Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bugünde konulara balıklama dalıyorum anacım

Senin sevgilin nereli canım karadenizli diye okumustum demin bende karadenizliyimde

Sevinç gözyaşıdır onlar canım yaa ne güzeldir mutluluktan ağlamak... Allah hepimize bu günleri tek tek gösterecek inşallah... Rica ederim ne demek...

Doğrudur Şişli'deler onlar da..
Kesinlikle yürekleriniz kocaman sevdiğim adamdan yola çıkarsak.
Ne güzel olur misafir olmak falan.
En son 6-7 yaşlarındayken gitmiş memleketine ama bahanemiz olur gider gezeriz inşallah gezip görülecek fazlaca yer varmış..
Bende gezmeyi sevdiğimden derim gidelim memleketine diye gideriz o şekilde.

Daha depük gecesi yapacaz az kaldı.

:118::124::119::87:
Dım tıss dım tısss

Daha depük gecesi yapacaz az kaldı.

:118::124::119::87:
Dım tıss dım tısss

Heeee evet dansözleri ayarladım, çok para istediler yosmalar Ama olsun bir insan kaç kere depüklenir sevdiğinin kollarına, vur patlasın çal oynasın

Öyleyiz öhmm
Beklerim canm..Oo baya olmuş,onun da gelmesi lazım,memleket bu demi ama

Tertibimmmmmmmmmmm haftaya kopacak buralar hazırlıklar basladı baksana
Kız resmen sıra bize geldi he

Sevinç gözyaşıdır onlar canım yaa ne güzeldir mutluluktan ağlamak... Allah hepimize bu günleri tek tek gösterecek inşallah... Rica ederim ne demek...

İnan öyle arkadaşım o kadar zor günler geçirdik ki...
Yeni gelen arkadaşların topiklerini hiç gezmedim bile ne söyleyebilirdim ki zor dan başka teselli edecek cümlelerim bile yoktu.
Sizler de yaşıyorsunuz işte..
İnşallah hepinizin askeri rahattır ve sonuna kadar öyle olur.
Biz çok zor geçirdik bu zamanları bir mesaj atsa diye çocuk gibi ağlamışlığımı hatırladıkça inanamıyorum şuanki şafağıma.
Mutluluktan bu yaşlar kesinlikle.Zaman çabuk aksın bizler buradayız görelim sizlerin de kavuştuğunuzu,böyle zamanlarınızı.

Eneee bende Rizeliyim
SEnde bize Karadenizlilere gelin geliyorsun maşallah maşallah

Hobaaa var mı Ispartalı

İnsallah cnmKaradenizliler de pek güzel sıcak insanlar
Sevgilimin ailesi falan o kadar sevdiler ki beni hic yabancılık cekmiyecegım acık.
Tek sıkıntımız,gergin olayii ha oranın adamı,sebebuni cözemedum

Çok tatlısınız ya...
Ben de buradan bir depüklenerek çıksam daha ne isterim yaa...
İlk buryaı keşfettiğimde tabi sıra birilerindeydi bir kez şahit oldum allahım nedim depüklemek de ne nasıl falan derken sonra biz terfi ettik askerlik topiğine öğrendik depük neymiş ve nasıl da beklenen bir şeymiş..

bundan sonra allah ayrılık vermesin canım
inşallah çok mutlu olursunuz
buralara gelip bizimle paylaşırsınız biz de mutlu oluruz

Askerlerinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin rabbim tezkereci güzeller. Antalyaya gelenleri gördükçe şafağı 300 lerde olanlar üzülmesinler şimdi çok zor gelsede sayılı gündür geçecektir elbet.

Bende aralıkta asker bekleyeceğim nasip olursa. İnşallah sağ salim tezkerimizi elimize alırız. Aralıkta görüşmek üzere..:)

HAa burada noluuiii daaa

Son düzenleme:
İnsallah cnmKaradenizliler de pek güzel sıcak insanlar
Sevgilimin ailesi falan o kadar sevdiler ki beni hic yabancılık cekmiyecegım acık.
Tek sıkıntımız,gergin olayii ha oranın adamı,sebebuni cözemedum

Ah valla öyleyizdir anacım ya Çekmezsin çekmezsin eminim ciddi anlamda iyidir karadeniz insanı sıcakkanlıdır kapısı acıktır yedirir içirir ..
Ama dediğin dogru biz karadenizliler biraz gerginiz
Banada arada eser laz damarım kabarır

En nihayetinde iyidir karadeniz insanı vesselam

allah kavustursun canım şimdiden

gel sen de katıl bize bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…