortayaa yasem.n aban yüzünü göstermiyo başka taraflarını gösteriyo dedi
ne anlayalımm yanii şimdi biz sen soylee
içimmi fesatt
ne diyonn laa ortalığı karıştıran sensinn anaa budaa
Çokk üstüüü kapalıı olduu yasemin yemin edeerim anlamadılar
kızımm sen bizee laff dicenee ceydaaayaa kız sanaa o attı lafıı ortayaa yasem.n aban yüzünü göstermiyo başka taraflarını gösteriyo dedi
ne anlayalımm yanii şimdi biz sen soylee
içimmi fesatt
geçmşiii oku kuzummmm okuki gülmekten ye4relere yattt bak görr yasmin ceyda ve nutella üçlüsünüüüüü
geçmşiii oku kuzummmm okuki gülmekten ye4relere yattt bak görr yasmin ceyda ve nutella üçlüsünüüüüü
Heee hemde apartmanda kolunu ısırmış hafiftenn. ama bişi olmamış
Sanırım hayatımın geri kalanında nutella yiyemeyeceğim.
Gerçi bizim de puding fantezilerimiz vardıı
Neyse ya bu konunun gidişati hiç iyi değil
telefondaydım kuzum..
ooooooooooooooooo sayfalar akmışşşşşşşşşşşşşşş ne bu muhabbet yaw yaseminle ceyda naptılar yawwwwwwwww
koptummmmm atıığım kahkahayı duymalıydın tutmadım daha fazla içimdeeeee he suçuuu neee kızlarr yeterin artık alet etmeyin nutellayı kötü emellerinizeee
yeşim şimdi çıkıcak olmasaydımm çekecğein vardı zeynoo bu konuyu irdele anacımm puding fantazisi nasıl oluyormuş ki aceppppp
buseeee sendee bizdensinnn BAKKK CEYDAA BUSEE BİLEE DIŞARDANN OKUDUU ODAAA ANLAMIYOO NAPTINIZZ SİZZ AÇIKLAYINJN YOKSAA AVALLAA BENN YAZACAMM BURAYA Bİ FANTAZİİİ
la dahaa nutellaaa yiyemicemmm maf ettinizzz kocaaa çıkolatayııı
ayy ümrannnnsen bilmiyonnn ben bunu aradımm diyokii bana akaşıkk kaşık nutellaa yiyommmm ne demek istedii acabaa
durr lann şimdii çaktımmbuu nutellalı sapıkk olmuş başımızaaa haberimizz yok
kızzz pudingg akışkan olurrrr nutella tammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?