ayy nee güzelllll
şimdi bnm askerimede süpriz olcak haberi yok hiç bnde ona hiç mektup yazmıcağımı söylemiştim hatta yazamadığımı sevmediğimi falan şok olcak yavrucum eline geçincee zten mektuba süprizzzzz diye başldımmm
parfümünü sık mektuba kokumu da yolladım diye not düşdoyamaz koklamaya senin kokun diye
Ben hurma çok severim çekirdek gibi yerimOrucu da hurmayla açıyoruz ya psikolojik olarak ilk onu yiyeceğim için sanırım tadı tamağımda yeminle
parfümünü sık mektuba kokumu da yolladım diye not düşdoyamaz koklamaya senin kokun diye
ayyyyyyy bittimm ben bunaaa . napim ben aliyiii yyaa ikimizde ıspartalıyız hatta o ıspartada yaşıyo bi kere bile böyle bişey yapmadı odunum benimmm
ahahahaha iyi yapmışsınnndüşün ki biz birbirimize neler yapıyoruz da yine odun olarak görüyoruz birbirimiziikimiz de sürprize bayılıyoruz ... ben ona o bana 2 gün önce bi süprizini bozdum ama
yüzük sipariş etmiş arkadaşına ,arkadaşı da söyle sevgiline söylediği şeyi hazırlamaya başladım dedi ,neymiş o dedim söylemedi
öğrenmez miyim ben bunudedim ki hayatım ramazan dediki hazırlıyorum bana söylediği şeyi ... ne olduğunu da söyledi mi yoksa dedi evet dedim o kadar da söyledim süpriz yapıcam sakın söyleme diye dedi
dedim demek beni mutluluktan uçuracaktın yineevet aşkım ya şimdi yüzüğü görünce o kadar da sevinmezsin belki de dedi itiraf ettim ben de demek yüzüktü haa diye çok mu zilliyim nee
sıkmayı düşündümama dedim şimdi kağıdın üstünde kötü kokarr o yüzden cesaret edemedim
düşün ki biz birbirimize neler yapıyoruz da yine odun olarak görüyoruz birbirimiziikimiz de sürprize bayılıyoruz ... ben ona o bana 2 gün önce bi süprizini bozdum ama
yüzük sipariş etmiş arkadaşına ,arkadaşı da söyle sevgiline söylediği şeyi hazırlamaya başladım dedi ,neymiş o dedim söylemedi
öğrenmez miyim ben bunudedim ki hayatım ramazan dediki hazırlıyorum bana söylediği şeyi ... ne olduğunu da söyledi mi yoksa dedi evet dedim o kadar da söyledim süpriz yapıcam sakın söyleme diye dedi
dedim demek beni mutluluktan uçuracaktın yineevet aşkım ya şimdi yüzüğü görünce o kadar da sevinmezsin belki de dedi itiraf ettim ben de demek yüzüktü haa diye çok mu zilliyim nee
aa uzaktan sık yakınından değil 15 cm uzaktan sık kötü kokmuyor
vay vay vay enişte baya bi romantik anlaşılan ((
vallahi sen çok fenasın ya ne iyi düşünmüşsün sen şimdi mektuba neler yazmışsın kim bilir çok merak ettim o mektubun içeriğini doğrusu (
hazır değilmiş daha önce ona gidecek yüzük ondan bana gelecek
ahahahaha iyi yapmışsınnn
geldimi yüzüğün barii
ablam da bana fırça attı çocuğun süprizini bozmasaydın diyebabam da dediki iyi yaptı anlasın evlenmek istediği kızın ne kadar zeki olduğunu gözünden birşey kaçmayacağını
bnde hep bozmusumdur askımın süprizlerini ne yapar eder öğrenirim ama senin taktikte çok güzelmiş
alırsın canım hele hayırlısıyla gelsin deona kalsa gitmeden takalım yüzüklerimizi dedi ... ben de pastane sözü istemiyorum ...geldiğinde adam akıllı takarız yüzüklerimizi dedim
ayyy benn ne zaman yüzük alıcam acabaaa
babam zaten benim aşık olduğum ilk adam ama ciddi aşık olunacak adam ...annemi çok kıskanırdım öncedenne özel günler unutulur ne bakışlar aşktan uzaktır... dışarda hep eleleler bi de beni çok başka yetiştirdi ya her zaman ben hem kız hem erkek yetiştirdim seni ,en zor evladımsın der
askerin yemek bile yiyememiştir ne yemek yemesi getirme aklına böyle şeyler ...şeytandandır şeytandaneheheh
babanın yaklaşımıda harika yanlız haklı adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?