selam kızlar sohbet etcek kimse varmı
:84::84:bitsin artık yaa acayip sıkıldım
plakalara gelmek ıstıyorum
Sohbet ederiz tabi cnm burda sohbetten bol bişiy yokselam kızlar sohbet etcek kimse varmı
bende bende bende yaaaaa:84::84:bitsin artık yaa acayip sıkıldım
plakalara gelmek ıstıyorum
var tabıkı olmazmııı:92::92:
Selam canııım ben varıım, o gün konuşamadık, naber nasılsın?
selam canım.iyim canım ne olsun sen nasılsın nasıl gidiyor.gün gün azalıyor şafagınız.kaç kaldı ..
:84:
Sohbet ederiz tabi cnm burda sohbetten bol bişiy yok
:)sanada selamtatlım cumanız mübarek olsun hanımlar.ya bu çoklu alıntıyı nasıl yapıoduk unutmuşum
aynen susuum yaaa deliricem artık bitsin:84:
kimse beni görmedi:95:
slm canım.nasılsın susum doğum günün kutlu olsun .geçmişte olsa nice mutlu aşkınla uzun yıllara
selam canım.iyim canım ne olsun sen nasılsın nasıl gidiyor.gün gün azalıyor şafagınız.kaç kaldı ..
iyilik canım nolsun yaa darallar basıyo gün geliyo, gün geliyo azalıyo bitti diye sevinç basıyo heyecan basıyo.. öyle böyle geçiyo günler:) şafağımız 86:86:
:123: 98 98 98 :123:
diddddooooommmm
kimse beni görmedi:95:
aaa ben yeni geldim vee gördüm :93:
off flowerım eskıler dıyolardı hep safak azaldıkca ıyıce sıkıstırmaya başlıyo diye gerçekten öyle :84:insana iyice fenalık geliyo artık..bitsin bitsin bitsin:84::84:
evet ben de aynı şeyi düşündüm geçen gün yaa her şafağı azalan derdi siz asıl 100lerden sonra görün diye ben inanmazdım ne güzel işte az kalıyo derdim ama asıl sorun zamanın geçmemesi falan değil, zaman geçiyo çok şükür günler bitiyo amaaa geçen gün sayısı arttıkça özlem arttıkça delleniyoruz bi yandan da heyecan basıyo gelecekleri günü düşündükçe :86::81:
bende $a$irdim yaa :90:hahahaaaa
cicimmee incimm demişimmm :76:
ben sıkıntıdan patlıcam ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
ben tanıyorrum seniben gördüm benselam nurancım tanıştıgıma memnun oldm ben emoş.eski asker yolu bekleyenlerdenim.kavuşalı 6 ay oldu.canım
herkse merhabaaaa :)
aaa ben yeni geldim vee gördüm :93:
bende $a$irdim yaa :90:
kizlar kusuruma bakmayin bi$e yazan oldugunda her zaman takip edemiyorum derse kactigimdan
incimm sabah kusura bakma sende fistiiimögretmen gelmi$ti kactim bende
iyilik canım nolsun yaa darallar basıyo gün geliyo, gün geliyo azalıyo bitti diye sevinç basıyo heyecan basıyo.. öyle böyle geçiyo günler:) şafağımız 86:86:
ay bilirim canım ya çok karışık duygulardır...aman nazar değmesin ya çok az kalmış göz açıp kapayıncaya kadar geçicektir.inşallah.sorada düğünçatlatırsın bizi burda bak buraya yazıyorum
neden ama canım ya bi sakin ol karamsar düşünürsen hep böle mutsuz olursun...bukadar takma herşey olacağına varıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?