Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bakalım cnm nasıl olcak ben bıraz sabırsızımdır o sınırlı davranırsa ben altan alamam fazla oyle bı yapım var ama cooook ozledım tenının kokusunu gelsın ona sımsıkı sarılcam :97::97:

nuliiiiii$ :80: Naber fistiiim

aaa o ne bicim sey ya hic olurmu öyle
cok kötü olmus ya arkadasinin öyle demesi

nasılsın eminecim malesef oldu yani off alllahım nasıl sinirlerim bozuk ya

zeynelim o günde geliek sadece sabret tatlım gerçekten hepimiz o günleri yaşadık gördük kavuştuk bak ben 1 ay konuştuğum insanı bekledim düşünebiliyor musun ama o senin eşin ve sürekli beraber olucazksınız mutlu olmalıısn canım bence

bakalım cnm nasıl olcak ben bıraz sabırsızımdır o sınırlı davranırsa ben altan alamam fazla oyle bı yapım var ama cooook ozledım tenının kokusunu gelsın ona sımsıkı sarılcam :97::97:

haklısınız sizde şimdi beklediniz okadar ilgi istersiniz ama erkekler biraz farklı olabiliyorlar zaman zaman.neyse bunları düşünmeyin tadını çıkarın...keşke bizlerde sizin gibi şanslı olup askerlerimiz izine geldiginde aynı evde olabilseydik...:85:

KARANLIKTAN AYDINLIĞA
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
**(....460_230....)**

...242 nefesim...

...252 saysaybitmiyor...

...279 kelebek1238...

...284 choqşeqer...

...289 qizz...

...290 thetis...

...290 siyahincim...

...290 miracle07...

...290 wbluebluew...

...290 tepkiselmi...

...292 melegim...

...292 Queen...

...294 rcd...

…318 xdurux…

...334 pissy...

...334 lady_cici...

...335 zeynelim...

…400 cagla22…

…400 mmeerraall…

…401 sevgilim_benim…

…402 _kvsr_...

…402 umursuna…

…402 mesutugba…

...402 pembe_ojem...

umutla mehtaP bekLeyenLer

mmeerraall===>07
_kvsr_===>07
nefesim===>08
cagla22===>09
mesutugba===>09
wbluebluew===>47

...HERŞEY VATAN İÇİN...

BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

iim tatlim ben , te$ekkür ederim
canim ben forumda ismimi kullanmiyorum
ah arkada$inin böyle yapmasi da cok sinir bozucu ya bu durumdan rahatsiz oldugunu güzelce belirt in$. kötü sonuclanmaz canim

iim tatlim ben , te$ekkür ederim
canim ben forumda ismimi kullanmiyorum
ah arkada$inin böyle yapmasi da cok sinir bozucu ya bu durumdan rahatsiz oldugunu güzelce belirt in$. kötü sonuclanmaz canim

hımm pardon canım ya bilmiyordum

ayy inşa.leydim ya çok kötü bişey gerçekten beni düşünmeden bana sormadan nasıl söylüyebiliyor

canım geç kaldım ya..okudum yazını ...evet çok kötü yapmış arkadaşın ama ilgilenme sen boşver demiş daha üzülmekle bişe olmaz.sen kendini çok yıpratma kardeşim.seviyorum seni ben kıyamam askerdeyken okadar üzülüyodun:85::85::85:
aglarım bak bende senle..üzülmek yok.bak çok şükür iyi gidiyormuşsunuz zatenaşkınla.daha ne deli kız herşeyi takıp üzülüyosun resimlerinizide gördüm muhteşemsiniz.allah ayırmasın.

hımm pardon canım ya bilmiyordum

ayy inşa.leydim ya çok kötü bişey gerçekten beni düşünmeden bana sormadan nasıl söylüyebiliyor

yok tatlim önemli degil , bilemezsin sonucta söyledim sadece

evet nefret ederim canim öyle $eylerden , kac kez arkada$larla tarti$mi$tim bu yüzden , sonucta bi ili$ki gizli ya$aniyosa ki o sirri da tutmak gerekir ah in$allah tekrarlamaz

oda olur ınsallah guzelım :83:

selamm kızlarrrrrr

browni ıntense yedim üstünede maximus yiyorum birazdan bukadar enerjiyle uçarımm tutunun kıyruumaaaaaaaaa

afiyet olsun da maaşallah canıııım yanmadın mı yaaa hem brownie intense hem maximus öldürür adamı bayılıyorum ben de brownie intense'e yaaaa süper bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…