evet bitiyo çok şükür, elimden geldiği kadar hepsine moral vermeye çalışıyorum zaten benim bişey söylememe gerek yok yaa görüyolar işte ben bugünlere direk gelmedim, bi sürü de kavuşturduğumuz oluyo, moral ortada:90: :81:
evet canımm biri gidiyor diğeri başlıyor bu topik hiç bol kalmıycak sanırım..allah herkesi kavuştursun ne diyelim..düğün fotolarını isteriz :)söz ver
ay bugün pek bi soğuk buralar yaaa üşüdüm sankiiiii :97:evet canımm biri gidiyor diğeri başlıyor bu topik hiç bol kalmıycak sanırım..allah herkesi kavuştursun ne diyelim..düğün fotolarını isteriz :)söz ver
olsun yinede şükredin.aynı evdesiniz kocanız olmuş20 günü çok iyi değsınırlı falanerlendirin.onun birazcık pskolojisi değişmiştir yaptıklarını sakın üstüne alınmayınız...sadece keyfini çıkarın derim benn ..
nuliiiiii$ :80: Naber fistiiim
aaa o ne bicim sey ya hic olurmu öyle
cok kötü olmus ya arkadasinin öyle demesi
bakalım cnm nasıl olcak ben bıraz sabırsızımdır o sınırlı davranırsa ben altan alamam fazla oyle bı yapım var ama cooook ozledım tenının kokusunu gelsın ona sımsıkı sarılcam :97::97:
evet canımm biri gidiyor diğeri başlıyor bu topik hiç bol kalmıycak sanırım..allah herkesi kavuştursun ne diyelim..düğün fotolarını isteriz :)söz ver
eveeet diğer topik 100000 oldu da buraya geldik baksana maaşallahımız var, gitgide kalabalıklaşıyoruz, sayfalar takır takır atıyo
gönderirim size söz, hele bi düğün zamanı belli olsun düğünü yapalım da :86:
nasılsın eminecim malesef oldu yani off alllahım nasıl sinirlerim bozuk ya
zeynelim o günde geliek sadece sabret tatlım gerçekten hepimiz o günleri yaşadık gördük kavuştuk bak ben 1 ay konuştuğum insanı bekledim düşünebiliyor musun ama o senin eşin ve sürekli beraber olucazksınız mutlu olmalıısn canım bence
eveeet diğer topik 100000 oldu da buraya geldik baksana maaşallahımız var, gitgide kalabalıklaşıyoruz, sayfalar takır takır atıyo
gönderirim size söz, hele bi düğün zamanı belli olsun düğünü yapalım da :86:
sözü aldım ona göreçeyizleri hazırla sen şimdiden.benim bile nişan yok ama dikkatimi çekiyo çeyiz eşyaları falan.geçen çok beğendiğim birşeyler oldu sevdalımı hayal ederek aldım kaldırdım ne güzel duygular ya :87:
iim tatlim ben , te$ekkür ederim
canim ben forumda ismimi kullanmiyorum
ah arkada$inin böyle yapmasi da cok sinir bozucu yabu durumdan rahatsiz oldugunu güzelce belirt in$. kötü sonuclanmaz canim
sölenmicek şey kesinlikle yani dedim naptı sen yok yok annem sölemz zaten annesi biliyor mu diye sordu bend eyok dedim dedi he ii o zaman ağzımdan kaçırmıyım demiş hey allahım ya
ağzım bir kere yandıydı keşke aracı olmasaydım bende sevmem ama işte sevgilimdir arkadaşıdır dedim başıma dert aldım işte
biz iyiyiz ona söledim bunu daha ilk günden mi dedi oda çok şaşırdı ya zaten annen biliyor dedi bende annemin bilmesi değil kadından duyması kötü olucak dedim aman duyarlarsa duysunlar korkma bu kadar zaten sonunda herkes bilmicek mi dedi ayy bilmiyorum canım çok şükür bu aralar iyiyiz sorunumuz yok bakalım.
hımm pardon canım ya bilmiyordum
ayy inşa.leydim ya çok kötü bişey gerçekten beni düşünmeden bana sormadan nasıl söylüyebiliyor
sözü aldım ona göreçeyizleri hazırla sen şimdiden.benim bile nişan yok ama dikkatimi çekiyo çeyiz eşyaları falan.geçen çok beğendiğim birşeyler oldu sevdalımı hayal ederek aldım kaldırdım ne güzel duygular ya :87:
alıyorum canım alıyorum askere gönderdigimden beri başladım ufak ufak, yani 1 senedir, tabii eksikler bitmiyo ama olur nasolsa yavaş yavaş :76:
al tabii yaa bişeyi görüp beğenince almak lazım sorna bulamıyosun çok pişman oluyosun ama bazen de aldıgından dahagüzel bişeye rastlıyosun keşke almasaymışım diyebiliyosun :97:
haklısınız sizde şimdi beklediniz okadar ilgi istersiniz ama erkekler biraz farklı olabiliyorlar zaman zaman.neyse bunları düşünmeyin tadını çıkarın...keşke bizlerde sizin gibi şanslı olup askerlerimiz izine geldiginde aynı evde olabilseydik...:85:
alıyorum canım alıyorum askere gönderdigimden beri başladım ufak ufak, yani 1 senedir, tabii eksikler bitmiyo ama olur nasolsa yavaş yavaş :76:
al tabii yaa bişeyi görüp beğenince almak lazım sorna bulamıyosun çok pişman oluyosun ama bazen de aldıgından dahagüzel bişeye rastlıyosun keşke almasaymışım diyebiliyosun :97:
ay evet sorma canım ya..alıyosun mesela iki sene sonra evlenceksin diyelim ozaman çok daha güzelleri oluyor onuda almak istiyorsun.insanoğlu işte gözümüz doymuyor hiçbizaman.
aman modaya ayak uyduramayız ya hep gözümmüze hoş gelen şeyi alalım biz nasıl olsa biz kullancaz..
eksikler bitmiyor doğru söylüosun ufak tefek herşey alınması gerekiyor.
selamm kızlarrrrrr
browni ıntense yedim üstünede maximus yiyorum birazdan bukadar enerjiyle uçarımm tutunun kıyruumaaaaaaaaa
ay evet sorma canım ya..alıyosun mesela iki sene sonra evlenceksin diyelim ozaman çok daha güzelleri oluyor onuda almak istiyorsun.insanoğlu işte gözümüz doymuyor hiçbizaman.
aman modaya ayak uyduramayız ya hep gözümmüze hoş gelen şeyi alalım biz nasıl olsa biz kullancaz..
eksikler bitmiyor doğru söylüosun ufak tefek herşey alınması gerekiyor.
evet aynen öyle sürekli yeni modelleri çıkıyo herşeyin o yüzden az öz almak lazım ev kurmadan önce, eksikler ev kurunca tamamlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?