Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar fonumu cektırdım makyajımı yaptım parfumude sıktıma askımın gelmesını beklıorum son saatler artık

aaa öylemi..:18: densizlik etmiş arkadaşın ya söylenecek şeymi..hiç sevmem böyle insanları...boşver canım hiç üzülme sen .hiç yüzme verme samimi olma öyle insanlar dert getirir insanın başına...kimseye aracı olmuycaksın aslında sonunda sen zararlı çıkıyosun ya.bak düşünme..
sen sadece kendini vesevgilini düşün..herşey çok güzel olacak.zamana ihtiyacın var sevgilinle iyi geçin.sıkı sıkı kenetlenin bol bol dua et.
inanıyorum kavuşcaksınız..ama bekleyin birazcık acele yok.bak biz bile kaç yıl beklicez daha tatlışım

nurancım yeni gördüm msjını :)tatlım henüz yeni üyeliğim olduğu için msj sayım dolmadan msj atamıyorum az kaldı dolmasına.hemen dönücem ordan sana çok saol bitanem:13:

sölenmicek şey kesinlikle yani dedim naptı sen yok yok annem sölemz zaten annesi biliyor mu diye sordu bend eyok dedim dedi he ii o zaman ağzımdan kaçırmıyım demiş hey allahım ya
ağzım bir kere yandıydı keşke aracı olmasaydım bende sevmem ama işte sevgilimdir arkadaşıdır dedim başıma dert aldım işte
biz iyiyiz ona söledim bunu daha ilk günden mi dedi oda çok şaşırdı ya zaten annen biliyor dedi bende annemin bilmesi değil kadından duyması kötü olucak dedim aman duyarlarsa duysunlar korkma bu kadar zaten sonunda herkes bilmicek mi dedi ayy bilmiyorum canım çok şükür bu aralar iyiyiz sorunumuz yok bakalım.

saol cnm ama 20 gun sonra yıne ayrılcaz ızne gelıoo :26::26:

olsun yinede şükredin.aynı evdesiniz kocanız olmuş 20 günü çok iyi değerlendirin.onun birazcık pskolojisi değişmiştir yaptıklarını sakın üstüne alınmayınız...sadece keyfini çıkarın derim benn ..

ladyi cicimmmm :79: :79: :92:
nuliiiiii$ :80: naber fistiiim

aaa o ne bicim sey ya hic olurmu öyle
cok kötü olmus ya arkadasinin öyle demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…