Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selam canııım ben varıım, o gün konuşamadık, naber nasılsın?

aynen susuum yaaa deliricem artık bitsin :84:

off flowerım eskıler dıyolardı hep safak azaldıkca ıyıce sıkıstırmaya başlıyo diye gerçekten öyle :84:insana iyice fenalık geliyo artık..bitsin bitsin bitsin:84::84:

ben sıkıntıdan patlıcam ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmm

herkse merhabaaaa :)

ben gördüm ben selam nurancım tanıştıgıma memnun oldm ben emoş.eski asker yolu bekleyenlerdenim.kavuşalı 6 ay oldu.canım
ben tanıyorrum seni

yani daha önce gelmiştin askerime kavuştum demiştin

bizi teselli etmiştin

herkse merhabaaaa :)

aaa ben yeni geldim vee gördüm :93:

merhaba canım hoşgeldinn :79:

neden ama canım ya bi sakin ol karamsar düşünürsen hep böle mutsuz olursun...bukadar takma herşey olacağına varıyor.

çok karamsarım dimi sevgilimde diyor takma herşeyi bu kadar diyor.
ya canım sevgilimin arkadaşı bizim gibi sevgili olmak istiyormuş benim aklımda bir arkadaşım vardı ama sölemek istemiyordum ona ailesi felan çok dedikoducu annem felan istemez görüşmemi
sonra ben yinede sevgilime söledim dün kızla konuşmuş çocuk felan.çocuk kızı sürekli arayınca bu sefer kızın annesi kim arıyo diye sormuş arkadaşımda pat diye ssölemiş ama söledikleri;anne burcunun sevgilisinin arkadaşı varmış beni ona sölemişler o arıyo demiş yahu sölenecek şey mi bu off ya canım sıkkın bu yüzden canım
anneside demiş burcunun annesi biliyo mu diye arkadaşımda yok demiş hee ii o zaman ağzımdan kaçırmıyım demiş ya olucak şey mi bu şimdi daha ilk günden konuştuğun insanı sen nasıl sölersin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…