Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

parfümünü sık mektuba kokumu da yolladım diye not düş doyamaz koklamaya senin kokun diye

Ben hurma çok severim çekirdek gibi yerim Orucu da hurmayla açıyoruz ya psikolojik olarak ilk onu yiyeceğim için sanırım tadı tamağımda yeminle

oruç denilince akla glen şeylerden biride hurma ya sen baya bi kaptırmışsın buna kendini ( az kaldı bakalım hurma yemene hadi gözün aydın

ayyyyyyy bittimm ben bunaaa . napim ben aliyiii yyaa ikimizde ıspartalıyız hatta o ıspartada yaşıyo bi kere bile böyle bişey yapmadı odunum benimmm

düşün ki biz birbirimize neler yapıyoruz da yine odun olarak görüyoruz birbirimizi ikimiz de sürprize bayılıyoruz ... ben ona o bana 2 gün önce bi süprizini bozdum ama

yüzük sipariş etmiş arkadaşına ,arkadaşı da söyle sevgiline söylediği şeyi hazırlamaya başladım dedi ,neymiş o dedim söylemedi

öğrenmez miyim ben bunu dedim ki hayatım ramazan dediki hazırlıyorum bana söylediği şeyi ... ne olduğunu da söyledi mi yoksa dedi evet dedim o kadar da söyledim süpriz yapıcam sakın söyleme diye dedi

dedim demek beni mutluluktan uçuracaktın yine evet aşkım ya şimdi yüzüğü görünce o kadar da sevinmezsin belki de dedi itiraf ettim ben de demek yüzüktü haa diye çok mu zilliyim nee

ahahahaha iyi yapmışsınnn
geldimi yüzüğün barii

bnde hep bozmusumdur askımın süprizlerini ne yapar eder öğrenirim ama senin taktikte çok güzelmiş

vallahi sen çok fenasın ya ne iyi düşünmüşsün sen şimdi mektuba neler yazmışsın kim bilir çok merak ettim o mektubun içeriğini doğrusu (

evli olduğumuzu , askerlik bitince annemin evinden beni alacağını farzetmesini ...canı ne zaman sıkılırsa onu sevdiğimi hatırlamasını...
geldiğinde herşeyin güzel olacağını ama kötü de olsa yanında olacağımı yazdım ...
biraz da espri yapıp sen gelene kadar oyuncak ayıma sarılıp uyuyabilir miyim falan işte

bnde hep bozmusumdur askımın süprizlerini ne yapar eder öğrenirim ama senin taktikte çok güzelmiş

ablam da bana fırça attı çocuğun süprizini bozmasaydın diye babam da dediki iyi yaptı anlasın evlenmek istediği kızın ne kadar zeki olduğunu gözünden birşey kaçmayacağını

alırsın canım hele hayırlısıyla gelsin de ona kalsa gitmeden takalım yüzüklerimizi dedi ... ben de pastane sözü istemiyorum ...geldiğinde adam akıllı takarız yüzüklerimizi dedim

oda doğru canımm kaçmıyoruzz yaaa

kızlarr yaaa ben çok acıktım brden hiç bişey yoktu bi anda geldilerrr

ne güzell canımm yaaaaa çok mutlu oldum senn adınaa. sizin şafak kaçtı benimkafam karıştı yaa :44::44:

babanın yaklaşımıda harika yanlız haklı adam

babam zaten benim aşık olduğum ilk adam ama ciddi aşık olunacak adam ...annemi çok kıskanırdım önceden ne özel günler unutulur ne bakışlar aşktan uzaktır... dışarda hep eleleler bi de beni çok başka yetiştirdi ya her zaman ben hem kız hem erkek yetiştirdim seni ,en zor evladımsın der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…