Ah valla öyleyizdir anacım yaÇekmezsin çekmezsin eminim ciddi anlamda iyidir karadeniz insanı sıcakkanlıdır kapısı acıktır yedirir içirir ..
Ama dediğin dogru biz karadenizliler biraz gerginiz
Banada arada eser laz damarım kabarır
En nihayetinde iyidir karadeniz insanı vesselam
bundan sonra allah ayrılık vermesin canım
inşallah çok mutlu olursunuz
buralara gelip bizimle paylaşırsınız biz de mutlu oluruz
İnan öyle arkadaşım o kadar zor günler geçirdik ki...
Yeni gelen arkadaşların topiklerini hiç gezmedim bile ne söyleyebilirdim ki zor dan başka teselli edecek cümlelerim bile yoktu.
Sizler de yaşıyorsunuz işte..
İnşallah hepinizin askeri rahattır ve sonuna kadar öyle olur.
Biz çok zor geçirdik bu zamanları bir mesaj atsa diye çocuk gibi ağlamışlığımı hatırladıkça inanamıyorum şuanki şafağıma.
Mutluluktan bu yaşlar kesinlikle.Zaman çabuk aksın bizler buradayız görelim sizlerin de kavuştuğunuzu,böyle zamanlarınızı.
Aynen örtmenimm,tezkerecilere fedaa olsunn
İnsallah cnmKaradenizliler de pek güzel sıcak insanlar
Sevgilimin ailesi falan o kadar sevdiler ki beni hic yabancılık cekmiyecegım acık.
Tek sıkıntımız,gergin olayii ha oranın adamı,sebebuni cözemedum
Askerlerinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin rabbim tezkereci güzeller. Antalyaya gelenleri gördükçe şafağı 300 lerde olanlar üzülmesinler şimdi çok zor gelsede sayılı gündür geçecektir elbet.
Bende aralıkta asker bekleyeceğim nasip olursa. İnşallah sağ salim tezkerimizi elimize alırız. Aralıkta görüşmek üzere..:)
İnşallah gidersiniz, gitmezseniz gelicem tabi:)
Amin canım benim,hepimiz için aynı dileklerimiz.
KK askerlikten önce de vardı,sonrasında da olacak burası gibi kaynağı nereden bulacağız değil mi ama?
İllaki buradayız ve mutluluklarımızı paylaşacağız.
Şimdi o çok diye hayıflandığınız şafaklar eriyecek ve bitecek işte bak buradayız.
[video]http://m.izlesene.com/video/665904[/video]. Ben artvinliyim gurcuyum benm koca adayida samsunlu. Karadenz insanna hastayim ayri yaratilmis onlar
aha da bir karadenizli daha geliiiii
Hoşgeldiiinnnn erres.Sevgilin ve sen nerelisin.
Onları konusuyoduk:13:
ben o volkan konak a hastayım
ayrıca karadeniz insanını ben de çok severim
bir başkadır onlar
[video]http://m.izlesene.com/video/665904[/video]. Ben artvinliyim gurcuyum benm koca adayida samsunlu. Karadenz insanna hastayim ayri yaratilmis onlar
herkeese selam kıslarrrriyi muhabbetler..kardeşimdeyiz de kocişle bi bakım dedim...hiscim belki söylemiştir..kociş sürpriz yaptı izine geldi dogum günümde:))hepinizi çok öpüyorum..hayırlı tezkereler kıslar
herkeese selam kıslarrrriyi muhabbetler..kardeşimdeyiz de kocişle bi bakım dedim...hiscim belki söylemiştir..kociş sürpriz yaptı izine geldi dogum günümde:))hepinizi çok öpüyorum..hayırlı tezkereler kıslar
Yerim ben sizi ya ne güzel şeyler söylüyorsunuz karadeniz insanına
Şımardım he
Yerim ben sizi ya ne güzel şeyler söylüyorsunuz karadeniz insanına
Şımardım he
Sevgilim bana efuliiimm derdi
Sevgilim bana efuliiimm derdi
Şaka maka ben Akdenizliyim, Karadenizle hiç alakam yok ama nedense bayılıyorum Karadenize, herşeyiyle, insanları, müzikleri, doğası, o ruh var yani, nereden geldiyse... Çok tatlı insanlarnız var, çok şanslısınız...
Canım benim geçmiş zaman kipi kullanma sakın, sevdiğin hala seni o kelimeyle çağırıyordur emin ol, uzak olmanız bunu değiştirmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?