Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bu saatler yemek saatlerim olduğu için bnde psikolojik olduğunu düşünüyorum inş ilerleyen saatlerde geçerr

Geçer yaa zira bende hep öyle oluyor, acıktığım anda yemezsem açlık maçlık kalmıyor... Ama iftara doğru insan kötü oluyor değil mi, zaman azaldıkça

inş çok zorlanmayızz yaaa zatenn azz kaldıı azzz

bnde evddeyimm cnm çok şükür bide çalışsam kesin tutazmazdım oruç.... rabiim çalışanlara sabır versin vallahi...

Evet 6 saatçik kaldı çok az

Ben de şu an çalışmıyorum tatilde olduğumuz için evde kolay gibi geliyor ama bakalım... Haftada 4 gün çalışmalarım var, o zaman zor gelecek, susuzluk yorgunluk falan bakalım ne olacak... :44:

allah yardımcımız olsun canımmmm

kızlar yaaa mektuptan ses seda yok dünden beri torbada ve hala istanbuldan gitmedi uff yaa sinir oldum

abowwwww tam buraya yazdım kontrol edim tekrar dediydimm şanlıurfaya ulaşmış mektubumm ehehehee keşke daha önce yazsaydım burayaa

N İŞLEM / YER
BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
1.
Kabul Edildi - İSTANBUL(AVR)(YILDIRIM)
18/07/2012 16.02.19
2.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(YILDIRIM)
19/07/2012 08.10.06
3.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞ. M.)
19/07/2012 14.37.00
4.
Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞ. M.)
19/07/2012 19.30.52
5.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ŞANLIURFA(ŞANLIURFA)
20/07/2012 14.46.14

Son düzenleme:

Bu ulaştığı anlamına mı geliyor acaba

nasıl gönderiyorsun canım mektubu nerden gönderiliyo inşllah usta birliğine geçince bnde göndercem (

nasıl gönderdin mektubu nerden gönderiliyor yani inş usta birliğe geçince bnde göndercem (

Bu ulaştığı anlamına mı geliyor acaba
yok canım daha başak torbalara eklencek dağıtıcıya verilcek yarına belki ulaşır
nasıl gönderiyorsun canım mektubu nerden gönderiliyo inşllah usta birliğine geçince bnde göndercem (

canım postaneden aps yoluyla gönderdim ben ama bi daha gönderirmiyim bilmyiorum

evde tutmak kolay canım insan yattığı yerden oruç tutuyor inşallah rabbim senin sabrını bol verir

valla kargoyla akşamdan yolladım sabah elindeydi... ptt ile hiç uğraşamadım zaten vaktim de yok şirketteyim bütün gün zaten tam o bana yazarken benim mektup üstüne gitmiş çok şaşırmış arkadaşları falan
sen benim eşruhumsun nasıl da hissettin falan dedi ... ben ona mektup göndermeeceğimi çünkü hoşlanmadığımı söylemiştim tabi sürprizime zemin hazırlıyordum çalıştığım için çabuk geçiyor zaman aslında ama bazen bunalmıyor değilim... bayramda kısmet olursa gideceğim askerimin yanına
Allah sabır versin onlara da bize de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…