Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

telefondaydım kuzum..

ooooooooooooooooo sayfalar akmışşşşşşşşşşşşşşş ne bu muhabbet yaw yaseminle ceyda naptılar yawwwwwwwww

geçmşiii oku kuzummmm okuki gülmekten ye4relere yattt bak görr yasmin ceyda ve nutella üçlüsünüüüüü

Yahu pınarın başına biişi mi geldi geçen gün köpek saldırdıydı bugun de kurtlar mı yedi kızı

kesinn bişlee olduu bugun ayrı bi modla gelebilir

anammm t. coşkuna çevirdnizz lann biziii

kızımmm sizz o intibayıı oluşturdunuzz suçumuzz yok vallaa

laa suss sapıkk senii

manyakkk hep sen karıştırdın ortalığııı nutellayı helannn olumm bu temel çabuk gelsinn dahaa kaç ay varr geridee zapdemeyiz senii

Heee hemde apartmanda kolunu ısırmış hafiftenn. ama bişi olmamış

geçmiş olsun pınaraa valla üzüldümm

kızlar ben eartık çıkıyorum yavaştan başında birr saftirik çık çık diyip duruyorr görüşrüzz hatunnlarrrrr

Sanırım hayatımın geri kalanında nutella yiyemeyeceğim.

Gerçi bizim de puding fantezilerimiz vardıı
Neyse ya bu konunun gidişati hiç iyi değil

söyleyekmii ceydaaaaaaa

geçmşiii oku kuzummmm okuki gülmekten ye4relere yattt bak görr yasmin ceyda ve nutella üçlüsünüüüüü

kızımm yaa ben başka bi tarafını gösteriyo demedimki lan göster desem göstercek dedimm
hem biz sizle cam açarızzzzzzz görüşürüzz o zamannnnnnnnnnnnnnn

Sanırım hayatımın geri kalanında nutella yiyemeyeceğim.

Gerçi bizim de puding fantezilerimiz vardıı
Neyse ya bu konunun gidişati hiç iyi değil

yeşim şimdi çıkıcak olmasaydımm çekecğein vardı zeynoo bu konuyu irdele anacımm puding fantazisi nasıl oluyormuş ki aceppppp

telefondaydım kuzum..

ooooooooooooooooo sayfalar akmışşşşşşşşşşşşşşş ne bu muhabbet yaw yaseminle ceyda naptılar yawwwwwwwww

buseeee sendee bizdensinnn BAKKK CEYDAA BUSEE BİLEE DIŞARDANN OKUDUU ODAAA ANLAMIYOO NAPTINIZZ SİZZ AÇIKLAYINJN YOKSAA AVALLAA BENN YAZACAMM BURAYA Bİ FANTAZİİİ

koptummmmm atıığım kahkahayı duymalıydın tutmadım daha fazla içimdeeeee he suçuuu neee kızlarr yeterin artık alet etmeyin nutellayı kötü emellerinizeee

la dahaa nutellaaa yiyemicemmm maf ettinizzz kocaaa çıkolatayııı

ayy ümrannnn sen bilmiyonnn ben bunu aradımm diyokii bana akaşıkk kaşık nutellaa yiyommmm ne demek istedii acabaa

durr lann şimdii çaktımm buu nutellalı sapıkk olmuş başımızaaa haberimizz yok

kaşıkk kaşıkk nutllaaa olayına koptummm yazamıyorummmmm glmektenn

Kızlarrr bişeyii unutyonuzzz burasııı babamızın çiftliğii facee yada msnn diillll ban yersekk bu nutelladann sonraa şaşırmayon emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…