Sivas'lılar,Sivas'tan cok İstanbul'da yaşıyorlar zaten.Gel tabi görmüş olursun Sivas'lı olacaksınufacık bi şehir ama yüreklerimiz kocaman
Sevgilin memlekete düşkünse getirir seni,gezersiniz..Bana misafir olursunuz falan
Benimki de istanbulda dogmuş büyümüş ama,memleketinden vazgecemiyor.Fırsatı oldukça gider.Sende gideceksin ilerde der bana.
Bu bana yapılan ne hoş bir jesttir böyle.
Allahım askerlik çok sulugöz yaptı beni boğazım düğümlendi..
Nihayet canım benim bu günleri de gösterdi allah bize.
Dualarının tümüne çok içten aminnnn diyorum arkadaşım.
Selamımız da sizin olsun.
Ne diyeyim cidden çok duygulandım çok çok teşekkür ederim!
Sivas'lılar,Sivas'tan cok İstanbul'da yaşıyorlar zaten.Gel tabi görmüş olursun Sivas'lı olacaksınufacık bi şehir ama yüreklerimiz kocaman
Sevgilin memlekete düşkünse getirir seni,gezersiniz..Bana misafir olursunuz falan
Benimki de istanbulda dogmuş büyümüş ama,memleketinden vazgecemiyor.Fırsatı oldukça gider.Sende gideceksin ilerde der bana.
Dal kuzum nolucu..Trabzonlu benim uşagumm
Daha depük gecesi yapacaz az kaldı.
:118::124: :119: :87:
Dım tıss dım tısss
Doğrudur Şişli'deler onlar da..
Kesinlikle yürekleriniz kocaman sevdiğim adamdan yola çıkarsak.
Ne güzel olur misafir olmak falan.
En son 6-7 yaşlarındayken gitmiş memleketine ama bahanemiz olur gider gezeriz inşallah gezip görülecek fazlaca yer varmış..
Bende gezmeyi sevdiğimden derim gidelim memleketine diye gideriz o şekilde.
Sevinç gözyaşıdır onlar canım yaa ne güzeldir mutluluktan ağlamak... Allah hepimize bu günleri tek tek gösterecek inşallah... Rica ederim ne demek...
Eneee bende Rizeliyim
SEnde bize Karadenizlilere gelin geliyorsun maşallah maşallah
Hobaaa var mı Ispartalı
Heeee evet dansözleri ayarladım, çok para istediler yosmalarAma olsun bir insan kaç kere depüklenir sevdiğinin kollarına, vur patlasın çal oynasın
İnan öyle arkadaşım o kadar zor günler geçirdik ki...
Yeni gelen arkadaşların topiklerini hiç gezmedim bile ne söyleyebilirdim ki zor dan başka teselli edecek cümlelerim bile yoktu.
Sizler de yaşıyorsunuz işte..
İnşallah hepinizin askeri rahattır ve sonuna kadar öyle olur.
Biz çok zor geçirdik bu zamanları bir mesaj atsa diye çocuk gibi ağlamışlığımı hatırladıkça inanamıyorum şuanki şafağıma.
Mutluluktan bu yaşlar kesinlikle.Zaman çabuk aksın bizler buradayız görelim sizlerin de kavuştuğunuzu,böyle zamanlarınızı.
İnsallah cnmKaradenizliler de pek güzel sıcak insanlar
Sevgilimin ailesi falan o kadar sevdiler ki beni hic yabancılık cekmiyecegım acık.
Tek sıkıntımız,gergin olayii ha oranın adamı,sebebuni cözemedum
HAa burada noluuiii daaa
Askerlerinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin rabbim tezkereci güzeller. Antalyaya gelenleri gördükçe şafağı 300 lerde olanlar üzülmesinler şimdi çok zor gelsede sayılı gündür geçecektir elbet.
Bende aralıkta asker bekleyeceğim nasip olursa. İnşallah sağ salim tezkerimizi elimize alırız. Aralıkta görüşmek üzere..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?