lan benimmm pc çok yavaş yetişemiyorum size yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağlıcam şimmmmdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepinize sapıklık yapacam bigüüünnnnn zaten geçen yaseminle ümrana ilk mesaj attmda apçe herifler kimsin diye geri döndüler bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lan benimmm pc çok yavaş yetişemiyorum size yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağlıcam şimmmmdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepinize sapıklık yapacam bigüüünnnnn zaten geçen yaseminle ümrana ilk mesaj attmda apçe herifler kimsin diye geri döndüler bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahaaaaa ben bunu sonradan anladımmm laa ne demek istediğin, beynım durdu yaz yazzlan benimmm pc çok yavaş yetişemiyorum size yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağlıcam şimmmmdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ahahaah aynenn ceydoş laf dinler dimi kuzusuuu
ahahahaha apoya bakk sennnbenimkideee kıskanıyorr anlatıyorumm bazennnn
acayıppppp gösteriiyooo ama duyurmuyoo çok fataziii bir kızz
ahhaha zzeynooo günah bizden gitti annemmm bunlarr zatenn nutelladan girmişlerdir muhabbete söylemedii demeeeee
Valla ya gerçi bende çok merak ederdim erkekler kulubu olsa muhabbetleri hatta ben zorla şifreyi öğrenip girip okurdum.
Allahtan aşkım o kadar müdaheleci değil
Hoşbulduk canım maşallah ne kalabalık böyle burası
Hoşbuldukk canımm
Hoşbuldukk canımm
Hoşbulduk zeynommm
ahhaha zzeynooo günah bizden gitti annemmm bunlarr zatenn nutelladan girmişlerdir muhabbete söylemedii demeeeee
yaa adım şeye çıkmış allah sizin belanızı vermeye emiii
kızım sizin içiniz fesat beee içiniz fesatt ne diyim artık sizeeee
bizz tertibimlee bi ekşın yaşadıkk siz nee diyonuzz beee
çatlayın ordaa ohh ohh yandannnn ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çatlayın ordaa ohh ohh yandannnn ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
vayyy nutellayaaa kadarr gitmişlersseee iş vahimmmm
getirinn şunların askerleriniii çoluk çocuğaa kötü ornekk oluyolarrr
ahahaaa kuzumm temelin işi zorr beaaa
sana bii itiraftaa buluncammmm arkadaşımmm canımmm tertibimmm
ohh çok gülüyorumm kızımm kendime geldimm yaaaaaaa kimsin dicem tabiii
ahaaaaa ben bunu sonradan anladımmm laa ne demek istediğin, beynım durdu yaz yazz: vatyyyyy bak senn şunlaraa ben yapmam yaptımmı aslaa yapmadım gel aplanaa :ÇD
acayıppppp gösteriiyooo ama duyurmuyoo çok fataziii bir kızz
naberrr canımm nasılsınnn görüşmeyelii
naberrr canımm nasılsınnn görüşmeyelii
ahahaa kırıldım gülmektennn biz uyardık anacımm artıkkk bilmiyorumm zeyno ceydoşla aramıza güvenlik şeridi çekelim en az 5 mt birde alarm sistemi neolur ne olmaz anacımmm
harbii getirinnn yaaa şu dünyaa nimetlerinden bizde tadakk birazzz
zorrr vallaaa zorrrtemelll abimizeee bol bol dua ediyomm burdann
Kızımmm amanyakkk sen demedinmiii yaseminn yuzunuu göstermiyoo başkaa taraflarıonı gösteriyoo diyennn manyakk biz bişimii yaptık ÜMRANNNN sen söylee bişimii yaptıkı yooo
hepp sizzzz bizim içimiz fesatt diil sen adam gibi anlattında bizmi kötü düşünüdkk heççç
kızımm saçmalamaa ya Allah muhafazaaa öyle birşeyin olma ihtimalini düşünmek bile kötüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?