geçmiş olsunn canımmmmmm ayrıca gülme benide güldürmee
bide inadına yapar gibi ay sarılıyolar öpüşüyolarr aralarına girip ayırasım geliyoo
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahh.. ya zeynep(stillex ) i de göremiyorum.ecemin ayağı kırıktı .bunlar buranın müdavimleriydi .olmayışları dikkat çekmyor değil hani
Canım ecm hakkında bilgim yoktu ayağı mı kırılmış
Zeynep köye gidiyor anneannesi ve kuzenlerinin yanına öyle bahsediyordu bende bağ evine gitmeden konuşmuştuk topikte o bende gideceğim diyordu ben gittim geldim o gitmiş herhalde yok.Oralardadır yani.Sel durumları falan da oldu oralarda umarım problem olmamıştır gözükmedi.Gelince sitem ederiz artık özellikle ben Özge ye depük atcam depük atçam görkemli bir depük düzenleyeceğim diyordu depüğüme 9 gün kaldı hatun yok..Tez getirile nerdeyse.
gül hayatım
gomik çünkü
gitti popişi aşkımın
Geçmiş olsun canım benim:):):)
kız yasemin yine yaptın yapacagını beni güldürdün yaaaa
aynen el ele görünce içimden bir şeyler kopuyor gidiyor
Gül kuzum gül gülmek yakışıyo bize
off terto sorma ya acayip fesat olduum bu araabide inadına yapar gibi ay sarılıyolar öpüşüyolarr aralarına girip ayırasım geliyoo
Kuzum 9 haziranda okul bitti ve ben o günden beri sadece 2 kere dışarı cıktım düşün.
Birisi dügün icin birisi de piknik icin..
40 gün olmuş tam
Mecburen yani,yoksa dedigin gibi ne bi cıft görmeye ne de eglenmeye tahammülüm yok.
Hiç bisey yapmak istemiyor canım..
evet cnm maalesef öyle bir şeyler olmuştu( inşallah zeynepte iyidir.senin hakket kaldı 9 günün ay nasıl bir heyecan anlatsana biraz biz depükleriz hayatım dert mi
ayyyyy kzuummmmmmmmmm yirimm senii yaaaaa karnımda aç zatennn
Of ya çift görmek istemiyorum artıkk.
Bu yüzden 7 ay boyunca zorunlu olmadıkça evden çıkmama kararı alıcam yakındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?