Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bildiğimiz kargoyla gönderdin demi canım ( valla ne çabuk eline geçmiş ya şaşırdım doğrusu iyi süpriz olmuş ama nerde askerin

niye göndermiycksinki canım ne seni pişman eden?
canımm nette araştırdım kaybolanalr var geç gidenler var başka şehire gönderilenler var halada içim rahat değil. eline geçsin öyle rahatlıcam sanırsam

birdahakine bnde öyle yapıcam canım. aslında ben ilk başlarda hep kargo diyodum ama askeriye içine kargo giriyomu girmiyomu bilemedim. birde sen kargoya ne kadar ücret ödedin. bn aps için 5.50 ödedim çok sinir bozucu kargoya versem de o civarda olcaktı tahminimce

bildiğimiz kargoyla yolladım

sevgilim ıspartada ...

akşam yolladım sabah elindeydi ...
şirket anlaşmamız olduğu için kargoyla ben de 5.5 tl ye yolladım

ayy aynı parayı vermişizzz yaa onu bırak 10 tl alsın zamanında güvenli bi şekilde götürsün

sevgilim ıspartada ...

sevgilim ıspartada ...

beimde aklımda bulunsun bnde kargo ile göndereyim o zaman yani askeriyeye kargo girebiliyor burdan bunu anlıyoruz

onun soyadıyla göndrmeyi iyi düşünmüşsün ya daha bi romantik olmuş vlla(

ayy aynı parayı vermişizzz yaa onu bırak 10 tl alsın zamanında güvenli bi şekilde götürsün

tabii ki canım düşünsene bi de onun soyadıyla yolladım çok sevinmişti
çağırmışlar kargon var diye ,haberi de yok ya ... bi bakıyor paketin üstünde tuğba ulaş dündar koşa koşa içeri girip telefona sarılıp aradı kadınımmm ,gülümmm ,falan filan

ayy nee güzelllll

şimdi bnm askerimede süpriz olcak haberi yok hiç bnde ona hiç mektup yazmıcağımı söylemiştim hatta yazamadığımı sevmediğimi falan şok olcak yavrucum eline geçincee zten mektuba süprizzzzz diye başldımmm

ayyyyyyy bittimm ben bunaaa . napim ben aliyiii yyaa ikimizde ıspartalıyız hatta o ıspartada yaşıyo bi kere bile böyle bişey yapmadı odunum benimmm

onun soyadıyla göndrmeyi iyi düşünmüşsün ya daha bi romantik olmuş vlla(

o da çok romantik ama ıspartanın gülü meşhur ya , geçen hafta kargocu arıyor beni tuğba hanımcım özel bi kargonuz var ama getirsem mi getirmesem mi diyor
dedim getirmezsen neler olur biliyorsun

Gül seti yollamış askerim, bi de not düşmüş gül gibi sultanıma gül setinden başka birşey düşünemedim

vay vay vay enişte baya bi romantik anlaşılan ((

ilahi kız hurma nerden aklına geliyorki karın doyurmaz susuzluk gidermez ( bn susamadım da güzel bir yemek olsa yerdim ama pek suyla işim olmaz normaldede

Ben hurma çok severim çekirdek gibi yerim Orucu da hurmayla açıyoruz ya psikolojik olarak ilk onu yiyeceğim için sanırım tadı tamağımda yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…