iyilik canım nolsun yaa darallar basıyo gün geliyo, gün geliyo azalıyo bitti diye sevinç basıyo heyecan basıyo.. öyle böyle geçiyo günler:) şafağımız 86:86:
ay bilirim canım ya çok karışık duygulardır...aman nazar değmesin ya çok az kalmış göz açıp kapayıncaya kadar geçicektir.inşallah.sorada düğünçatlatırsın bizi burda bak buraya yazıyorum
inşallah yaa geçsin de şu günler hele bi gelsin sağlıklı bi şekilde nişanlım sonrası allah kerim, yavaş yavaş olucak bişeyler kısmetse :81:
ben tanıyorrum seni
yani daha önce gelmiştin askerime kavuştum demiştin
bizi teselli etmiştin
öylemi evet bi ara buraya olumlu şeyler yazmıştım kızlar moral bulsun diye ama okadar çok kişi varki hatırlayamıyorum ben ya..kusuruma bakma tatlım .....
öylemi evet bi ara buraya olumlu şeyler yazmıştım kızlar moral bulsun diye ama okadar çok kişi varki hatırlayamıyorum ben ya..kusuruma bakma tatlım .....
çok karamsarım dimi sevgilimde diyor takma herşeyi bu kadar diyor.
ya canım sevgilimin arkadaşı bizim gibi sevgili olmak istiyormuş benim aklımda bir arkadaşım vardı ama sölemek istemiyordum ona ailesi felan çok dedikoducu annem felan istemez görüşmemi
sonra ben yinede sevgilime söledim dün kızla konuşmuş çocuk felan.çocuk kızı sürekli arayınca bu sefer kızın annesi kim arıyo diye sormuş arkadaşımda pat diye ssölemiş ama söledikleri;anne burcunun sevgilisinin arkadaşı varmış beni ona sölemişler o arıyo demiş yahu sölenecek şey mi bu off ya canım sıkkın bu yüzden canım
kızlar fonumu cektırdım makyajımı yaptım parfumude sıktıma askımın gelmesını beklıorum son saatler artık
aaa olurmu ne kusuruu canım
gerçekten moral olmuştu yazdıkların :78:
kızlar fonumu cektırdım makyajımı yaptım parfumude sıktıma askımın gelmesını beklıorum son saatler artık
ohh ohhh ne güzell bekle bakalım zilin çalmasını sabırsızlıkla bekliyorsundur şimdi:)
inşallah yaa geçsin de şu günler hele bi gelsin sağlıklı bi şekilde nişanlım sonrası allah kerim, yavaş yavaş olucak bişeyler kısmetse :81:
kısmette varsa canım herşey yolunda gidiyor.allahtan hayırlısını isteyelim.bişeyin kalmamış senin bak burda bissürü torun var dedelik yapta moral ver kızlara
ooo süperr
şimdiden gözün aydın diyelim ozamn
aaa öylemi..:18: densizlik etmiş arkadaşın ya söylenecek şeymi..hiç sevmem böyle insanları...boşver canım hiç üzülme sen .hiç yüzme verme samimi olma öyle insanlar dert getirir insanın başına...kimseye aracı olmuycaksın aslında sonunda sen zararlı çıkıyosun ya.bak düşünme..
sen sadece kendini vesevgilini düşün..herşey çok güzel olacak.zamana ihtiyacın var sevgilinle iyi geçin.sıkı sıkı kenetlenin bol bol dua et.
inanıyorum kavuşcaksınız..ama bekleyin birazcık acele yok.bak biz bile kaç yıl beklicez daha tatlışım
gözünüz aydınn..eşinizi böyle özenle karışlamanız çok güzel.allah bidaha ayırmasın
ama ısyerının zılını calmasını her calan zılın oymus gıbı acıorum yaa:84:
kısmette varsa canım herşey yolunda gidiyor.allahtan hayırlısını isteyelim.bişeyin kalmamış senin bak burda bissürü torun var dedelik yapta moral ver kızlara
evet bitiyo çok şükür, elimden geldiği kadar hepsine moral vermeye çalışıyorum zaten benim bişey söylememe gerek yok yaa görüyolar işte ben bugünlere direk gelmedim, bi sürü de kavuşturduğumuz oluyo, moral ortada:90: :81:
saol cnm ama 20 gun sonra yıne ayrılcaz ızne gelıoo :26::26:
nuliiiiii$ :80: naber fistiiimladyi cicimmmm :79: :79: :92:
aaa o ne bicim sey ya hic olurmu öyleçok karamsarım dimi sevgilimde diyor takma herşeyi bu kadar diyor.
ya canım sevgilimin arkadaşı bizim gibi sevgili olmak istiyormuş benim aklımda bir arkadaşım vardı ama sölemek istemiyordum ona ailesi felan çok dedikoducu annem felan istemez görüşmemi
sonra ben yinede sevgilime söledim dün kızla konuşmuş çocuk felan.çocuk kızı sürekli arayınca bu sefer kızın annesi kim arıyo diye sormuş arkadaşımda pat diye ssölemiş ama söledikleri;anne burcunun sevgilisinin arkadaşı varmış beni ona sölemişler o arıyo demiş yahu sölenecek şey mi bu off ya canım sıkkın bu yüzden canım
anneside demiş burcunun annesi biliyo mu diye arkadaşımda yok demiş hee ii o zaman ağzımdan kaçırmıyım demiş ya olucak şey mi bu şimdi daha ilk günden konuştuğun insanı sen nasıl sölersin
aaa olsun bak bişey kalmadı artık hadi gözünaydın teskeresini alıp kavuştuğun günleride görürsün inş.canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?