Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne dicen laaaayynnn

ay bide utanmadan gülüyorummm diyorrrr yaaaaaaaaaaaaaa tirbiyisizizzzzzzzzzzzzzzz

yapmadın yapmadınnnn yapmassındaaaa yapmassın demii laaaaa

ceydoşşşşşşşşş gülüyorummm çok güşüyorum hemde kardeşim diyor ağlıyonm u duymasınlar diye tutuyorum kendimi ahaha

ahahaahaa iki koruma az bunlar iki kişiii zatii onlarıda baştan çıkarırlarsa kuzumm aboww naparızz bizzz

ne dicen laaaayynnn

ay bide utanmadan gülüyorummm diyorrrr yaaaaaaaaaaaaaa tirbiyisizizzzzzzzzzzzzzzz

yapmadın yapmadınnnn yapmassındaaaa yapmassın demii laaaaa

yapmammm yapmammdaa olumm şu nutellaaa işinden vazgeçin lann

off off offf zeynoooooo çatlıcamm artıkk gülmektenn anacım yaaa nutellayı nasıl yediniz kızlar itiraf edinnn ::

ben çatladımm artık seslidee gülemiyom millet yanımdaa patlıcamm şimdiii

kızımm bunlarr fenaaa yaa biz bu zamanaa kadarr ne açakamdıkk bunlarııı

anlatın laa mutellayıı ne hacett yedinizx güzelmiydii baree

İyi canım ne olsun aynı hayırdır burası kaynıyor.
Dayanın azıcık askerleriniz gelsin yahu

Nolduu bilmiyorum gece gece bizee ama hep o ceydaa bozduu bizi

eceeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bi akıllı sen kaldınnnnnnn kuzumm yaa kurtar beni bu delilerin arasındannnn
bugün büş bakırköyeee gittiydii gezmeyeee keşke sizide hastaneye yollasaydımm onlaaaaaa

Hahaaa biraz özncee aşağıdaaa erkekelr olabilir diyen hatun sizmiydinizzz

nimetlerii olayınaaa girmişizzz

tabiii tabii ama bunun normall olanıı varrr askerleinizii bekleyinn

şimdii ama istesemm açık açıkda söylerdimm ama bak anlamsınlarr terbiyeleri bozulmasın dye üstü kpalı şekildee söyledimm minnaktırlarr belkii gıı ne anlasınlarr nimettennn

karnımm ağrıyorrr karnımmm yeter artık anlatında kurtulalımmmmm nutellanın ne günahı vardıııı

Aa ceyda demek hayır bide yeni gönderdir bu kız hadi biz olsak neyse

temell abimizee saygılarrr yok kuuzumm biz napcaz kii bunlarrr sapıtmışş vallahhh billahh

ahahaahaa iki koruma az bunlar iki kişiii zatii onlarıda baştan çıkarırlarsa kuzumm aboww naparızz bizzz

bİZİMM gibii namusluuu nutella nedir bilmeyennn nasıll oldudaaa abunlarla akyanşatıkk

helee elebaşlarıı ceydaaa amanannn dikkatt derimm başkaa bişe edememm

bu hızlaaa zatenn 100 tanee getirsemm banamısın demezlerr

Yahu pınarın başına biişi mi geldi geçen gün köpek saldırdıydı bugun de kurtlar mı yedi kızı

bugün büş bakırköyeee gittiydii gezmeyeee keşke sizide hastaneye yollasaydımm onlaaaaaa

ahaahahaaa satt hemen satt

şimdii ama istesemm açık açıkda söylerdimm ama bak anlamsınlarr terbiyeleri bozulmasın dye üstü kpalı şekildee söyledimm minnaktırlarr belkii gıı ne anlasınlarr nimettennn

zeynoooooooooooooo duydun dimiii sende duydunn bak ne dediiiii

karnımm ağrıyorrr karnımmm yeter artık anlatında kurtulalımmmmm nutellanın ne günahı vardıııı

nutellanın suçu ne 60:

Aa ceyda demek hayır bide yeni gönderdir bu kız hadi biz olsak neyse

Sormaaa ecemm yaa bunlarıı 11. ayın sonundaa düşünemiyorumm artıı burdaa kimse kalamz bunlar yüzünden

ahahaaaaaaaaaa nutella neki nasıl bişrey ceydoşşşş

benn senn numaranıı hala kaydetmedimm hep diyom brazdan kaydederim dyee unutuyorumm amaa ezberledimmm

allah seni bildigi yapsın tertibim dedim bağrıma bastım bana yaptıgına bak yaaaaaaaaaaaaaaa cam actım sana caaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm söyle bakıyımm neymiş numaraaaaaaaaaaaaaaam

ceydoşşşşşşşşş gülüyorummm çok güşüyorum hemde kardeşim diyor ağlıyonm u duymasınlar diye tutuyorum kendimi ahaha

yıkıll yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızım sana nutellayı nasııl yedigimi anlatırsaaamm bayılırsınnn geberirsinnnnnnnnnnnnnnnnn bence suss daha fazla konuşmaaa

evet evet benide araaa kızımm yaaa konuşcak kimsem yok ablaa çok hızlı akıyor sohbet valla kızlarr ama siz yavaşsınız tyutun ucundan yeşim buse yasminn hadi anacımmm

telefondaydım kuzum..

ooooooooooooooooo sayfalar akmışşşşşşşşşşşşşşş ne bu muhabbet yaw yaseminle ceyda naptılar yawwwwwwwww

nutellanın suçu ne 60:

Sormaaa ecemm yaa bunlarıı 11. ayın sonundaa düşünemiyorumm artıı burdaa kimse kalamz bunlar yüzünden

koptummmmm atıığım kahkahayı duymalıydın tutmadım daha fazla içimdeeeee he suçuuu neee kızlarr yeterin artık alet etmeyin nutellayı kötü emellerinizeee

ne diyonn laa ortalığı karıştıran sensinn anaa budaa

Çokk üstüüü kapalıı olduu yasemin yemin edeerim anlamadılar

kızımm sen bizee laff dicenee ceydaaayaa kız sanaa o attı lafıı ortayaa yasem.n aban yüzünü göstermiyo başka taraflarını gösteriyo dedi

ne anlayalımm yanii şimdi biz sen soylee

içimmi fesatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…