valla kargoyla akşamdan yolladım sabah elindeydi... ptt ile hiç uğraşamadım zaten vaktim de yok şirketteyim bütün günzaten tam o bana yazarken benim mektup üstüne gitmiş çok şaşırmış arkadaşları falan
sen benim eşruhumsun nasıl da hissettin falan dedi ... ben ona mektup göndermeeceğimi çünkü hoşlanmadığımı söylemiştimtabi sürprizime zemin hazırlıyordum çalıştığım için çabuk geçiyor zaman aslında ama bazen bunalmıyor değilim... bayramda kısmet olursa gideceğim askerimin yanına
Allah sabır versin onlara da bize de ..
canımm nette araştırdım kaybolanalr var geç gidenler var başka şehire gönderilenler var halada içim rahat değil. eline geçsin öyle rahatlıcam sanırsamniye göndermiycksinki canım ne seni pişman eden?
valla kargoyla akşamdan yolladım sabah elindeydi... ptt ile hiç uğraşamadım zaten vaktim de yok şirketteyim bütün günzaten tam o bana yazarken benim mektup üstüne gitmiş çok şaşırmış arkadaşları falan
sen benim eşruhumsun nasıl da hissettin falan dedi ... ben ona mektup göndermeeceğimi çünkü hoşlanmadığımı söylemiştimtabi sürprizime zemin hazırlıyordum çalıştığım için çabuk geçiyor zaman aslında ama bazen bunalmıyor değilim... bayramda kısmet olursa gideceğim askerimin yanına
Allah sabır versin onlara da bize de ..
bildiğimiz kargoyla yolladım
sevgilim ıspartada ...
akşam yolladım sabah elindeydi ...
şirket anlaşmamız olduğu için kargoyla ben de 5.5 tl ye yolladım
bildiğimiz kargoyla yolladım
sevgilim ıspartada ...
akşam yolladım sabah elindeydi ...
şirket anlaşmamız olduğu için kargoyla ben de 5.5 tl ye yolladım
Merhaba kızlar. Oruçlu olan var mı ? Durumlar nasıl ?
saatlerdir pc başında olduğum için pek açlık hisstmiyorum (sende durumlar nasıl
tabii ki canımdüşünsene bi de onun soyadıyla yolladım çok sevinmişti
çağırmışlar kargon var diye ,haberi de yok ya ... bi bakıyor paketin üstünde tuğba ulaş dündarkoşa koşa içeri girip telefona sarılıp aradı kadınımmm ,gülümmm ,falan filan
ayy aynı parayı vermişizzzyaa onu bırak 10 tl alsın zamanında güvenli bi şekilde götürsün
tabii ki canımdüşünsene bi de onun soyadıyla yolladım çok sevinmişti
çağırmışlar kargon var diye ,haberi de yok ya ... bi bakıyor paketin üstünde tuğba ulaş dündarkoşa koşa içeri girip telefona sarılıp aradı kadınımmm ,gülümmm ,falan filan
Sabahtan beri canım sadece hurma çekiyordu. Şimdi susuzluk başladı
benn oruçluyum benn halsizlik falan yok şmdilik allaha şükür açlıkta çok çok yok idare ediyorumm sen oruçlumusun canımm
o da çok romantik amaıspartanın gülü meşhur ya , geçen hafta kargocu arıyor beni tuğba hanımcım özel bi kargonuz var ama getirsem mi getirmesem mi diyor
dedim getirmezsen neler olur biliyorsun
Gül seti yollamış askerim, bi de not düşmüş gül gibi sultanıma gül setinden başka birşey düşünemedim
onun soyadıyla göndrmeyi iyi düşünmüşsün ya daha bi romantik olmuş vlla(
Evet canım Allah kabul etsin sabrını veriyor..
o da çok romantik amaıspartanın gülü meşhur ya , geçen hafta kargocu arıyor beni tuğba hanımcım özel bi kargonuz var ama getirsem mi getirmesem mi diyor
dedim getirmezsen neler olur biliyorsun
Gül seti yollamış askerim, bi de not düşmüş gül gibi sultanıma gül setinden başka birşey düşünemedim
ilahi kız hurma nerden aklına geliyorki karın doyurmaz susuzluk gidermez (bn susamadım da güzel bir yemek olsa yerdim ama pek suyla işim olmaz normaldede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?